Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
A ja Spidermana obejrzałam, choć uważam ogólnie, że ekranizacje komiksów sa w większości nieudane ( chlubny wyjątek to Constantine i Sin City ). Byłam zaskoczona jak bardzo mi się obie części podobały. W gruncie rzeczy, to zgrabnie zrobione filmy o dorastaniu z fantastyczną otoczką. Poza tym reżyser Sam Raimi ma do swojej pracy dystans i całkiem niezłe poczucie humoru
o nie za Tobiego ja takoz dziękuje , brrrrrr
a zdjęcie Cliva w dziesiejszej VIvie - no moje panie szczególnie takie w butach. No mniam mniam
ja też dziekuje, jak dla mnie to za "gładki"
no dobra Już dwa zdjęcia skasowałam
m.
Come on! Tobey jest fajny! We "Wbrew regułom"/ "Regulaminie tłoczni win" był oK i w "Cudownych chłopcach" też niczego sobie. Przynajmniej ciekawe role wybiera i bystry jest.
Nie kasujcie go, kobiałki.
a tego pana lubicie? ja "pasjami uwielbiam"
i jak ktoś ma do udostępnienia serial JAG, zwłaszcza ostatnie sezony to baaaardzo ładnie się uśmiecham do tego kogoś
nie nie i jeszcze raz nie
juz wolę Bena Aflecka i klatę ma ( choć nieco do bagietki podobny)
ale on jest naprawdę supermęski
tylko te zdjęcia ma jakieś takie :?
jak znajdÄ™ takie jak ma Hugh Jackman to wklejÄ™ i Ci udowodniÄ™ :twisted:
ale on jest naprawdę supermęski
tylko te zdjęcia ma jakieś takie :?
jak znajdÄ™ takie jak ma Hugh Jackman to wklejÄ™ i Ci udowodniÄ™ :twisted:
Dobra
A poza tym jakbym ci pokazała mojego męża tobyśmy wszystkie jak jeden monsz doszły do wniosku - że tu to same Adonisy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A poza tym jakbym ci pokazała mojego męża tobyśmy wszystkie jak jeden monsz doszły do wniosku - że tu to same Adonisy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wyobrażam sobie, że mówiąc to chichoczesz jak prosiaczek z Twojego avatarka (btw jest słodki )
ja tak zachichotałam
aha
a Afflek ma faktycznie jakÄ…s takÄ… bagietkowÄ… minÄ™
a jaki fryz...
http://www.thearmitagearmy.co.uk/gallery2/main.php
było już?
Ile tam zdjątek 8O I oczywiście z najważniejszych scen
Jak nie można oglądać filmu, to zawsze film w kawałkach zostaje Taka namiastka...
Widziałam go w filmie "Possession" i mile się zaskoczyłam. Grał postać zupełnie inną niż w Dumie, był bardziej pewniejszy siebie i co tu dużo mówić, ciekawy facet. Poza tym całkiem dobry aktor
Zdecydowanie za niski. Pamietam go w takiej komedyjce Marta i wielbiciele z Josephem Fiennesem i Rufusem Sewellem, grał naprawdę nieźle, ale co z tego...
a tego pana lubicie? ja "pasjami uwielbiam"
![]()
i jak ktoś ma do udostępnienia serial JAG, zwłaszcza ostatnie sezony to baaaardzo ładnie się uśmiecham do tego kogoś
Ja tego pana również uwielbiam. Jest bosko przystojny, a w amerykańskim mundurze wygląda eh... co to dużo mówić. Podzielam Izku Twój podziw. Trzymajmy się i nie dajmy się i brońmy tego poglądu jak granicy.
PS. Może to dziwne, ale jego partnerka z "JAG" Cathrin Bell również mi się podoba. Bardzo kobieca kobietka. Ma wszystko oddzielnie.
och cieszę się Kaziutko, że uroda komadora Raba też Ci odpowiada
masz rację trzeba się trzymać razem
jego filmowa partnerka jest baaardzo kobieca i też mi się podoba -dlatego ubolewam, że nie widziałam ostatniego sezonu, gdzie się wreszcie dogadują (uwielbiam happy endy :oops:)
W piątkowym telewizyjnym dodatku do Super Expesu jest na okładce właśnie pani Bell. W artykule piszą, że urodziła się ona w Londynie, a po matce płynie w niej irańska krew.
Dziewczęta to ja dołączę do waszego klubu. Również bardzo lubię komandora Raaba. Facet ma dużo ciepła w sobie, ciemne włosy, mundur i jest wysoki. I jego partnerka seialowa też jest całkiem, całkiem. ładne oczy i sympatyczny uśmiech.
och cieszę się Kaziutko, że uroda komadora Raba też Ci odpowiada
![]()
masz rację trzeba się trzymać razem![]()
jego filmowa partnerka jest baaardzo kobieca i też mi się podoba -dlatego ubolewam, że nie widziałam ostatniego sezonu, gdzie się wreszcie dogadują (uwielbiam happy endy :oops:)
A czy ta ostatnia seria leciała w Polsce? Bo moje oglądanie skończyło się na tym jak nie doszło do ślubu C.Bell (nie pamiętam jak jej było w filmie) bo Rab zaginął na morzu. Teraz powtarzają JAG na TV 4 ale to są stare odcinki.
wyłamuję się nieco z tematu wątku, więc proszę o wybaczenie, ale trafiłam dziś w Gali (którą nabyłam chyba jedynie dla Marzyciela), na zdjęcie "całkiem ciekawego" modela (wg mnie ):
m.