Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Jam ci to nie chwalac si? uczyni?a?
Ty, Ty! Za kar? id? si? wybato?y? i posyp g?owe popio?em - sprawdzi?am, Mateuszek nie ma tak okropnych pleców... Szczerze mówi?c s? ca?kiem ca?kiem :-)
Matko jedyno?ciowa! Dziewczyny! Co Wy tu ogl?dacie?! 8O
Uciekam st?d w te p?dyyyyyy!!1
Aine, sk?d te zdj?cia? Z domowego albumu ? A mo?e to Ty :twisted:?
Gunia, no co ty! Mnie si? te? co prawda nie podoba, ?e ona tak sobie przesz?a od jednego m??a do drugiego, ale grunt, ?e s? szcz??liwi, a wygl?daj? na takich. Wizualnie bardzo do siebie pasuj?. W dodatku podwójne ojcostwo dobrze zrobi?o Matthew. W s?ynnym wywiadzie, w którym zaprezentowa? si? jak niez?y gbur przyzna?, ?e przedtem nie stanowi?o dla niego problemu np. przele?enie w ?ó?ku ca?ego dnia, je?li nie musia? wstawa? (wyobra?am sobie jak wygl?da?o jego mieszkanie i lodówka!). Synek Keely i w?asna z ni? córeczka sprawi?i, ?e wydoro?la?.
Czy nie uwa?acie, ?e to skandal, ?e nasz Mateuszek wzi?? ?lub z t? Hawes? U?ywan? Hawes! Ale wedle obicze? powinni si? rozwie?? w 2007 roku...?
Hm odnosze wrazenie, ?e on to raczej z tych wiernych jest... No chyba ?e zostanie BARDZO ZNANYM AKTOREM to wtedy mu si? w g?owie poprzewraca
Ale na razie mozemy by? spokojne i marzy? sobie o plecach Mateusza
Mi?osz, umówmy si? - je?eli on nie jest z tych wiernych, to mu r?ki nie podamy, jak go pójdziemy wita? z ruskimi pierogami na lotnisku.
Czy nie uwa?acie, ?e to skandal, ?e nasz Mateuszek wzi?? ?lub z t? Hawes? U?ywan? Hawes! Ale wedle obicze? powinni si? rozwie?? w 2007 roku...?
Mam taki charakter, ?e ogólnie ?ycz? ludziom dobrze - nawet jak ich nie znam. Nie lubi? zawi?ci. I szczerze mówi?c ciesz? si?, je?li ludzie, których ceni?, s? szcz??liwi. Nie przeszkadza mi, ?e MM o?eni? si? z Keeley Hawes - robi na mnie wra?enie, ?e ich uczucie to by?o "coup de foudre"
;-)
?ycz? im wszystkiego najlepszego - wygladaj? zreszt? na zakochanych i szcz??liwych, np. tutaj (jak on na ni? pi?knie patrzy...)
http://www.workingtitlefilms.com/filmPh … hotoID=133
Wkurza?oby mnie, gdyby si? okaza? gwiazdorkiem romansuj?cym z wszystkimi kole?ankami z planu.
Synek Keely i w?asna z ni? córeczka sprawi?i, ?e wydoro?la?.
Kobiety, no w?a?nie (bo przecie? dzieci ma dzi?ki niej:-)) One maj? zbawienny wp?yw na facetów! Jacy byliby bez nas? Czy kocha?yby?my Darcy'ego, gdyby nie pokaza? swych uczu? - dzi?ki Elizabeth? :-) Bez niej pozosta?by nudnym sztywniakiem z 10000 funtów rocznie i bez emocji.
No i si? wyda?o.
Tak, Margarett.
Ju? wiem czemu ci?gle chodzisz w tym kapturze
Kobiety, no w?a?nie (bo przecie? dzieci ma dzi?ki niej) One maj? zbawienny wp?yw na facetów! Jacy byliby bez nas?
Amen.
Ju? wiem czemu ci?gle chodzisz w tym kapturze
Próbuje wyj?? na ?wiat?o dzienne, ale walcz? z rozmiarami.
http://www.workingtitlefilms.com/filmPh … hotoID=133
Wkurza?oby mnie, gdyby si? okaza? gwiazdorkiem romansuj?cym z wszystkimi kole?ankami z planu.
hm jakbypowiedzie? na tym zdj?ciu jak sie patrz? na Mathew to dochodz? do wniosków dwóch:
1) MM ma profil zbli?ony nieco do pewnej prezydentowej
2) cytat z piosenki(bodaj niejakiej ?obaszewskiej) mi si? nasuwa: "Brzydka ona, brzydki on a taka pi?kna mi?os?"...
ale to tylko na t y m zdj?ciu :mrgreen:
(i prosz?mnie na taczki nie wsadza?)
Aine - có? za awtarek - a plecki wydepilowa?a??
Aine - có? za awtarek - a plecki wydepilowa?a??
A ju?ci!!! Co by nie!!!
Azali? z takim futrem mam si? pokazywa? publicznie? Never!!
Jakowo? wysz?am spod kapturka, moja facjata, postura i prezencja nie stanowi? o tym jak mia?o by?.
hm jakbypowiedzie? na tym zdj?ciu jak sie patrz? na Mathew to dochodz? do wniosków dwóch:
1) MM ma profil zbli?ony nieco do pewnej prezydentowej![]()
2) cytat z piosenki(bodaj niejakiej ?obaszewskiej) mi si? nasuwa: "Brzydka ona, brzydki on a taka pi?kna mi?os?"...
ale to tylko na t y m zdj?ciu :mrgreen:
(i prosz?mnie na taczki nie wsadza?)
MM ma nos z lekka kartoflany, a tu na dodatek delikatnie zaczerwieniony, jak pijaczek pospolity ;-) Pryszcze na paszczy - ale i tak mi si? podoba. co zreszt? potwierdza moje upodobania - tacy hollywoodzcy ?liczni podobaj? mi si?, ale jako?... mniej. Ogl?da?am Bonda "The World Is Not Enough" kilka razy (a m?cz?ce to by?o, ?e hej!) dla z?ego Roberta Carlyle'a - co ja mog?, ?e on dla mnie sexy mimo krzywych z?bów i marnej postury, takiej, ?e by go ten Wasz Gerard klat? rozgniót? ;-)
MM nie jest klasycznie przystojny, ale moim zdaniem jako? tak... pora?aj?co seksowny :-) I jak na pocz?tku tak ?rednio, tak teraz podoba mi si? ju? na ka?dym zdj?ciu :-) Tylko mój kochany m?? mówi, ?e na tapet? wsadzi?am znów tego brzydala ;-)
A ona - nie jest klasyczn? pi?kno?ci?, ale te? nie jest brzydka. Ma du?o uroku. Tu wysz?a bardzo ?adnie - jako brunetka podoba mi si? bardziej ni? jako blondynka w "Spooks".
No to si? wywn?trzy?am :-)
Oh God! Aine! Có? to za negli?, tak bez kaptura?
Dawniej wyst?powa?am wy??cznie bez kaptura. Ale jak si? t?ok na forum zrobi?, to si? schowa?am
to Ty taka wstydliwa, czo mo?e zimno Ci by?o??
Odstrasza?a? wszystko i wszystkich tym kapturem?
S?k w tym, ?e w?o?y?am kaptur gdy brak?o mi perspektyw na sensowny avatarek. Albo za du?e, albo bezsensowne.
Posypa?am wi?c g?ow? popio?em, w?o?y?am kaptur i pokutowa?am. A teraz znalaz?am swoje "drugie ja"
wow... prawie jak w "krzy?akach" :twisted:
A tak poza tym: co s?dzisz o Orlando Bloomie? I o tym Jak-Mu-Tam Aragornie z "W?adcy pier?cieni"?
Bloom jako facet nie jest w moim typie, chocia? jako Legolas - jedyny. Aragorn - jako posta? powie?ciowa i jako Viggo w tym filmie - jestem na tak :-)