Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
I do mnie! Moniczek, jak ma na imi? to male?stwo??? Przekochany jest
Dorotko, czy dobrze zrozumia?am, ?e wys?a?a? mi swoje zdj?cie? bo nie dosta?am nic...
mo?e spróbuj jeszcze raz?
Moniczko, faktycznie maluch jest przeuroczy
Wysy?am drugi raz, mo?e teraz si? uda
Uwielbiam nieobliczalno?? mojej poczty
Dorotko - to cudne male?stwo ma na imi? Kamil. I rzeczywi?cie jest przekochany, przecudowny, prze?liczny i w ogóle przewszystko
Ale to tylko zdanie bardzo nieobiektywnej mamy...
A wracaj?c do tematu galerii - na razie mam zdj?cia czwórki z Was. Czekam na nast?pne.
No to dziewcz?ta do dzie?a! Mobilizacja! Wysy?ajcie zdj?cia - jeszcze tylko 6 i b?dziemy mie? galeri?
Wahaj?cym si? przypominam, ?e galeria dost?pna b?dzie tylko dla zarejestrowanych u?ytkowników.
A czy to musi by? od ka?dego z osobna? Mo?e po prostu przy?lemy wi?cej naszych zdj??, to si? uzbiera
Pisz?c wcze?niej o 10 zdj?ciach mia?em na my?li 10 osób, a nie 10 sztuk zdj??. Je?li jednak nie mo?ecie doczeka? si? to obiecuj? ?e za?o?? t? galeri? gdy swoje zdj?cia (przynajmniej jedno) przy?le cho? 6 z Was (czyli jeszcze 2, jak dobrze pami?tam.
Aha, i zastrzegam sobie prawo do edycji zdj?? Bez obawy, w?sów ani brody nie domaluj?, po prostu w razie potrzeby zmieni? rozdzielczo?? albo wielko?? zdj?cia.
Hmmmm.... No jakby tak dobrze policzy? to znalaz?oby si? ju? 5 zdj?? - bo gdyby nasz szanowny "szef" zechcia? do??czy? te? swoje, to zosta?oby juz tylko jedno do stworzenia galerii...
a ja nie bardzo lapie jakie zdjecia :oops: :oops: :oops: .....ale moze moge w czyms pomoc :?: tylko mi wytlumaczcie prosze
Niez?a próba Moniczek
Chodzi o nasze zdj?cia - forumowiczek (czy jak nas okre?li? ). Tak by?my chcia?y poogl?da? si? wzajemnie
Jak masz swoje na kompie, to prze?lij Kazikowi, wtedy uda nam si? stworzy? kolekcj?
OK....zaraz to zrobie
to bardzo mi?y pomys? z t? galeri?, ale jestem w?a?ciwie nowa w tym gronie i nie wiem czy zas?u?y?am sobie na miejsce w tym panteonie s?aw
Ja tez jestem nie tylko "nowa" ale pewnie i najstarsza w waszym gronie.....ale zdjecie wyslalam .....co tam! .....
To mo?e te? dam si? skusi? , a co do wieku nie stresuj si? za bardzo, ja urodzi?am si? chyba w epoce regencji
Nie no, oczywi?cie, ?e zas?u?y?a? Co do wieku - ja tu stanowi? doln? granic? i jako? ?yj?
Mo?emy si? troch? pou?ala?, kto ma gorzej
Dzi?ki za s?owa wsparcia, jak tylko uruchomi? skaner, to co? wy?l?. Ale b?dzie zabawa
No, ja tez wys?a?am. To ile juz mamy?
Od Fringilli nie dotar?o
Mam chyba 5, czekam na jeszcze 1.
A to dziwne, ale co? podejrzewa?am, bo wys?a?am Ci ostatnio kilka maili i na zaden nie osta?am odpowiedzi. A wysylam na adres, ktory podales wczesniej, wiec nie wiem co jest grane...
Od Fringilli nie dotar?o
![]()
Mam chyba 5, czekam na jeszcze 1.
5 naszych zdj?? + 1 zdj?cie "szefa" = 6 :idea:
Moje adresy:
kazik@janeausten.pl
kmatan@iig.pl
kazik@kazik.to.pl
(uwaga: adres kazik@to.pl jest b??dny).
Zdj?cie szefa - nie ma takiej alternatywy.
Hehe, szef nie?mia?y
Wysy?a?am na kazik@janeausten.pl, ten mi si? zaspisa? w ksi?zce, spróbuj? na inny, je?li dojdzie prosz? o potwierdzenie