Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Potrzebne mi s? dwa numery czasopisma Film - z lutego i wrze?nia 2007 roku, najlepiej w postaci skanów lub zdj?? cz??ci stron (je?eli kto? si? zg?osi, to powiem dok?adnie, o co mi chodzi).
Dla wyja?nienia, po co mi to - na moim kierunku mam do zrobienia bibliografi?, i ja wybra?am temat "Bibliografia zawarto?ci czasopisma Film za rok 2007", jednak z nieznanych mi przyczyn tych dwóch numerów nie ma w bibliotece uniwersyteckiej (nie ma równie? na razie numeru listopadowego i grudniowego i mo?liwe, ?e o nie te? b?d? prosi?, bo jednak Film jest za drogi na moj? kiesze?...).
Wprawdzie nikt si? nie zg?osi?, ale mo?e jeszcze kto? b?dzie móg? mi pomóc, dlatego informuj?, ?e moje poszukiwania ograniczy?y si? do numeru 2/2007, i zadowol? si? cho?by zdj?ciem spisu tre?ci z uzupe?nieniem, kto dane artyku?y napisa?.
Niestety, od paru lat nie kupuj?
A w?a?ciwie -stety, bo chcia?em kupowa? "Film" a dostawa?em "Cinem?"
Bym zapomnia?a - temat nieaktualny, jako? zdoby?am ten numer i z ca?ej pracy dosta?am 5-
Zdolna i piekna. Juz dawno mia?am napisac - Akaterine cudowny avatarek.
Dzi?kuj? .
A na avatarku to nie ja, tak dla wyja?nienia gdyby kto? co? ?le pomy?la? .
domyslam sie ze to raczej kadr, twarz wydaje mi sie znajoma ...
To od niedawna moja ulubiona baletnica, Polina Semionova. Gdy j? pierwszy raz zobaczy?am, to wyda?a mi si? podobna do Hayley Atwell (Mary Crawford z MP 2007).
Nie znam sie na balecie, ani nie orientuje w solistach.
Na tym zdjeciu wyda?a mi sie bardzo podobna do Alessandry Martines, w?oskiej aktorki (która bardzo lubi?) i do aktorki grajacej w tym nowym filmie gdzie g?ówna bohaterka przenosi sie P&P (chyba graj?cej Lizzy)