Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A ja Spidermana obejrza?am, cho? uwa?am ogólnie, ?e ekranizacje komiksów sa w wi?kszo?ci nieudane ( chlubny wyj?tek to Constantine i Sin City ). By?am zaskoczona jak bardzo mi si? obie cz??ci podoba?y. W gruncie rzeczy, to zgrabnie zrobione filmy o dorastaniu z fantastyczn? otoczk?. Poza tym re?yser Sam Raimi ma do swojej pracy dystans i ca?kiem niez?e poczucie humoru
o nie za Tobiego ja takoz dzi?kuje , brrrrrr
a zdj?cie Cliva w dziesiejszej VIvie - no moje panie szczególnie takie w butach. No mniam mniam
ja te? dziekuje, jak dla mnie to za "g?adki"
no dobra Ju? dwa zdj?cia skasowa?am
m.
Come on! Tobey jest fajny! We "Wbrew regu?om"/ "Regulaminie t?oczni win" by? oK i w "Cudownych ch?opcach" te? niczego sobie. Przynajmniej ciekawe role wybiera i bystry jest.
Nie kasujcie go, kobia?ki.
a tego pana lubicie? ja "pasjami uwielbiam"
i jak kto? ma do udost?pnienia serial JAG, zw?aszcza ostatnie sezony to baaaardzo ?adnie si? u?miecham do tego kogo?
nie nie i jeszcze raz nie
juz wol? Bena Aflecka i klat? ma ( cho? nieco do bagietki podobny)
ale on jest naprawd? superm?ski
tylko te zdj?cia ma jakie? takie :?
jak znajd? takie jak ma Hugh Jackman to wklej? i Ci udowodni? :twisted:
ale on jest naprawd? superm?ski
tylko te zdj?cia ma jakie? takie :?
jak znajd? takie jak ma Hugh Jackman to wklej? i Ci udowodni? :twisted:
Dobra
A poza tym jakbym ci pokaza?a mojego m??a toby?my wszystkie jak jeden monsz dosz?y do wniosku - ?e tu to same Adonisy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A poza tym jakbym ci pokaza?a mojego m??a toby?my wszystkie jak jeden monsz dosz?y do wniosku - ?e tu to same Adonisy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wyobra?am sobie, ?e mówi?c to chichoczesz jak prosiaczek z Twojego avatarka (btw jest s?odki )
ja tak zachichota?am
aha
a Afflek ma faktycznie jak?s tak? bagietkow? min?
a jaki fryz...
http://www.thearmitagearmy.co.uk/gallery2/main.php
by?o ju??
Ile tam zdj?tek 8O I oczywi?cie z najwa?niejszych scen
Jak nie mo?na ogl?da? filmu, to zawsze film w kawa?kach zostaje Taka namiastka...
Widzia?am go w filmie "Possession" i mile si? zaskoczy?am. Gra? posta? zupe?nie inn? ni? w Dumie, by? bardziej pewniejszy siebie i co tu du?o mówi?, ciekawy facet. Poza tym ca?kiem dobry aktor
Zdecydowanie za niski. Pamietam go w takiej komedyjce Marta i wielbiciele z Josephem Fiennesem i Rufusem Sewellem, gra? naprawd? nie?le, ale co z tego...
a tego pana lubicie? ja "pasjami uwielbiam"
![]()
i jak kto? ma do udost?pnienia serial JAG, zw?aszcza ostatnie sezony to baaaardzo ?adnie si? u?miecham do tego kogo?
Ja tego pana równie? uwielbiam. Jest bosko przystojny, a w ameryka?skim mundurze wygl?da eh... co to du?o mówi?. Podzielam Izku Twój podziw. Trzymajmy si? i nie dajmy si? i bro?my tego pogl?du jak granicy.
PS. Mo?e to dziwne, ale jego partnerka z "JAG" Cathrin Bell równie? mi si? podoba. Bardzo kobieca kobietka. Ma wszystko oddzielnie.
och ciesz? si? Kaziutko, ?e uroda komadora Raba te? Ci odpowiada
masz racj? trzeba si? trzyma? razem
jego filmowa partnerka jest baaardzo kobieca i te? mi si? podoba -dlatego ubolewam, ?e nie widzia?am ostatniego sezonu, gdzie si? wreszcie dogaduj? (uwielbiam happy endy :oops:)
W pi?tkowym telewizyjnym dodatku do Super Expesu jest na ok?adce w?a?nie pani Bell. W artykule pisz?, ?e urodzi?a si? ona w Londynie, a po matce p?ynie w niej ira?ska krew.
Dziewcz?ta to ja do??cz? do waszego klubu. Równie? bardzo lubi? komandora Raaba. Facet ma du?o ciep?a w sobie, ciemne w?osy, mundur i jest wysoki. I jego partnerka seialowa te? jest ca?kiem, ca?kiem. ?adne oczy i sympatyczny u?miech.
och ciesz? si? Kaziutko, ?e uroda komadora Raba te? Ci odpowiada
![]()
masz racj? trzeba si? trzyma? razem![]()
jego filmowa partnerka jest baaardzo kobieca i te? mi si? podoba -dlatego ubolewam, ?e nie widzia?am ostatniego sezonu, gdzie si? wreszcie dogaduj? (uwielbiam happy endy :oops:)
A czy ta ostatnia seria lecia?a w Polsce? Bo moje ogl?danie sko?czy?o si? na tym jak nie dosz?o do ?lubu C.Bell (nie pami?tam jak jej by?o w filmie) bo Rab zagin?? na morzu. Teraz powtarzaj? JAG na TV 4 ale to s? stare odcinki.
wy?amuj? si? nieco z tematu w?tku, wi?c prosz? o wybaczenie, ale trafi?am dzi? w Gali (któr? naby?am chyba jedynie dla Marzyciela), na zdj?cie "ca?kiem ciekawego" modela (wg mnie ):
m.