Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ze smutkiem przeczyta?am wczoraj, ?e aktor graj?cy Guya z Gisbourne, Robert Addie, zmar? w 2003 roku... Lubi?am t? posta? w serialu.
JA nawet i tego nie wiedzia?am...
No ale zda?y? jeszcze zagra? kilku drani.
Oj, smutno...
Oni nim tak starsznie poniewierali w tym serialu (w jednym odcinku przywi?zali go do czego? w rodzaju ?urawia studziennego i podtapiali dla zabawy, a potem o nim zapomnieli i o ma?o sie ch?opak nie utopi? naprawd?), ?e chc?c nie chc?c lubi?o si? go cho?by przez przekor?. Tak sobie nieraz mysla?am: gdzie? on si? podziewa, a tu prosz?...
Te? sobie dzi? my?l?, ?e obaj Robinowie jako? Modern Talking przypominj?, ale wtedy....!! Ha! Ja si? zawsze kocha?am w Robinie Czarnym, pami?tam, ?e Bia?y, choc uroczy po ojcu mia? krzywe nogi i by? taki jaki?... masywny. Natomiast Praed wcze?niej grywa? w musicalach, by? super-sprawny i mia? niesamowit?, koci? gracj?. Ale to tylko w tej roli. Potem ju? Dynasti? pogrzeba? mój zachwyt.
M?ody Connery tez jako? przepad?.
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a … ge_id=1773
przeczytajcie zatem kto w roli :Guy of Gisborne
Wreszcie przekonam si?, jaki to aktor- je?li puszcz? ten serial w którym? z dost?pnych kana?ów TV.
Wiemy, wiemy
![]()
I nie mozemy sie doczekac
Oj, nie mo?emy, nasze choróbsko potrzebuje ró?nych nowych podniet ;-)
A s?ysza?y?cie w tym wywiadzie na bbc, jak prezenter przeczyta? pytanie fanki, czy RA b?dzie w Robin Hoodzie nosi? rajtuzy
Nie! I co odpowiedzial?
Ja tylko uslyszalam pytanie czy bedzie sie calowal w Robin Hoodzie?!
Powiedzia?, ?e tak, ale nie b?dzie ich wida?. Prezenter spyta?, po co wi?c w ogóle ma je nosi? i dopiero wtedy R. przyzna?, ?e nie b?dzie rajtuzków.
A propo "Robina z Sherwood", teraz podobno maj? kr?ci? sequel, bo uznali ?e serial nie ma w?a?ciwiego zako?czenia. Akcja ma si? dzia? po 20 latach. Ray Winstone nie wie czy zagra, Jason Connery te?, sir Guy'a maj? zast?pi? kim innym, a Michael Praed jest przewidziany do roli... Herne'a :?
PS ?eby nie by?o ?e sobie ?arty robi?, to potwierdzone informacje
A propo "Robina z Sherwood", teraz podobno maj? kr?ci? sequel, bo uznali ?e serial nie ma w?a?ciwiego zako?czenia. Akcja ma si? dzia? po 20 latach. Ray Winstone nie wie czy zagra, Jason Connery te?, sir Guy'a maj? zast?pi? kim innym, a Michael Praed jest przewidziany do roli... Herne'a :?
PS ?eby nie by?o ?e sobie ?arty robi?, to potwierdzone informacje
8O Nie wiedzia?am...
A Sir Guy z tej serii nie ?yje, niestety, wi?c st?d te? nie mo?e zagra?.
Inna sprawa, ?e Guy of Gisbourne sta? si? ostatnio tym bohaterem z serialu o Robin Hoodzie, którym si? ?ywo interesujemy, nie, Gosia? Naszym ulubionym bohaterem, nawet wolimy go od Robina! :-)
A Sir Guy z tej serii nie ?yje, niestety, wi?c st?d te? nie mo?e zagra?.
A on te? gra? z Colinem w Another Country
Inna sprawa, ?e Guy of Gisbourne sta? si? ostatnio tym bohaterem z serialu o Robin Hoodzie, którym si? ?ywo interesujemy, nie, Gosia? Naszym ulubionym bohaterem, nawet wolimy go od Robina! :-)
Hehe Macie racj?, kole?anko!
Haha, no tak, wiem, wiem:D Richard Armitage, co ja tu b?d? si? ukrywa?, te? go kocham
Haha, no tak, wiem, wiem:D Richard Armitage, co ja tu b?d? si? ukrywa?, te? go kocham
Pasuje jak ula?.
?wietnie dopasowany do roli sir Guy'a. Ze zdj?? aktorek ta co ma gra? Marion te? mi si? nawet spodoba?a. Ale za nic ten co ma gra? Robina... Za bardzo mi przypomina Russela Crowe'a
Co tam Robin
Skupimy si? Reghino na tym czarnym charakterze
Co tam Robin
![]()
Skupimy si? Reghino na tym czarnym charakterze
Yes, yes, czarny charakterek, taaak! Tylko kiedy my t? wersj? zobaczymy? :-(
A ma kto? zdjecia aktorów z tego nowego serialu?
Masz racj? Moniko. Czasy Robina sko?czy?y si? razem z Michaelem
A ma kto? zdjecia aktorów z tego nowego serialu?
Ja je juz gdzie? wkleja?am... Poszukam i wklej? tutaj po raz drugi
Niestety nie ma jeszcze zdjec z nowym wcieleniem Rysia
Ja tez sie skupie na czarnym charakterze.
O tak Rysio jako Guisborne moze byc bardzo pociagajacy
Ja niestety widzia?am tylko zdj?cia aktorów, i to jedno Robin Hooda które jest na stronie oficjalnej. A pokaza?y si? ju? jakie? inne? Swoj? drog?, ciekawe jak im si? uda z t? ekranizacj?, no i mam nadziej? ?e jednak dane nam b?dzie to zobaczy?