Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Gosiu, mam ten wywiad przed sob?, przenosz? si? na w?tek Colina, ?eby nie bru?dzi? Matthew
A propos dziennikarek: podejrzewam, ?e i pod nimi nogi si? uginaj?, kiedy staj? oko w oko ze swoimi rozmówcami. Mam gdzie? wywiad z Colinem, w którym kobieta nie ukrywa?a, ?e s?abo jej si? zrobi?o na sam widok jego u?miechu i d?wi?k g?osu, a ju? jak pomóg? jej z fili?ankami (bo si? gdzie? w kawiarni przes?uchiwali), to bliska by?a tego, ?eby wystawa? pod jego domem i ?azi? za nim krok w krok.
:-) I ja to doskonale rozumiem - kiedy pomy?l?, ?e mia?abym przeprowadzi? wywiad z Colinem i znale?? si? z nim oko w oko, to ju? mi si? s?abo robi ;-) Tylko ?e ja wymagam w tym momencie profesjonalizmu - i od siebie bym wymaga?a. Tzn. my?l?, ?e cokolwiek bym nie my?la?a (O Chryste, jaki g?os! Jak te oczy pal? z bliska... ;-)) nie chcia?abym tego okaza?. Wola?abym jednak wyj?? raczej na kogo? pokroju Lizzy, a nie Lydii :-)
Gosiu, mam ten wywiad przed sob?, przenosz? si? na w?tek Colina, ?eby nie bru?dzi? Matthew
Nie bru?d?my Mateuszowi, rzeczywi?cie, tym bardziej, ?e widzia?am dzi? zako?czenie ostatniego odcinka pierwszej serii "Spooks" i bardzo nie chc? mu bru?dzi? - raczej ul?y? w cierpieniu...
Ale id? do w?tku Colina sprawdzi? ten wywiad :-)
A zach?cona tak ?adnie przez avatarek Mi?osza kupi?am sobie dzi? Upiora (moja kiesze? ?ka). Ale? ten Butler ?piewa! Na rockowo.
Trzykrotko czy mog?aby? mi wys?a? e_mail lub poda? swój mam pytanie do Ciebie.
gitka.sz@wp.pl
No moje panie - jak na "Tosc?" to tylko z Mathew jak nie da rady to tak wyca?uje , ?e buty mo?na zgubi?!!!
fajny by? ten wczorajszy odcinek
A dodatkowym zaj?ciem dla MM mog?aby by? praca w sex telefonie :mrgreen: - boszsze jaki? on ten g?os ma....... mniammniam
Mi?osz.....?
Chyba ca?a pensja posz?aby na po??czenia.
Cholerka, co to jest, ?e z ca?ego dramatycznego odcinka zapami?tujemy ca?usy Matthew??
Tiaaaa....
By? chyba po wakacjach, bo taki siaki? opalony i zadowolony... wyle?a? si? ch?opak na pla?y, to i ca?owal jak nale?y.
Ale kurteczk? to mia?, ?e olaboga.... Bond. James Bond by si? tak nie ubra?. Zdecydowanie.
Mi?osz.....?
![]()
Cholerka, co to jest, ?e z ca?ego dramatycznego odcinka zapami?tujemy ca?usy Matthew??![]()
Tiaaaa....
By? chyba po wakacjach, bo taki siaki? opalony i zadowolony... wyle?a? si? ch?opak na pla?y, to i ca?owal jak nale?y.
Ale kurteczk? to mia?, ?e olaboga.... Bond. James Bond by si? tak nie ubra?. Zdecydowanie.
kurteczka by?a czaderska
mnie natomiast ca?y film (odcinek znaczy) nurtowa?o pytanie "sk?d ja znam tego agenta z Francji" :mrgreen:
Ale kurteczk? to mia?, ?e olaboga.... Bond. James Bond by si? tak nie ubra?. Zdecydowanie.kurteczka by?a czaderska
![]()
Kurteczka by?a super! Hehe!
Mi?osz.....?
![]()
Cholerka, co to jest, ?e z ca?ego dramatycznego odcinka zapami?tujemy ca?usy Matthew??![]()
Tiaaaa....
Co by si? nie ubra?? ?le Mateuszkowi by?o w tej kurteczce, no ?le? Poza tym on ?wiat ratuje, nie ma czasu na shoppingi ;-) Zauwa?y?y?cie, ?e ca?y czas ma w serialu niebieskie koszule? To element mundurku MI5 czy po prostu wie, ?e mu w nich dobrze? :-)
Inna sprawa, ?e si? ci?gle spó?nia na spotkania z kobietami, chyba te? bym si? wkurzy?a na ich miejscu - chocia? ta wczorajsza si? nie wkurzy?a. Rozumiem - poca?unek za?atwi? spraw?, nie?le si? Matthew zna na psychologii kobiet ;-)
Wczoraj odcinek by? mniej interesuj?cy, bo ten m?ody z fotograficzn? pami?ci? by? g?ówn? postaci?, a nie Tom. To dlatego ten poca?unek taki wa?ny - oj, ca?u?ny jednak Matthew okrutnie! I na koniec pos?a? jej przes?odki u?miech :-)
Podejrzewam, ?e wie, oj wie!
W odcinku PO bombie Ira mia? garnatow? bluze i niebie?ciutkie d?insy, jak mu w tym by?o ?adnie!
Ale co do kurteczki to zapieram si? - ohydna by?a!
Ta pani wyca?owana wygl?da?a nie tylko na nie-wkurzon?, ale na ca?kiem zadowolon?. Oni si? po prostu rozumiej?. Jak agent z agentem. Po rozmowach kanapowych
Jak agent z agentem. Po rozmowach kanapowych
hm ty my?lisz ?e oni na tej kanapie rozmawiali. :oops:
Podejrzewam, ?e wie, oj wie!
W odcinku PO bombie Ira mia? garnatow? bluze i niebie?ciutkie d?insy, jak mu w tym by?o ?adnie!
Ale co do kurteczki to zapieram si? - ohydna by?a!![]()
Ta pani wyca?owana wygl?da?a nie tylko na nie-wkurzon?, ale na ca?kiem zadowolon?. Oni si? po prostu rozumiej?. Jak agent z agentem. Po rozmowach kanapowych
Kurteczka nie by?a ?liczna, szczególnie w tej operze nie mia?a racji bytu, ale co on mo?e, ?e nie ma czasu ;-) A ?e pani by?a zadowolona - có? si? dziwi?, eh :-)
Nie wiem, czy nie zdradzam tutaj jakiej? strasznej informacji, ale w scenie striptizu na ??ce widac, ?e ma w?osy na plecach! ;-) Hmmm :-)
hm ty my?lisz ?e oni na tej kanapie rozmawiali. :oops:
A jak?e, na stronie "Spooks" jest to okre?lone jako debriefing ;-)
Debriefing, tak napisali
Gosia, jak w ogóle przyjrze? si? uwa?nie PLECOM, które nam Mi?osz wklei?a , to wida? te w?osy! Matthew mo?e ?mia?o nosi? - oprócz "Rz?sy" przydomek "Futerko"
Matthew mo?e ?mia?o nosi? - oprócz "Rz?sy" przydomek "Futerko"
No to chyba prawdziwego futrzanego misia nie widzia?y?cie
No to chyba prawdziwego futrzanego misia nie widzia?y?cie
![]()
Aine jestem zbulwersowana i rumieni? si? :oops:
A cz?owiekowi sie wydaje, ?e ju? wszystko widzia? w ?yciu ( tu ikonka turlaj?ca sie ze ?miechu)
O matko, Aine...
ja nie o futrze nied?wiedzim my?la?am... Mnie wystarczy mi?y kotek
O mamo dziewczyny ja tu juz le?? i kwicz? na widok tego "futerka"
Debriefing, tak napisali
![]()
Gosia, jak w ogóle przyjrze? si? uwa?nie PLECOM, które nam Mi?osz wklei?a, to wida? te w?osy! Matthew mo?e ?mia?o nosi? - oprócz "Rz?sy" przydomek "Futerko"
Lec? si? przygl?da? :-) MM wybaczam - dobrze, ?e nie wygl?da jak ten pan na zdj?ciu wklejonym przez Aine, który nam "oszpeca" w?tek o Mateuszku!
;-)
Ale? Ty okrutna jeste? Aine.... :twisted: ten go?? jest straszny...
Aine!
Przez Ciebie spad?am z krzes?a!!
:twisted:
A ja dosta?am spazmów! 8O 8O 8O Jezusicku!