Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć napisy do Mansfield Park (wersja z 2007 roku)?
ProszÄ™ o informacjÄ™ na booaa@o2.pl
Pozdrawiam
booaa, aktualnie (stan na wczoraj) nie ma polskich napisów. Znalazłam natomiast po angielsku na napisach Info. Bardzo kiepska adaptacja swoją drogą...
Ja mam jakieÅ› napisy po polsku.
Ale zgadzam sie, adaptacja paskudna, wylaczylam po 20 minutach,bo juz nie moglam zdzierzyc. Bez kilku piw nie dam rady tego obejrzec.
Witam!
Również pytam o napisy MP 2007. fil już mam ale nie mogel dopaść napisów. Proszę o pomoc.
Hehhe Loano skoro jest aż tak tragicznie to lepiej sobie dać spokój niz upijać; )))))))))))
karotka napisa³:
Hehhe Loano skoro jest aż tak tragicznie to lepiej sobie dać spokój niz upijać; )))))))))))
zwłaszcza , że piwo to chyba za mało żeby przez to przebrnąć
Przebrnęłam dziś bez napisów. Jest niedosyt. Brakuje mi rozwinięcia pewnych wątków. Niektóre wydają sie następować za szybko, inne za późno. Według mnie wszystkie kobiety w filmie są piękne. Z wyjątkiem Fanny..
Nillette Flow napisa³:
Przebrnęłam dziś bez napisów. Jest niedosyt. Brakuje mi rozwinięcia pewnych wątków. Niektóre wydają sie następować za szybko, inne za późno. Według mnie wszystkie kobiety w filmie są piękne. Z wyjątkiem Fanny..
urode Fanny w tym filmie określiłabym jako "wulgarną" a chyba nie o to mialo chodzić.
W sumie Billie Piper nie tak źle zagrała w filmie "Ruby in the smoke", a grała tam raczej cichą i nieśmiałą dziewczynę, więc może liczyli, że i w MP sobie poradzi, niestety bieganie, sukienki z ogromnymi dekoltami i brak fryzury raczej na to nie pozwalały .
Ja ją sobie kojrzę z Dr Who i już zawsze będzie dla mnie "dziewczyną z sąsiedztwa", która ma wystarczająco dużo odwagi i czegoś w rodzaju bezczelności, że wyobrażenie jej w roli nieśmiałej i zahukanej Fanny przerosło moje możliwości.
Dla mnie buzia Fanny w tym filmie była dośc dziecięca. Szkoda, że włosy machnęli blondem moczowym.