Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Zapraszam do mnie na pierwsz? edycj? zjazdu fanów Jane Austen po??czon? z ogl?daniem twórczo?ci autorki. Jako bilet wst?pu uznaj? jeden film na podstawie jej twórczo?ci (biografie przede wszystkim). Organizator zapewnia herbatk?, kawk?, aperitif, s?odko?ci i mi?a atmosfer? w?ród osób o wspólnych zainteresowaniach. serdecznie zapraszam. 9.01.2007 godz. 16.30. Ilo?? miejsc ograniczona
osoby zainteresowane prosz? o kontakt na mój mail: dioresta@stud.pam.szczecin.pl
oj iwonko, ze Szczecinem bedziesz miec problem. Poki co, to tylko Kaziutka byla...
A tak to Polska po?udniowa (Dorfi, pak i ja), do?? du?a enklawa wroc?awska (z Loana na czele) ...
o niedobrze, trzeba aktywowa? Szczecin. niech si? poka??. musz? równie? namierzy? wspomnian? Kaziutk? (odezwij si?!!)
Uuu, Szczecin daleko... i tak 9, srodek tygodnia, nawet nie weekend. Ale ja mam tam w sumie jakas rodzinke, hmmm. No ale nie srodek tygodnia -_-', szefuncio mnie nie pusci.
Nie zmienia to faktu, ze super, ze ktos robi spotkanie! GRATULUJE!!!
Hmh. Troch? ma?o czasu na decyzj?. I tak w ?rodku tygodnia. I czemu pierwsz? edycj? zjazdu JA? Przecie? zjazdy ju? by?y...
Pierwsza w Szczecinie! Kurcze, morze jest blisko, mozna by wyskoczyc na plaze jak w Becoming Jane
. Fajna sprawa.
Mo?e w przysz?ym roku zrobi? drug? edycj? zjazdu w Szczecnie? Ja jestem ze Szczecina, a wtedy mnie jeszcze na forum nie by?o...
Chyba ta pierwsza edycja si? nie odby?a. W ka?dym razie ostatni post kole?anki Iwony_ na forum to ten z #4 w tym w?tku
No có?...pewnie nieudany zjazd j? zniech?ci? jak dla mnie to i pierwsza edycja te? mo?e by?. Tylko teraz chyba jestem sama ze Szczecina...