Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Troch? nie?mia?o... ale zaryzykuj? Aine cudno?ci par? rozprowadzi?a, to mo?e mi te? si? uda. Na zbyciu mam szyde?kowe dzwonki na choinke (i nie tylko), na razie w bia?o-z?ote i ew. pomara?czowe (cieniowane). Inne kolory tez mog? by?. Dzwonki maj? serce z koralika, kosztuj? 8 z? i wygl?daj? mniej wi?cej tak
A jak utrwalalas, zeby byly twarde? Mysle, ze sie skusze na kilka, sama nie mam kiedy robic . A inne kolory to jakie wchodza w gre? Jak podrzuce Ci kordonek to zrobilabys z mojego? (mam full kordonkow, a nie mam kiedy go zuzyc -_-')
Utrwala?am wikolem Kolory na zamówienie. I nie ma problemu, mog? zrobi? z Twojego.
Ja tez chyba zamowie kilka, ale kole grudnia (dam wici dalej )
Fanturio, a czy mozna liczyc na przyspieszony kurs i schemacik? Zawsze chcialam sie nauczyc szydelkowac i jakos nie wychodzi?o (chociaz tyle osob wokolo potrafi ...)
W grudniu to mo?e i ja do??cz? si? o zamówie?
Na razie zamawiam co innego i to w trybie przetargu nieograniczonego Buuuuu
Ostatnio edytowany przez pak4 (2007-11-07 10:24:10)
AineNiRigani napisał:
Ja tez chyba zamowie kilka, ale kole grudnia (dam wici dalej
)
Fanturio, a czy mozna liczyc na przyspieszony kurs i schemacik? Zawsze chcialam sie nauczyc szydelkowac i jakos nie wychodzi?o (chociaz tyle osob wokolo potrafi ...)
Pewnie, ?e mo?na. Postaram si? rozrysowa? jakie? proste schematy.
AineNiRigani napisał:
Ja tez chyba zamowie kilka, ale kole grudnia (dam wici dalej
)
Hmm hm hm (chrypk? mam )
Rozumiem, ?e w sprawie nauki szyde?kowanie to do mnie masz za daleko?
Có?... trasa Wroc?aw-Kraków + 3 balasty... raczej ci??ko by by?o. Ale przecie? b?dziesz we Wroc?awiu?
ja wiedzialam, wiedzialam, ze tak wyjdzie...
Nie daleko, ale jakos okazji nie ma, bo sie nie mozemy nagadac. Ja przypuszczam ze i z fanturia nie wyjdzie z tych samych przyczyn
Mam nadzieje, ze w pociagu jakos nam czas zleci na szydelkowaniu, ale przypuszczam ze pojedziemy innymi (bo nadal mam nadzieje ze bediesz...)
Dodam, ze na szydelku potrafi migac moja ciocia, przyjaciolka i kolezanka ze studiow - i tez nigdy nie ma okazji do nauki...
Postaram si? by?, chocia? na "chwilk?". Powstrzyma? mnie mo?e jedynie straszna pogoda (je?dzimy komunikacj? miejsk?) lub choroba dzieckiaków (odpuka? - ostatnio chorowali w listopadzie zesz?ego roku). Ale o opiek? dla potomstwa Wy si? staracie
Poza tym Aine mo?ecie z Loan? wpa?? do mnnie 12-tego na kaw? i szyde?ko
To juz Loana zadecyduje - jest Pania mojego czasu