Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Potrzebne mi są dwa numery czasopisma Film - z lutego i września 2007 roku, najlepiej w postaci skanów lub zdjęć części stron (jeżeli ktoś się zgłosi, to powiem dokładnie, o co mi chodzi).
Dla wyjaśnienia, po co mi to - na moim kierunku mam do zrobienia bibliografię, i ja wybrałam temat "Bibliografia zawartości czasopisma Film za rok 2007", jednak z nieznanych mi przyczyn tych dwóch numerów nie ma w bibliotece uniwersyteckiej (nie ma również na razie numeru listopadowego i grudniowego i możliwe, że o nie też będę prosić, bo jednak Film jest za drogi na moją kieszeń...).
Wprawdzie nikt się nie zgłosił, ale może jeszcze ktoś będzie mógł mi pomóc, dlatego informuję, że moje poszukiwania ograniczyły się do numeru 2/2007, i zadowolę się choćby zdjęciem spisu treści z uzupełnieniem, kto dane artykuły napisał.
Niestety, od paru lat nie kupujÄ™
A właściwie -stety, bo chciałem kupować "Film" a dostawałem "Cinemę"
Bym zapomniała - temat nieaktualny, jakoś zdobyłam ten numer i z całej pracy dostałam 5-
Zdolna i piekna. Juz dawno miałam napisac - Akaterine cudowny avatarek.
Dziękuję .
A na avatarku to nie ja, tak dla wyjaśnienia gdyby ktoś coś źle pomyślał .
domyslam sie ze to raczej kadr, twarz wydaje mi sie znajoma ...
To od niedawna moja ulubiona baletnica, Polina Semionova. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, to wydała mi się podobna do Hayley Atwell (Mary Crawford z MP 2007).
Nie znam sie na balecie, ani nie orientuje w solistach.
Na tym zdjeciu wydała mi sie bardzo podobna do Alessandry Martines, włoskiej aktorki (która bardzo lubię) i do aktorki grajacej w tym nowym filmie gdzie główna bohaterka przenosi sie P&P (chyba grającej Lizzy)