Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Zapraszam do mnie na pierwszą edycję zjazdu fanów Jane Austen połączoną z oglądaniem twórczości autorki. Jako bilet wstępu uznaję jeden film na podstawie jej twórczości (biografie przede wszystkim). Organizator zapewnia herbatkę, kawkę, aperitif, słodkości i miła atmosferę wśród osób o wspólnych zainteresowaniach. serdecznie zapraszam. 9.01.2007 godz. 16.30. Ilość miejsc ograniczona
osoby zainteresowane proszę o kontakt na mój mail: dioresta@stud.pam.szczecin.pl
oj iwonko, ze Szczecinem bedziesz miec problem. Poki co, to tylko Kaziutka byla...
A tak to Polska południowa (Dorfi, pak i ja), dość duża enklawa wrocławska (z Loana na czele) ...
o niedobrze, trzeba aktywować Szczecin. niech się pokażą. muszę również namierzyć wspomnianą Kaziutkę (odezwij się!!)
Uuu, Szczecin daleko... i tak 9, srodek tygodnia, nawet nie weekend. Ale ja mam tam w sumie jakas rodzinke, hmmm. No ale nie srodek tygodnia -_-', szefuncio mnie nie pusci.
Nie zmienia to faktu, ze super, ze ktos robi spotkanie! GRATULUJE!!!
Hmh. Trochę mało czasu na decyzję. I tak w środku tygodnia. I czemu pierwszą edycję zjazdu JA? Przecież zjazdy już były...
Pierwsza w Szczecinie! Kurcze, morze jest blisko, mozna by wyskoczyc na plaze jak w Becoming Jane
. Fajna sprawa.
Może w przyszłym roku zrobić drugą edycję zjazdu w Szczecnie? Ja jestem ze Szczecina, a wtedy mnie jeszcze na forum nie było...
Chyba ta pierwsza edycja się nie odbyła. W każdym razie ostatni post koleżanki Iwony_ na forum to ten z #4 w tym wątku
No cóż...pewnie nieudany zjazd ją zniechęcił jak dla mnie to i pierwsza edycja też może być. Tylko teraz chyba jestem sama ze Szczecina...