Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Wreszcie b?d? mog?a zobaczy? jeden z najstarszych filmów z Colinem z 1984 roku "Another Country" w Zone Europa 15 czerwca o godzinie 21.55. Nie mog? si? doczeka?!
W TVN w sobot? 14 czerwca o godzinie 21.10 "What a Girl Wants" . Dzi? na TVN7 "Zakochany Szekspir". Telewizja nas ostatnio rozpieszcza je?li chodzi o Colina )
Hm, Colin z Rupertem jako dwoje homoseksualistów? Fuj po stokro?!
Czego chc? dziewczyny widzia?am-lekkuchna komedyjka, ale Colinek smaczniutki.
Zakochanego Szekspira te? ogl?da?am, ale nigdy nie zauwa?y?am, ze tam gra Colin (musia?am by? oszo?omiona ), dzi? mo?e wypatrz?.
A ja z przyjemno?ci? obejrz? Another Country bo jeszcze nie mia?am okazji )
Ja te? ch?tnie obejrz?, bo, jak cz?sto pisz?, aktorzy nie s? tylko po to, ?eby si? nad nimi rozp?ywa?, jakie to z nich ciacha, ale ?eby grali, i to najlepiej ró?ne ciekawe role .
Genialny film. Colin jest tam wprawdzie dretwy przerazliwie i gra malo sympatyczna postac, ale puste drzewo i Salomon nie nasika. Abso-kurna-lutnie genialny Rupert nie dal nikomu najmniejszej szansy. Film jest jeden z lepszych jakie widzialam. Tematyka trudna i zrealizowana niebanalnie. To taki film, ktory zostaje w pamieci do konca zycia.
Zatem koniecznie musz? obejrze?, ma?o tego, chyba zach?cona nagram sobie na sta?e, cho? nie planowa?am. Ciekawe b?dzie porównanie ich wspólnej gry z "B?d?my powa?ani na serio" i St. Trinians (obejrza?am w?a?nie wczoraj). Jestem bardzo ciekawa ich najwcze?niejszych ról.
Jak ju? mówimy o Rupercie i Colinie graj?cych razem, to w Szekspirze te? obaj grali Rupert jako Kit Marlowe, a Colin jako "my Lord Wessex".
Another country te? jeszcze nie widzia?am, ciekawe, czy powtórz? o jakiej? wcze?niejszej porze...?
Obawiam si? ?e by?am tak zaj?ta wypatrywaniem Colina w "Szekspirze" i? kompletnie przeoczy?am Ruperta. Niestety na chwil? obecn? znalaz?am tylko t? jedn? por? emisji "Another Country".
Na Zone Europa najcz??ciej jest tak, ?e jak jest raz emisja czego?, po jakim? czasie leci to dzie? w dzie?, wi?c pewnie za kilka tygodni b?dzie tak samo z "Another Country".
A ja niemal przeoczylam Colina. Film kupilam jedynie w ramach fetyszyzmu Rupertowego i tak go wypatrywalam, ze Colin z gejowskim kolczykiem niemal mi przelecial niezauwazony ... Niemal
Ja zrobi?am dok?adnie odwrotnie, kupi?am jedynie dla Colina i nawet nie obejrza?am tylko przejrza?am na podgl?dzie w poszukiwaniu scen z Nim. Jaki? czas pó?niej dopiero obejrza?am w ca?o?ci. Zreszt? mam tak z ka?dym nowym filmem z Colinem, który ogl?dam po raz pierwszy, szukam tylko wybranych scen. "Then She Found Me" obejrza?am kilkakrotnie w wybranych scenach, niedawno zdecydowa?am si? aby obejrze? ca?o?? dopiero. Czy w ramach fetyszyzmu Rupertowego widzia?a? wywiad z Nim i Colinem w The SunTV na temat " St. Trinians"? Jak znajdujesz obecnego Ruperta?
nie widzialam, ale Ruperta zawsze znajduje niebywale pociagajacego, nawet w kobiecych ciuszkach
Mo?esz obejrze? tutaj:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/vi … itrate=300
Troch? zmieni? si? od czasów "Another Country".
Wow, Rupert prawie ?ysy, zaro?ni?ty i w dresie - LOL Zawsze b. lubi? go s?ucha? - i tego, co ma do powiedzenia, i jak to mówi.
Musz?, musz? obejrze? St. Trinians - te wszystkie aluzje, gry s?ów ("don't you think I make a perfect Q/queen?") i RE jako prze?o?ona a la Camilla Parker Bowles!
On nie jest ?ysy, ma tam mieszek tylko ogolony A colin jak zwykle nic doda? ni uj?? tylko schrupa?
A w ogóle có? to za dziwny film? faceci przebrani za kobiety?
karotka napisał:
A w ogóle có? to za dziwny film? faceci przebrani za kobiety?
Nie faceci, tylko jeden facet
To remake, by?o par? St. Trinian's w latach 50-ych/60-ych, np. ten:
http://www.filmweb.pl/f147677/Belles+of … C+The,1954
i tu t? sam? posta? (Miss Fritton) te? gra? m??czyzna - Alaister Sim
Ostatnio edytowany przez ptasia (2008-06-13 11:00:23)
Film jest fantastyczny, gor?co polecam! Znalaz?am w nim w 2 odniesienia do Dumy i Uprzedzenia - pies Miss Fritton wabi si? Darcy! oraz jakby powtórka s?ynnej sceny z mokr? koszul?) Do obejrzenia tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=IoQO66hI4pA
Colinek jak zawsze boski
A' propos powtórek z mokr? koszul? - mia?am wra?enie, ?e scena z jeziorem w "To w?a?nie mi?o??" te? do tego pi?a. Colin te? skaka? do (zimnego) jeziora w "My life so far" (Pierwsze zauroczenie po pl - chyba). Pokazana w w wywiadzie z The Sun scena z St. Trinian's z obrazem Vermeera nawi?zuje za to, imho, do Dziewczyny z per??.
Ostatnio edytowany przez ptasia (2008-06-13 18:38:46)
Colin skaka? do wody (ale niekoniecznie do jeziora) w kilku filmach, pi?ciu czy sze?ciu .
Akaterine napisał:
Colin skaka? do wody (ale niekoniecznie do jeziora) w kilku filmach, pi?ciu czy sze?ciu
.
najwyra?niej lubi ch?opak
W ogóle to ja nie lubi? jak si? faceci przebieraj? za babki
wet white shirt-no cudowny cudowny-staje mi przed oczyma darcy jako ?ywo!
gdyby nie aktorstwo na pewno odnalaz?by si? w dyscyplinie skoki do wody - zdolna bestia