Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoras z Was juz wys?a?a fotki do naszej galerii? Bedzie okolo dziesieciu i dopiero powstanie galeria na stronie. Mam nadzieje ze wszystkie jestesmy odwazne i zadna sie nie wycofa ani nie obleci ja strach.
aaa jeszcze odnosnie spotkania wrzesniowego, czy jest aktualne, czy dalej cos planujecie :?: Ja bym pojechala zchecia,ale mojego Marcina akurat nie bedzie, nie wiem czy zostawiac mojego synka na caly weekend i skad wziac ubrania i kase na podroz :?: :?: A bylo by super :!: :!:
Mi akurat pasuje termin pierwszy weekend wrzesnia. Ale jak bedzie trzeba to sie dostosuje do innego. Na razie nie mam zadnych propozycji co mozemy robic. Tzn. mam jedna - moglabym poszydelkowac z Wami . Pouczyc sie od Was albo pouczyc kogos poczatkujacego
. Mysle, ze jesli ktos nie moze to nie musi miec przebrania, to w koncu kosztuje. Sama nie wiem, czy uda mi sie cos zalatwic.
To byl taki duzy oftopik .
Karolcia, do wrzesnia jeszcze duzo czasu, moze cos sie ulozy .
A co do zdjec...musze jakies poszukac - takie ladne, zebyscie sie nie przestraszyly ;P. Tak przy okazji, chcialabym wspomniec, ze moj avatar to jest tak naprawde moj autoportret. Co prawda na rysunku wygladam na chudsza niz w rzeczywistosci jestem (bo jestem jak baleronik ), ale wygladam dosc podobnie
. Tylko wlosy mam juz dluzsze, zapuszczam, zeby sie odpowiednio uczesac
.
Pozdrawiam!
Poprawka, w rzeczywistosci nie mam oczywiscie skrzydelek i aureoli . Ale reszta sie zgadza
.
ja tez jestem t?u?ciutka. W cia?y tyle przyty?am ze teraz zrzucic tego nie mog?. Lekarz t?umaczy ze zima i organizm trzyma? tkanke i jak przyjdzie wiosna to zrzuce.Wiosna idzie,a mi nic nie zlecia?o W dodatku jestem niefotogeniczna i na zdieciach wychodze jak kuleczka,ale mam pare mozliwych to wysle. Te zdi?cia mamy wysy?ac najpierw do Kazika? Chyba tak bo jako post to chyba format za du?y :?: :!:
No w?a?ne - gdzie mamy wys?a? zdj?cia. Która? juz wys?a?a? Je?li tak, to dajcie namiary. No i ile tych zdj?? - chyba jedno, no nie? (bo piszecie ca?y czas "zdj?cia"...)
Na mój email: kazik@janeausten.pl, podaj?c w tre?ci swój login ze strony, ?ebym odpowiednio przyporz?dkowa?. Co do ilo?ci to na pocz?tek umówmy si? na jedno. W razie potrzeby b?dzie mo?na je zmieni?.
Na razie po jedym,a z czasem jak ktos bedzie mia? ciekawe to bedzie mog? wys?a?? One b?d? zast?powane starymi czy stare nie b?d? usuwane i nowe dok?adane :?:
O rety! Co to znaczy "odpowiednio przyporz?dkowa?"? Chyba nie b?dzie "wyskakiwa?" to zdj?cie przy naszych wypowiedziach?
Bo mo?e jakie? oficjalne wy?l?, np. takie do dowodu? Dziewcz?ta - jakie Wy wysy?acie zdj?cia - takie oficjalne czy "na luzie". Ja mam raczej same zdj?cia z synkiem (no i z m??em oczywi?cie ), wi?c chyba takie wy?l?. Mo?na?
Heh, ja tez mam w kompie g?ównie zdj?cia z dzieciakami. Sama raczej aparatu unikam, jak sie gdzie? za?apie, to przez przypadek. Ale chyba znajde co?, czego nie b?dzie wstyd pokaza?. Mam nadzieje...
Zdj?cia b?d? tylko w galerii, nie b?dzie ich wida? na forum, chyba ?e same je poustawiacie sobie jako w?asne ikonki
. A "przyporz?dkowa?" znaczy?o tyle co odpowiednio podpisa?, ?ebym Was nie pomyli?
Ja tez mam fotki "luzne" w komputerze. Wysy?ajcie takie jakie macie bo wszystkie s? mile widziane prawda?
No i co s?ycha? w sprawie naszej galerii? Czy tylko ja wys?a?am swoje zdj?cie?
Prosz? o wyrozumia?o??. Na razie znalaz?am zdj?cie i jestem na etapie szukania kogo?, kto ma skaner i da si? troszk? wykorzysta?
No to ile osób juz wys?a?o zdj?cia? Ja wys?a?am. To znaczy, ?e na pewno jest juz jedna fotka. Jeszcze tylko 9 i mo?emy obejrze? nasz? galeri?!...
Ja wczoraj zrobi?am sobie zdj?cia, jak tylko je dostan? drog? mailow? to wy?l? Kazikowi na razie jedno, mam nadziej?, ?e starczy. Jak b?d? mia?a inne jakie? przyzwoite to wy?l? jeszcze
Póki co s? 2 zdj?cia. Troch? za ma?o na galeri?.
W?a?nie wys?a?am swoje. Przepraszam za zw?ok?
No tak, na ?mier? zapomnia?am o zdj?ciach!
Postaram si? wys?a? wswoje niebawem
No tak, a ja my?l?, ?e nie b?dzie nam dane obejrze? swoich zdj??, je?li w takim tempie b?dziemy je wysy?a?...
Ale od czego jest wyobra?nia
Oj tam, jak chcecie to mo?emy sobie potajemnie mailem poprzesy?a?. Tak by?oby szybciej i bezpieczniej - mo?e lepiej nie wystawia? mojej bu?ki na pokaz
S?k w tym Dorotko, ?e ja nie mog? tych zdj?? na kompie znale??, bo mam ostatnio taaaaki ba?agan na dyskach... ale je?li chcecie, to tak faktycznie b?dzie szybciej i wygodniej
Dorotko, DZI?KI BARDZO za nast?pne kawa?ki muzyki z Emmy, Z?ota Dziewczyna z Ciebie
Cze?? Dziewuszki
Wys?a?am w?a?nie Kazikowi swoje zdj?cia, gdyby jednak powsta?a nasza galeria
Wedle Waszego pomys?u prze?l? je te? Moniczce i Dorotce, oczekuj? jednak rewan?u
Je?li która? z Was chcia?aby równie? dosta? moje zdj?cie, to napiszcie tutaj, a ch?tnie wy?l?
Ju? ci wys?a?am
Nie ma za co, je?li chodzi o mp3 - mia?am zakodowane, ?e te? szukasz najwyra?niej nie jest a? tak ?le z moj? pami?ci?
Do mnie te? wysy?ajcie swoje zdj?cia! Prosz?! Je?li kto? chce to si? odwdzi?cz? tym samym
Sister - Tobie ju? wys?a?am.