Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Kurcze to wychodzi na to, ze spotkanie odb?dzie si? w Toruniu Super! Teraz pozostaje ustali? termin
i gotowe!
[Ja chc? ?uk i strza?y 8) ]
Kochane no to proponuje cos a la lipiec sierpien.
Koniec czerwca/poczatek lipca to ja bede miala chyba obrone jakas wiec same rozumiecie nie dam rady.
Najlepsza pogoda wlasnie na przelomie lipca-sierpnia.Moze byc jeszcze wrzesien ale czesc fanatyczek ma wtedy ju? szko?? wi?c odpada.
?uk i szcza?y s? u mnie w pokoju,mo?e uda si? za?atwi? dodatkowe ,nadprogramowe ?uki.
Jak na spokojnie ustalimy sobie date to wtedy zalatwie sale i projektor do wyswietlania filmow.
Moze do tej pory pomyslcie nad dokladnym scenariuszem tego dnia,albo dni jak kto woli.Zbierzemy wszystkie propozycje i u?o?ymy to jako? sensowanie.
Pozdrawiam ze strefy zapowietrzonej
A czy jest jaka? szansa aby?cie przygarn??y mnie do tego towarzystwa?
Scenariusz? Dok?adny? A nie lepiej propozycje, a dalej isc na zywca?
A czy jest jaka? szansa aby?cie przygarn??y mnie do tego towarzystwa?
My?l?, ?e ka?dy kto jest na forum jest ju? w towarzystwie. Teraz trzeba miec tylko dobre ch?ci, kas? i czas.
Dobrze mówi? siostry?
A jak! Dobrze prawisz, siostro!
O tak, Migotko, zgadzam si? w ca?ej rozci?g?o?ci!!!
W Toruniu podoba? mi si? np. Jazzgot (je?li nie pomyli?am nazwy) i taki pub, który mia? kilka pi?ter; mie?ci?y si? oba na Starówce.
Jazzgot...hmmm...to szczerez mowiac nie wiem czy pasuje do klimatu,ale troche fajnych knajpek jest.
Aine - nie chodzi o taki super dokladny scenariusz,ale warto zaplanowac co sie chce robic,bo nagle wyjdzie na to ze mamy tylko pol dnia a w planach luki,knajpy,filmy,muzyke, trzeba zdecydowac co i jak, a potem ewnetualne odstepstwa od planow robic,ale tak zeby nie zapanowal balagan.
No wiec w sumie mniej wiecej o to samo mi chodzi
Zebra? propozycje, tak aby by?o do wyboru, a potem po prostu zadecydujemy wspólnie. Bo np. mo?e kto? danego dnia nie chce i?? do klubu (wzgledy religijne cy cu?), a kto inny szczela? z uku, a jeszcze kto inny... itd.
Georginia, Jazzgot zupe?nie nie wpasowuje si? w klimat takiego zjazdu, ale gdyby kto? jeszcze chcia? pota?czy?, to jest jakie? miejsce. Poza tym, on mi si? mi?o kojarzy.
Ale rzeczywi?cie jest ju? sporo planów i trzeba co? z tego wybra?.
Pasuje mi pocz?tek sierpnia, a co do ewentalnych propozycji sp?dzenia wolnego czasy, to raczej zdaj? si? na torunianki. Nie znam miasta i jego atracji, no mo?e oprócz zabytków wi?c nic ciekawgo nie wnios?. Zgadzam si? na wszystko, knajpy, ta?ce, strzelanie z ?uku etc. Bo ja z natury spolegliwa jestem.
A tak poza tym to tak sie my?lami zaanga?owa?am w ten zjazd, ?e a? mi sie przy?ni? dzi? w nocy. Nic nie zapami?ta?am oprócz tego ,?e przyjecha?a tylko Gosia, Alison i ja. I to chyba by? jednak koszmarny sen!
Wiosny i lata podobno ma nie by? tego roku.
Raczej mokra wczesna jesien. Osobi?cie jestem zachwycona
Temperatura mo?e by?, byleby nie pada?o. Fryzury nam sie popsuj?.
Tobie to wszystko jedno, bo masz kapturek.
A tak poza tym to tak sie my?lami zaanga?owa?am w ten zjazd, ?e a? mi sie przy?ni? dzi? w nocy. Nic nie zapami?ta?am oprócz tego ,?e przyjecha?a tylko Gosia, Alison i ja. I to chyba by? jednak koszmarny sen!
O jak?e nam mi?o....
No to ja jestem zachwycona!! Niecierpi? temperatury powy?ej 20 stopni...
No to ja jestem zachwycona!!
Niecierpi? temperatury powy?ej 20 stopni...
Przynajmniej nie czuj? si? odosobniona w zachwytach nad tegoroczn? prognoz?
Kochane, co wy z tym s?oneczkiem?! Fajne jest: mo?na si? opali?, witamink? D pobra? itd. Cho? powy?ej 35 stopni to i ja wysiadam... :oops:
Widz?, ze znalaz?am sie w klubie z doborowym towarzystwem
Nic nie zapami?ta?am oprócz tego ,?e przyjecha?a tylko Gosia, Alison i ja. I to chyba by? jednak koszmarny sen!
Bardzo milo z Twojej strony :?
Przeprasza (tu nastepuje bicie w pier? a? huczy) mówi?c koszmarny sen mia?am na my?li ilo?? czlonki? zlotu, a nie ich jako??.
Dobra, dobra, nie tlumacz sie. Juz przepadlo! Alea acta est.
Widz?, ze znalaz?am sie w klubie z doborowym towarzystwem
Dla odmiany - zgodnie z ostatnimi informacjami "Superexpressu" lato ma by? upalne... Niestety.
marudzcie z ta pogod?...w k?zde lato s? i dni deszczowe i upalne,na spotkanie wole zdecydowanie s?once i pogode;-) dobra,bez deszczu.
To mo?e zamiast o pogodzie, o kolejnych propozycje spedzenia czasu.Jakie filmy proponujecie do zobaczenia?
Tylko bez przesady bo przesiedzimy w zamknieciu caly dzien!:-)