Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
I do mnie! Moniczek, jak ma na imię to maleństwo??? Przekochany jest
Dorotko, czy dobrze zrozumiałam, że wysłałaś mi swoje zdjęcie? bo nie dostałam nic...
może spróbuj jeszcze raz?
Moniczko, faktycznie maluch jest przeuroczy
Wysyłam drugi raz, może teraz się uda
Uwielbiam nieobliczalność mojej poczty
Dorotko - to cudne maleństwo ma na imię Kamil. I rzeczywiście jest przekochany, przecudowny, prześliczny i w ogóle przewszystko
Ale to tylko zdanie bardzo nieobiektywnej mamy...
A wracając do tematu galerii - na razie mam zdjęcia czwórki z Was. Czekam na następne.
No to dziewczęta do dzieła! Mobilizacja! Wysyłajcie zdjęcia - jeszcze tylko 6 i będziemy mieć galerię
Wahającym się przypominam, że galeria dostępna będzie tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
A czy to musi być od każdego z osobna? Może po prostu przyślemy więcej naszych zdjęć, to się uzbiera
Pisząc wcześniej o 10 zdjęciach miałem na myśli 10 osób, a nie 10 sztuk zdjęć. Jeśli jednak nie możecie doczekać się to obiecuję że założę tę galerię gdy swoje zdjęcia (przynajmniej jedno) przyśle choć 6 z Was (czyli jeszcze 2, jak dobrze pamiętam.
Aha, i zastrzegam sobie prawo do edycji zdjęć Bez obawy, wąsów ani brody nie domaluję, po prostu w razie potrzeby zmienię rozdzielczość albo wielkość zdjęcia.
Hmmmm.... No jakby tak dobrze policzyć to znalazłoby się już 5 zdjęć - bo gdyby nasz szanowny "szef" zechciał dołączyć też swoje, to zostałoby juz tylko jedno do stworzenia galerii...
a ja nie bardzo lapie jakie zdjecia :oops: :oops: :oops: .....ale moze moge w czyms pomoc :?: tylko mi wytlumaczcie prosze
Niezła próba Moniczek
Chodzi o nasze zdjęcia - forumowiczek (czy jak nas określić ). Tak byśmy chciały pooglądać się wzajemnie
Jak masz swoje na kompie, to prześlij Kazikowi, wtedy uda nam się stworzyć kolekcję
OK....zaraz to zrobie
to bardzo miły pomysł z tą galerią, ale jestem właściwie nowa w tym gronie i nie wiem czy zasłużyłam sobie na miejsce w tym panteonie sław
Ja tez jestem nie tylko "nowa" ale pewnie i najstarsza w waszym gronie.....ale zdjecie wyslalam .....co tam! .....
To może też dam się skusić , a co do wieku nie stresuj się za bardzo, ja urodziłam się chyba w epoce regencji
Nie no, oczywiście, że zasłużyłaś Co do wieku - ja tu stanowię dolną granicę i jakoś żyję Możemy się trochę poużalać, kto ma gorzej
Dzięki za słowa wsparcia, jak tylko uruchomię skaner, to coś wyślę. Ale będzie zabawa
No, ja tez wysłałam. To ile juz mamy?
Od Fringilli nie dotarło
Mam chyba 5, czekam na jeszcze 1.
A to dziwne, ale coś podejrzewałam, bo wysłałam Ci ostatnio kilka maili i na zaden nie ostałam odpowiedzi. A wysylam na adres, ktory podales wczesniej, wiec nie wiem co jest grane...
Od Fringilli nie dotarło
Mam chyba 5, czekam na jeszcze 1.
5 naszych zdjęć + 1 zdjęcie "szefa" = 6 :idea:
Moje adresy:
kazik@janeausten.pl
kmatan@iig.pl
kazik@kazik.to.pl
(uwaga: adres kazik@to.pl jest błędny).
Zdjęcie szefa - nie ma takiej alternatywy.
Hehe, szef nieśmiały
Wysyłałam na kazik@janeausten.pl, ten mi się zaspisał w ksiązce, spróbuję na inny, jeśli dojdzie proszę o potwierdzenie