Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Trochę nieśmiało... ale zaryzykuję Aine cudności parę rozprowadziła, to może mi też się uda. Na zbyciu mam szydełkowe dzwonki na choinke (i nie tylko), na razie w biało-złote i ew. pomarańczowe (cieniowane). Inne kolory tez mogą być. Dzwonki mają serce z koralika, kosztują 8 zł i wyglądają mniej więcej tak
A jak utrwalalas, zeby byly twarde? Mysle, ze sie skusze na kilka, sama nie mam kiedy robic . A inne kolory to jakie wchodza w gre? Jak podrzuce Ci kordonek to zrobilabys z mojego? (mam full kordonkow, a nie mam kiedy go zuzyc -_-')
Utrwalałam wikolem Kolory na zamówienie. I nie ma problemu, mogę zrobić z Twojego.
Ja tez chyba zamowie kilka, ale kole grudnia (dam wici dalej )
Fanturio, a czy mozna liczyc na przyspieszony kurs i schemacik? Zawsze chcialam sie nauczyc szydelkowac i jakos nie wychodziło (chociaz tyle osob wokolo potrafi ...)
W grudniu to może i ja dołączę się o zamówień
Na razie zamawiam co innego i to w trybie przetargu nieograniczonego Buuuuu
Ostatnio edytowany przez pak4 (2007-11-07 10:24:10)
AineNiRigani napisa³:
Fanturio, a czy mozna liczyc na przyspieszony kurs i schemacik? Zawsze chcialam sie nauczyc szydelkowac i jakos nie wychodziło (chociaz tyle osob wokolo potrafi ...)
Pewnie, że można. Postaram się rozrysować jakieś proste schematy.
AineNiRigani napisa³:
Hmm hm hm (chrypkÄ™ mam )
Rozumiem, że w sprawie nauki szydełkowanie to do mnie masz za daleko?
Cóż... trasa Wrocław-Kraków + 3 balasty... raczej ciężko by było. Ale przecież będziesz we Wrocławiu?
ja wiedzialam, wiedzialam, ze tak wyjdzie...
Nie daleko, ale jakos okazji nie ma, bo sie nie mozemy nagadac. Ja przypuszczam ze i z fanturia nie wyjdzie z tych samych przyczyn
Mam nadzieje, ze w pociagu jakos nam czas zleci na szydelkowaniu, ale przypuszczam ze pojedziemy innymi (bo nadal mam nadzieje ze bediesz...)
Dodam, ze na szydelku potrafi migac moja ciocia, przyjaciolka i kolezanka ze studiow - i tez nigdy nie ma okazji do nauki...
Postaram się być, chociaż na "chwilkę". Powstrzymać mnie może jedynie straszna pogoda (jeździmy komunikacją miejską) lub choroba dzieckiaków (odpukać - ostatnio chorowali w listopadzie zeszłego roku). Ale o opiekę dla potomstwa Wy się staracie
Poza tym Aine możecie z Loaną wpaść do mnnie 12-tego na kawę i szydełko
To juz Loana zadecyduje - jest Pania mojego czasu