Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Hejka!
Tradycyjnie próbuję zrobić spotkanie związane z JA . Może w końcu się uda.
Mianowicie, we wtorek, tj. 28 sierpnia po pracy organizuję wieczorek (z przeciągnięciem się na nockę) babski, na którym oglądać będziemy filmy JA. Dodatkowo będzie słodki poczęstunek . Wszystkie zainteresowane Damy zapraszam
. Spotkanie będzie oczywiście u mnie, czyli we Wrocławiu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, proszę o wiadomość na maila lub na forum, podam dokładny adres gdzie, kiedy i co
.
Oj, a ja ud....na w pracy.... Właśnie skończył mi się urlop (czy coś w tym stylu).
A faceci nie moga, taaaak? To oczywista dyskryminacja ze wzgledu na plec, zakazana przez Konstytucje! ;-P Jeszcze dzis zloze pozew w sadzie...
Anyway, obejrzalem dzis sobie "Don Juan Demarco" z Johnym Deppem i zdecydowanie polecam na tego typu akcje. Nie jestem az tak wielkim fanem romasow, ale ten film naprawde wspaniale sie oglada - bo choc to film o milosci, to ma zdrowy dystans do tematu, nie napusza sie. Jest zabawny, a jednoczensie nie jest ta typowa, zrutynizowana, zblazowana, przewidywalna amerykanska komedia romatyczna. Film ma klase i jest inteligentny - co tego typu filmom nie zawsze sie zdarza. :-)
Film byl dodawany do Wyboczej w ostatni piatek, wiec pewnie wiele z Was go ma.
Mike Moriarty napisa³:
A faceci nie moga, taaaak? To oczywista dyskryminacja ze wzgledu na plec, zakazana przez Konstytucje! ;-P Jeszcze dzis zloze pozew w sadzie...
Proponowałabym raczej urządzić jakieś "męskie spotkanie"
No wiesz, Dione, wyglądało przez chwilę na to, że przyszłoroczne Misteria Paschalia w Krakowie zbiorą 50% mężczyzn z forum Czy możecie się na 'babskich spotkaniach' cieszyć tak dużą reprezentacją?
Paku my zawsze jesteśmy w 100%. Tylko niektóre z nas czasem są tylko duchem, bo ciało było bardziej potrzebne gdzie indziej
oj, coś nikt się nie zgłasza... a szkoda... bo w planie mamy zwiedzanie Muzeum Jane Austen (tj. domu Loany ):
Administrator: Wątek rozdzielony, część dotycząca prac Aine znajduje sie tu: http://www.janeausten.pl/forum/viewtopic.php?id=728
Ostatnio edytowany przez elbereth (2007-08-27 13:43:54)