Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Moze te osoby najbardziej aktywne powiedzą cosik o sobie. Jestem tu już chyba miesiac,ciagle poruszam sie jednak nie swojo. Najwazniejsze plotki i temety rozmow, nowicjuszka prosi o pomoc. Tak nie lubie byc nie w temacie, a tutaj to taka fajna rodzinka sie tworzy:)
???
Przecież my wciąż mówimy o sobie...
Śledzę dyskusje wystarczająco długo, by o najbardziej aktywnych coś wiedzieć. Czasem z numerem telefonu włącznie Za jakiś czas też do tego dojdziesz!
Kozizm - nieee, nie lubie. Czytaj nas, a szybko nas poznasz.
Gdyby wydrukować to co bidulka ma przeczytać, to byłoby parę tomów Wiem, bo też miałem ponad rok do nadrobienia!
ha - ale sie udalo
Najlepiej wejsc w pogaduchy
Boże, rok??? Oniemiałam. Ile to trzeba było czytać matko jedyna...
Ja do dzisiaj nie nadrobiłam zaległosci z dwuletniej przerwy... za duzo tego . Co jakis czas cos podczytuje, ale duuuuzo mi jeszcze zostalo. W sumie to sie ostatnio zastanawialam, kto oprocz Aine jest jeszcze ze starej ekipy, tej z samych poczatkow zakladania forum? Wszyscy zamilkli?
Loano - ja dojszlam ciut pozniej - jesien 2005 bodajże (albo 2004?) Jak przyszlam, Ciebie nie bylo - a raczej bylas w starych postach. Potem nastapil gwaltowny wysyp - Matula z ferajna - cala dobrze nam znana ekipa, a wrocilas juz po rewolucji o łydki Lizzy Szewińskiej.