Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Kochaneczki
Bylam dzis w Media Markt, zeby kupic kasety video na rozne filmiki, w tym z Colinem, ktore ostatnio sa w tv.
I poszperalam w koszach.
Nic nie kupilam ale widzialam:
- Wichrowe Wzgorza (1998)
- Duma i Uprzedzenie (wersja wspolczesna 2003)
- Mansfield Park
- Miedzy slowami
Wszystko bodajze w cenie niecalych 10 zl.
Kurcze, ja nawet nie wiedzia?am, jakie skarby mog? si? kry? w tych koszach! Chyba zaczn? rezerwowa? sobie dodatkowo 20 minut wi?cej na wizyt? w tych wi?kszych sklepach.
ja wczoraj kupi?am sobie Aviatora, mam na oku dom lataj?cych sztyletów, a widzia?am Rozwa?n? i romantyczn? Czarn? ?mij?.
A swego czasu kupi?am sobie Pr?gi, W?drówki z dinozaurami, Leona Zawodowca i Femme Fatale.
Grzebie. Przyznaje si? grzebi?.
Supermarketowe kosze moga kryc przeró?ne skarby, ale zawsze przed kasa warto zahaczyc o czytnik cen, co by nie by? rozczarowanym przy p?aceniu. Zdarzy?o mi sie to kilka razy wi?c sprawdzam.
Nikt nie kontroluje ogólnie panuj?cego ba?aganu "koszowego" i mo?e co? trafi?o z tzw. górnej pó?ki cenowej.
Ja przyznaj?...nie grzebi?. Ale chyba zaczn?....
Ja te? do tej pory nmie grzeba?am, ale mnie Gosia zelektryzowa?a! Tych supermarketów w mie?cie jest tyle, ?e do ?wi?t zejdzie na grzebaniu!
W Cerfurze ty? maj? du?o filmów od 9,99 w gór?!!!Poza tym - nio z bólem serca trzeba wyzana?, ?e mo?na zosta? bankrutem, i do tego gdzie to wszystko trzyma? - rzeczy cz?owiekowi przybywa, a mieszkanie jakie? niero?ci?gliwe - cholera :mrgreen:
Ech, teraz i tak lepiej, kasety Video to dopiero by?a masakra! P?ytki mo?na zawsze poupucha? w zgrabne futeraliki. Ja si? dzi? wybieram na ?owy w ka?dym razie.
Ja przyznam , ?e do tej pory nie szuka?am TAKICH filmów w koszach. Ale od soboty zaczynam intensywne grzebanie.
Ja przyznam , ?e do tej pory nie szuka?am TAKICH filmów w koszach. Ale od soboty zaczynam intensywne grzebanie.
co to forum zrobi?o z uczciwej kobiety :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
oj szukajcie szukajcie w tych przepastnych koszach, mo?na znale?c pere?ki!!!
Dzi? grzeba?am w koszu, nikt mi nie przeszkadza?, nikt nie by? zainteresowany przerzucaniem góry byle jak powrzucanych filmów. Sp?dzi?am tak oko?o 45 minut, szukaj?c g?ównie telewizyjnej wersji "Wichrowych Wzgórz" z '98 roku - niestety, nie znalaz?am :-(
Znalaz?am za to sporo innych ciekawych filmów - jest np. "Henryk V" Branagha, "Tytus Andronikus", a z innej bajki - "Pulp Fiction". "Leon". Pi?ty element", z Colinem by? jedynie "Angielski pacjent" - wszystko po 9,90.
W ko?cu kupi?am dwa filmy z Ralphem Fiennesem - "Kropl? s?o?ca" i "Oniegina".
Te? chcia?abym móc kupi? "Kropl? s?o?ca" i "Oniegina" po 9.90... Ale w moim sklepie, w którym jestem najcz??ciej w koszach s? tylko jakie? horrory i takie dziwne inne tytuly... :?
Te? chcia?abym móc kupi? "Kropl? s?o?ca" i "Oniegina" po 9.90...
Caitriono, jak b?dziesz chcia?a, to wiesz, na jaki mail si? zg?osi? :-)
Te? chcia?abym móc kupi? "Kropl? s?o?ca" i "Oniegina" po 9.90...Caitriono, jak b?dziesz chcia?a, to wiesz, na jaki mail si? zg?osi? :-)
A wiem, wiem! Dzi?ki!
a ja znalaz?am w takim koszu DZIEWCZYNE Z PER?? z colinkiem!!!
Gosiu - imienniczko ma (cho? mój mi?osz tego nie sugeruje) a w jakim ty sklepie to szperasz? i mie?cie?
Gosiu - imienniczko ma (cho? mój mi?osz tego nie sugeruje) a w jakim ty sklepie to szperasz? i mie?cie?
Du?o nas tu o tym imieniu :-) Szpera?am ostatnio w ogromnym koszu mediamarktowym w Katowicach i tam znalaz?am te filmy, o których pisz?.
Ja te same filmy znalaz?am w koszu w Tesco w Krakowie. Ale cena by?a troch? wi?ksza ni? 9,90.
Ja te same filmy znalaz?am w koszu w Tesco w Krakowie. Ale cena by?a troch? wi?ksza ni? 9,90.
Dzi? w Realu znalaz?am "Valmonta" za 9.90 - gdyby kto? nie kupi? razem z "Gal?".
W Sieradzu nie ma takiego wyboru DVD w marketach, ledwo par? tytu?ów. Na pociech? przegrywam za to filmy z Canalu+ i HBO, nawet
niektóre z nich wychodzi?y rownoczesnie w sklepach. Ale mi brakuje
dobrej klasyki i wspanialych seriali.
Nie w koszu, ale w zwyk?ej sprzeda?y widzia?am w Media Markt "Wichrowe Wzgórza" z Matthew M. za 9,99, a za 4,99 "Pani? Dalloway".
Za? w Tesco widzia?am dzi? w koszach: "Zgromadzenie" z Christin? Ricci za 10 z?., podobnie "The Ring" i "Darkwater"- oba filmy jap.
A za 19.90 "Valmont".