Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
I do mnie! Moniczek, jak ma na imię to maleństwo??? Przekochany jest ![]()
Dorotko, czy dobrze zrozumiałam, że wysłałaś mi swoje zdjęcie? bo nie dostałam nic...
może spróbuj jeszcze raz?
Moniczko, faktycznie maluch jest przeuroczy ![]()
![]()
![]()
Wysyłam drugi raz, może teraz się uda
Uwielbiam nieobliczalność mojej poczty ![]()
Dorotko - to cudne maleństwo ma na imię Kamil. I rzeczywiście jest przekochany, przecudowny, prześliczny i w ogóle przewszystko
Ale to tylko zdanie bardzo nieobiektywnej mamy... ![]()
A wracając do tematu galerii - na razie mam zdjęcia czwórki z Was. Czekam na następne.
No to dziewczęta do dzieła! Mobilizacja! Wysyłajcie zdjęcia - jeszcze tylko 6 i będziemy mieć galerię ![]()
Wahającym się przypominam, że galeria dostępna będzie tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
A czy to musi być od każdego z osobna? Może po prostu przyślemy więcej naszych zdjęć, to się uzbiera ![]()
Pisząc wcześniej o 10 zdjęciach miałem na myśli 10 osób, a nie 10 sztuk zdjęć. Jeśli jednak nie możecie doczekać się to obiecuję że założę tę galerię gdy swoje zdjęcia (przynajmniej jedno) przyśle choć 6 z Was (czyli jeszcze 2, jak dobrze pamiętam.
Aha, i zastrzegam sobie prawo do edycji zdjęć
Bez obawy, wąsów ani brody nie domaluję, po prostu w razie potrzeby zmienię rozdzielczość albo wielkość zdjęcia.
Hmmmm.... No jakby tak dobrze policzyć to znalazłoby się już 5 zdjęć - bo gdyby nasz szanowny "szef" zechciał dołączyć też swoje, to zostałoby juz tylko jedno do stworzenia galerii... ![]()
a ja nie bardzo lapie jakie zdjecia :oops: :oops: :oops: .....ale moze moge w czyms pomoc :?: tylko mi wytlumaczcie prosze ![]()
Niezła próba Moniczek
Chodzi o nasze zdjęcia - forumowiczek (czy jak nas określić
). Tak byśmy chciały pooglądać się wzajemnie
Jak masz swoje na kompie, to prześlij Kazikowi, wtedy uda nam się stworzyć kolekcję ![]()
OK....zaraz to zrobie
![]()
to bardzo miły pomysł z tą galerią, ale jestem właściwie nowa w tym gronie i nie wiem czy zasłużyłam sobie na miejsce w tym panteonie sław ![]()
Ja tez jestem nie tylko "nowa" ale pewnie i najstarsza w waszym gronie.....ale zdjecie wyslalam .....co tam! .....
![]()
To może też dam się skusić
, a co do wieku nie stresuj się za bardzo, ja urodziłam się chyba w epoce regencji ![]()
Nie no, oczywiście, że zasłużyłaś
Co do wieku - ja tu stanowię dolną granicę i jakoś żyję
Możemy się trochę poużalać, kto ma gorzej ![]()
Dzięki za słowa wsparcia, jak tylko uruchomię skaner, to coś wyślę. Ale będzie zabawa ![]()
No, ja tez wysłałam. To ile juz mamy?
Od Fringilli nie dotarło
Mam chyba 5, czekam na jeszcze 1.
A to dziwne, ale coś podejrzewałam, bo wysłałam Ci ostatnio kilka maili i na zaden nie ostałam odpowiedzi.
A wysylam na adres, ktory podales wczesniej, wiec nie wiem co jest grane...
Od Fringilli nie dotarło
![]()
Mam chyba 5, czekam na jeszcze 1.
5 naszych zdjęć + 1 zdjęcie "szefa" = 6 :idea:
![]()
Moje adresy:
kazik@janeausten.pl
kmatan@iig.pl
kazik@kazik.to.pl
(uwaga: adres kazik@to.pl jest błędny).
Zdjęcie szefa - nie ma takiej alternatywy.
Hehe, szef nieśmiały
Wysyłałam na kazik@janeausten.pl, ten mi się zaspisał w ksiązce, spróbuję na inny, jeśli dojdzie proszę o potwierdzenie ![]()