Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Czy ktoras z Was juz wysłała fotki do naszej galerii? Bedzie okolo dziesieciu i dopiero powstanie galeria na stronie. Mam nadzieje ze wszystkie jestesmy odwazne i zadna sie nie wycofa ani nie obleci ja strach.
aaa jeszcze odnosnie spotkania wrzesniowego, czy jest aktualne, czy dalej cos planujecie :?: Ja bym pojechala zchecia,ale mojego Marcina akurat nie bedzie, nie wiem czy zostawiac mojego synka na caly weekend i skad wziac ubrania i kase na podroz :?: :?: A bylo by super :!: :!:
Mi akurat pasuje termin pierwszy weekend wrzesnia. Ale jak bedzie trzeba to sie dostosuje do innego. Na razie nie mam zadnych propozycji co mozemy robic. Tzn. mam jedna - moglabym poszydelkowac z Wami . Pouczyc sie od Was albo pouczyc kogos poczatkujacego . Mysle, ze jesli ktos nie moze to nie musi miec przebrania, to w koncu kosztuje. Sama nie wiem, czy uda mi sie cos zalatwic.
To byl taki duzy oftopik .
Karolcia, do wrzesnia jeszcze duzo czasu, moze cos sie ulozy .
A co do zdjec...musze jakies poszukac - takie ladne, zebyscie sie nie przestraszyly ;P. Tak przy okazji, chcialabym wspomniec, ze moj avatar to jest tak naprawde moj autoportret. Co prawda na rysunku wygladam na chudsza niz w rzeczywistosci jestem (bo jestem jak baleronik ), ale wygladam dosc podobnie . Tylko wlosy mam juz dluzsze, zapuszczam, zeby sie odpowiednio uczesac .
Pozdrawiam!
Poprawka, w rzeczywistosci nie mam oczywiscie skrzydelek i aureoli . Ale reszta sie zgadza .
ja tez jestem tłuściutka. W ciaży tyle przytyłam ze teraz zrzucic tego nie mogę. Lekarz tłumaczy ze zima i organizm trzymał tkanke i jak przyjdzie wiosna to zrzuce.Wiosna idzie,a mi nic nie zleciało W dodatku jestem niefotogeniczna i na zdieciach wychodze jak kuleczka,ale mam pare mozliwych to wysle. Te zdięcia mamy wysyłac najpierw do Kazika? Chyba tak bo jako post to chyba format za duży :?: :!:
No właśne - gdzie mamy wysłać zdjęcia. Któraś juz wysłała? Jeśli tak, to dajcie namiary. No i ile tych zdjęć - chyba jedno, no nie? (bo piszecie cały czas "zdjęcia"...)
Na mój email: kazik@janeausten.pl, podając w treści swój login ze strony, żebym odpowiednio przyporządkował. Co do ilości to na początek umówmy się na jedno. W razie potrzeby będzie można je zmienić.
Na razie po jedym,a z czasem jak ktos bedzie miał ciekawe to bedzie mogł wysłać? One będą zastępowane starymi czy stare nie będą usuwane i nowe dokładane :?:
O rety! Co to znaczy "odpowiednio przyporządkować"? Chyba nie będzie "wyskakiwać" to zdjęcie przy naszych wypowiedziach?
Bo może jakieś oficjalne wyślę, np. takie do dowodu? Dziewczęta - jakie Wy wysyłacie zdjęcia - takie oficjalne czy "na luzie". Ja mam raczej same zdjęcia z synkiem (no i z mężem oczywiście ), więc chyba takie wyślę. Można?
Heh, ja tez mam w kompie głównie zdjęcia z dzieciakami. Sama raczej aparatu unikam, jak sie gdzieś załapie, to przez przypadek. Ale chyba znajde coś, czego nie będzie wstyd pokazać. Mam nadzieje...
Zdjęcia będą tylko w galerii, nie będzie ich widać na forum, chyba że same je poustawiacie sobie jako własne ikonki
. A "przyporządkować" znaczyło tyle co odpowiednio podpisać, żebym Was nie pomylił
Ja tez mam fotki "luzne" w komputerze. Wysyłajcie takie jakie macie bo wszystkie są mile widziane prawda?
No i co słychać w sprawie naszej galerii? Czy tylko ja wysłałam swoje zdjęcie?
Proszę o wyrozumiałość. Na razie znalazłam zdjęcie i jestem na etapie szukania kogoś, kto ma skaner i da się troszkę wykorzystać
No to ile osób juz wysłało zdjęcia? Ja wysłałam. To znaczy, że na pewno jest juz jedna fotka. Jeszcze tylko 9 i możemy obejrzeć naszą galerię!...
Ja wczoraj zrobiłam sobie zdjęcia, jak tylko je dostanę drogą mailową to wyślę Kazikowi na razie jedno, mam nadzieję, że starczy. Jak będę miała inne jakieś przyzwoite to wyślę jeszcze
Póki co są 2 zdjęcia. Trochę za mało na galerię.
Właśnie wysłałam swoje. Przepraszam za zwłokę
No tak, na śmierć zapomniałam o zdjęciach!
Postaram się wysłać wswoje niebawem
No tak, a ja myślę, że nie będzie nam dane obejrzeć swoich zdjęć, jeśli w takim tempie będziemy je wysyłać...
Ale od czego jest wyobraźnia
Oj tam, jak chcecie to możemy sobie potajemnie mailem poprzesyłać. Tak byłoby szybciej i bezpieczniej - może lepiej nie wystawiać mojej buźki na pokaz
Sęk w tym Dorotko, że ja nie mogę tych zdjęć na kompie znaleźć, bo mam ostatnio taaaaki bałagan na dyskach... ale jeśli chcecie, to tak faktycznie będzie szybciej i wygodniej
Dorotko, DZIĘKI BARDZO za następne kawałki muzyki z Emmy, Złota Dziewczyna z Ciebie
Cześć Dziewuszki
Wysłałam właśnie Kazikowi swoje zdjęcia, gdyby jednak powstała nasza galeria
Wedle Waszego pomysłu prześlę je też Moniczce i Dorotce, oczekuję jednak rewanżu
Jeśli któraś z Was chciałaby również dostać moje zdjęcie, to napiszcie tutaj, a chętnie wyślę
Już ci wysłałam
Nie ma za co, jeśli chodzi o mp3 - miałam zakodowane, że też szukasz najwyraźniej nie jest aż tak źle z moją pamięcią
Do mnie też wysyłajcie swoje zdjęcia! Proszę! Jeśli ktoś chce to się odwdzięczę tym samym
Sister - Tobie już wysłałam.