Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ali, przeciez to wszystko tylko w sferze wyobrazen, a marzenia zwykle bywaja niewinne no moze nie zawsze ...hmmmm.. i nie te dotyczace Colina... tu moja wyobraznie nieco ponosi......i to jeszcze jak!
Ja wiem kochana, ja wszystko rozumiem...
Ale tu też zaglądają młode panienki pełne ideałów i marzeń o czystej i niewinnej miłości, więc wiesz, muszę Cię pilnować troszeczkę ;-)
A sa jeszcze takie?
Ali, a skad wiesz czy ja nie jestem mloda panienka pełna ideałów i marzeń o czystej i niewinnej milosci. No moze nie taka mloda, ale....
Sadzisz po pozorach. A skoro jestes milosniczka Jane Austen, to powinnas wiedziec, ze pozory czesto wprowadzaja w blad, bo ktos kto stwarza pozory, nie oznacza ze taki wlasnie jest
Ty się lepiej tak nie "mądruj" bo mi tu krecią robotę robisz, a o panienki nie skażone namiętnym postrzeganiem świata (męskiego) dbać trzeba ;-)
Ja tylko sie zaniepokoilam, ze watpisz w moja niewinnosc.
a ja tymczasem jestem tak niewinna jak te pierwsze przebisniegi na wiosne. Czy patrzac na moj avatar, mozna myslec inaczej? Czy to spojrzenie i te oczy wzniesione z rozmarzeniem w gore, nie mowia same za siebie?
Ja tylko sie zaniepokoilam, ze watpisz w moja niewinnosc.
a ja tymczasem jestem tak niewinna jak te pierwsze przebisniegi na wiosne
To prawie tak jak ja ;-)
A to ze czasem wrzuce sobie filmik ColinBlueB :oops: , wiesz o ktorym mowie? no to coz w tym zdroznego?
Zreszta tam jest swietna muzyka, nie tylko zreszta w tym jednym filmiku i czasem sobie go wlaczam, zeby posluchac tych piosenek
A to ze czasem wrzuce sobie filmik ColinBlueB :oops: , wiesz o ktory mowie? , no to coz w tym zdroznego?
Zreszta tam jest swietna muzyka, nie tylko zreszta w tym jednym filmiku i czasem sobie wlaczam zeby posluchac tych piosenek
Wiem, że piosenki są najfajniejsze
Też widziałam ColinBlue - tylko myślałam że to będzie Colin zamyślony i poważny a znalazłam go w okolicznościach :oops: :oops: co do których nieświadoma byłam że się na ekranie znajdował.
co nie znaczy że mi się nie podobał :oops:
Hehehe, ja tez wczesniej nie wiedzialam ze on w TAKICH filmach gral i w TAKICH scenach ...to mnie troszeczke zaskoczylo... ale fajnie bylo popatrzec ...oj fajnie ....
Czasem sobie to puszczam ..... dla piosenek oczywiscie....
Nooooo. dzięki dziewczyny, za te poprawke w tłumaczeniu.
Kamień z serca mi spadł bo juz miałam ochote napisac, że ideał sięgnął bruku, ale Colin i bruk jakoś mi to nie pasowało więc sie powstrzymałam, Poza tym troche sie przestraszyłam Matki Przedłużonej. Tak na mnie fuknęła, że aż strach.
a wracając do Colina to czy może wiecie w którym filmie on miał te gatki w armatki bardzo bym chciała usłyszeć jego dialog z tą blondynką, bo ona ma taką super minę
Chyba "Fever Pitch", ale sprawdze ... ja tam bym chciala wiedziec, z jakich filmow troche inne sceny pochodza
Też widziałam ColinBlue - tylko myślałam że to będzie Colin zamyślony i poważny a znalazłam go w okolicznościach :oops: :oops: co do których nieświadoma byłam że się na ekranie znajdował.
co nie znaczy że mi się nie podobał :oops:
Czy ja mogę wiedzieć, o czym konkretnie rozmawiacie, bom nieświadoma, a widzę, że jakiś smaczny kąsek mnie omija... ;-)
oj smaczny, smaczny ten kÄ…sek
w ogóle to tam cały n-daniowy obiad się znajdzie
Gosia wyszperała super link (gdzieś jest na tym wątku wcześniej)
trzeba wejść na http://firthessence.net i tam jest cała masa filmików z Colinkiem w roli głównej
GosiuJ
nie wiem czy tu powinnam dawac link do tej stronki, choc juz tu padly te adresy wczesniej, wystarczyloby pogrzebac w watku, ale co by ulatwic i nie wpedzac we stresy podaje:
http://firthessence.net/videos.html
Rozniste tu rzeczy mozna znalezc, w tym filmiki rozkoszne wielce
Niektore dluzsze, do ktorych wlasnie wspomniany ColinBlue nalezy, dlugo sie sciaga, ale ..... warto!
Polecam jeszzcze: The Silence Of Darcy, When I See Your Smile, Look At Me, One More Time, Never Saw Blue Like That Before.
Wiekszosci towarzysza ladne piosenki, no i dla tych piosenek... hmmm......glownie .... to ogladam
Wiekszosci towarzysza ladne piosenki, no i dla tych piosenek... hmmm......glownie .... to ogladam
Chyba słucham...
A my Ci Gosieńko wierzymy bo robimy to co ty To wszystko dla tych piosenek
Eeeeeee....... oczywiscie ze slucham....... to znaczy...... jak wlaczam to slucham .......ogladajac... tak przy okazji ..
Eeeeeee, oczywiscie ze slucham....... to znaczy...... jak wlaczam to slucham .......ogladajac
sapiÄ…c i wzdychajÄ…c.... 8)
Eeeeeee, oczywiscie ze slucham....... to znaczy...... jak wlaczam to slucham .......ogladajac
Ach i te niewinne oczęta wzniesione ku górze...
No tak, bo te piosenki takie romantyczne sa...mowia o takiej milosci pieknej .... i niewinnej ... dlatego tak czesto ich slucham ....
GosiuJ
nie wiem czy tu powinnam dawac link do tej stronki, choc juz tu padly te adresy wczesniej, wystarczyloby pogrzebac w watku, ale co by ulatwic i nie wpedzac we stresy podaje:
http://firthessence.net/videos.html
Rozniste tu rzeczy mozna znalezc, w tym filmiki rozkoszne wielce
Niektore dluzsze, do ktorych wlasnie wspomniany ColinBlue nalezy, dlugo sie sciaga, ale ..... warto!
Dzięki serdeczne, dziewczyny :-) Będę ściągać i... ten... też posłucham tej pięknej muzyki - a potem podzielę się wrażeniami :-)
Tylko sie nie zdziw, jak podczas sluchania tej pieknej muzyki ... z towarzyszeniem obrazu ColinBlue ... twoje oczy beda wygladaly tak: 8O
Wielu pieknych wrazen zycze!