Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Mam do?a giganta...
Mam wino...., mam ser ple?niowy..., czekolady nie mam, ale mam kakao...., mam p?atki kukurydziane..., mam cukini?...., mam paluszki krabowe.... - upiek? sobie cukini? z p?atkami, paluszkami, kakao, pod pierzynk? z sera, otworz? wino.... i b?d? walczy? z przygn?bieniem, które mnie coraz bardziej ogarnia... Jaki? film mo?e sobie zapodam... albo i nie...
A jak mi si? nie uda przegna? depresji, to zwin? si? w k??bek i sobie przez pó? nocy pobecz?....
Biedna Dione...i nie ma ci? kto utuli?...prze?yjesz jak zwykle- jak chcesz si? podo?owa? jeszcze badziej to polecam piosenk?: for blue skies zespo?u strays don't sleep-niestety ja jestem masochistk? : P
Dla mnie najbardziej do?uj?cy jest film "Us?ane ró?ami". Nie wiem czemu. Wystarczy, ?e obejrz?, a przez tydzie? chodz? jak jedno wielkie nieszcz??cie.
Id? sobie porycze?....
Dionus poplacz, czasem pomaga. Byle nie za dlugo. Potem przypomnij sobie ze z drugiego kranca Polski macham do Cie lapka. Przez cala noc niemal...
Biedastwo, musia?a? sobie ?apk? nadwyr??y?
Wprawdzie sobie nie porycza?am, ale za to si? znacznie posun??am w tek?cie obiecanej historyjki. Dosz?am prawie do meritum, a przerwa?am pisanie, bo mi literki zacz??y si? na ekranie pl?ta? (popi?y si?, czy co?). No to sobie poczyta?am na halsztuku nowelk?, w której Darcy po?lubia Lizzy cho? ona go jeszcze nie kocha (nie wiem czemu, strasznie mnie ten tekst przygn?bia, ko?czy si? szcz??liwie, ale taki do?uj?cy jest) i poci?gaj?c nosem posz?am spa?. A dzi? strajkuj? i nigdzie nie wychodz?.
Dione napisał:
No to sobie poczyta?am na halsztuku nowelk?, w której Darcy po?lubia Lizzy cho? ona go jeszcze nie kocha
Nie znam, có? to jest? : )
Oj Dione biedactwo!!! To pogoda przedwiosenna i skacz?ce ci?nienie niech je wszystkie bogi... Zrób dzi? koniecznie co? wy??cznie dla przyjemno?ci i ?adnych rzeczy z obowi?zku! :pociesza i przytula:
Jeden z fanfikolkow wydany bodajze na Amazonie - w sumie pomysl bardzo oryginalny
Mo?e i oryginalny, ale jak si? to czyta, to depresja sama cz?owieka chwyta i nie chce pu?ci?. A ju? niektóre pomys?y i wymys?y Darsika i Lizzy s? takie, ?e chcia?oby si? ich tylko chwyci? i za uszy wytarga?. A zarazem tak bardzo ich jest cz?owiekowi ?al.... Nie, ja nie powinnam takich rzeczy czyta? Jestem na to za wra?liwa
Taa, zdecydowanie za wra?liwa...
Zrobi?am sobie kawusi? z mleczkiem
A masz jakie? ciacho do tego? Garfield nie prze?yje samej kawusi...
toz pisalam - ze pomysl oryginalny. Z reszta to tak roznie
Zdecydowanie ciacho. Czekoladowe.
AineNiRigani napisał:
Jeden z fanfikolkow wydany bodajze na Amazonie - w sumie pomysl bardzo oryginalny
?e co?
Zamiast ciacha, zrobi?a spaghetti
Ja mam humor do?? dobry, z kolegami po meczu kupili?my 0,7 czego? na B. Fuj! Zagryza?em oczywi?cie Wedlem mleczn? toffi
Vasco napisał:
Ja mam humor do?? dobry, z kolegami po meczu kupili?my 0,7 czego? na B. Fuj! Zagryza?em oczywi?cie Wedlem mleczn? toffi
Vasco bój si? boga, czekolada do piwa To profanacja, cho? ca?kiem przyjemna
Po czekoladzie piwo jeszcze bardziej gorzkie si? robi , b?e . Ale piwo w obj?to?ci 0,7???
ta gorycz jest w piwie najlepsza. Musze Wam przyznac, ze jak jestem na wszelkiego rodzaju dietach, nie brakuje mi czelukady ani inkszych slodkosci, jeno tego chmielowego napoju Bogów...
Dodam tylko ze ja mam cala niedziele do dupy. Jak kazda zreszta - po niedzieli zwykle bywa po?mierdzia?ek, czyli trza isc do pracy.
Jak ja nie lubie swojej pracy!! Wrrrr!!!
?
Ja przerabiam ostatnio tylko p?ytkie do?y. I w sumie rzadko. Bycie osobnikiem pozbawionym wra?liwo?ci ma swoje dobre strony
Aine: ostatnio wizytowa?em pewne miejsce pracy. I us?ysza?em od dykrektora, ?e jest dobrej my?li. Mówi?: "Jestem optymist?. Jest tak ?le, ?e mo?e by? ju? tylko lepiej!"
Hmm, to 0,7 to nie by?o piwo!!! Piwo by?o po 0,7, a zagryzane wszystko czekolad?, która oczywi?cie z tego wszystkiego mi najbardziej smakowa?a
To wszystko mia?o miejsce w niedziele. W sobot? mia?em do?a po meczu w Poznaniu
Pooky wszystkich zdo?owanych przytula,Dione buziak :**
Tamara napisał:
Po czekoladzie piwo jeszcze bardziej gorzkie si? robi , b?e . Ale piwo w obj?to?ci 0,7???
Czasem zdarzy si? taka "nietypowa" butelka...
A ja dzi? mam ca?kiem niez?y humor. Wreszcie mój mebel jest gotowy i przywioz? mi go w ?rod?
Koniec z materacem!!!
Ostatnio edytowany przez Dione (2008-04-21 18:38:08)
Znaczy tapczanik czy ?o?e jak si? patrzy? Oj , b?dzie kocisko mia?o na czym sie wylegiwa?
To jesli mozna ja sie tu tez wyzale. to nie zdaza sie pierwszy raz,kiedy ja czuje sie opusczona przez wszystkich,zostawiona sama sobie. Jestem taka osoba ktora nie ma grupy przyjaciol,odpechnieta przez wszystkich. Ludziom zalezy na kontaktach ze mna , kiedy czegos potrzebuje, a ja staram sie nie odmawiac. Wydaje mi sie ze dla nie ktorych jestem niczym wiecej niz zabawka do towarzystwa.