Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Cze??, czy kto? juz mo?e jest w posiadaniu napisów do filmu: Becoming Jane? Chcia?abym sobie go obejrze?, ale nie mam w?a?nie napisów Bardzo prosz? o pomoc, mój mail: dbj4@gazeta.pl.
Heh, mo?ecie by? je?li nie uwa?acie za nielegalne pobranie sobie z Aresa:)
co uwa?amy, a co jest faktycznie - to dwie zupe?nie ró?ne sprawy.
Osobiscie akurat wole poczeka? na kino i DVD.
Czekanie uszlachetnia charakter
Czekanie jak na ?ci?cie te?? (a tak serio to czekanie jest czasem lepsze ni? nagroda
)
premiera kinowa jest juz wyznaczona, wiec i DVD sie pojawi
Sa filmy, ktore musze miec w wersji oryginalnej i tyle.
Wiem, wiem Sama musia?am dorwa? Rozwa?n? i romantyczn? na video, dawno dawno temu. A kiedy ta premiera? Pracuje w kinie a nic mi o tym nie wiadomo
Jak tam sobie chcecie. Mnie akurat frustruje a nie uszlachetnia: )
Ja mam do premier stosunek do?? spokojny (na P&P 05 posz?am w ostatnim tygodniu wy?wietlania)
A lubi? mie? po prostu oryginalne wersje fetyszystycznych filmów. Ot i filozofia.
Dopiero we wrzesniu bedzie? Myslalam, ze w sierpniu. No ale nic nie szkodzi, i tak sie wybiore do kina i zobacze co i jak .
Witam, jestem juz po obejrzeniu Zakochanej Jane (Becoming Jane) i mam wspania?e wra?enia. Wczoraj natomiast zweryfikowa?am sobie prawdziw? histori? Jane i Toma dzieki zamieszczonej tutaj z t? ukazan? w filmie. Niestety rzeczywisto?c okaza? si? bardziej okrutna od scenariusza filmowego, jak to cz?sto bywa. Ca?uj?...
DVD Mo?na ju? kupi? na brytyjskim amazonie (co zreszt? zrobi?am) i nie wypada dro?ej ni? DVD u nas w sklepach. Tylko polskich napisów wtedy brak.