Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Wczoraj czytałem o "Loli". To oprogramowanie, które poprawia urodę na ekranie. Artykuł zilustrowano filmami z Brandem Pittem, któremu raz dodano mięśni (Troja!), a innym razem zmarszczek (to ostatnie to wyjątek, zwykle się odmładza) :-P Oczywiście, aktorki też się poprawia -- podobno można cyfrowo odmłodzić z 40 na 20 lat! Po takiej obróbce nawet sąsiadki Mike'a wyglądałyby jak Liv Tyler
Och zdecydowanie Rupercik tylko dla niego oglądałam ten durny film aż 4 razy...
Właśnie oglądałam fotki Ruperta a moje małe córy na to: "Mama ale przystojniak.". No skoro tak moje prawie 3 letnie córy mówią...
Chociaż jako miłośniczki "Dumy..." za ciacho zdecydowanie uważają pana Darcy (zarówno wersja '95 jak i '05).
Co do ról kobiecych... Moja Zosia uważa zdecydowanie, że jest Lizzy natomiast Marysia, ze jest Jane. Obie są bliźniaczkami jednojajowymi, więc trochę sie śmieję z tego ale cóż... Z charakterów nawet by pasowały .
pak4 napisa³:
Wczoraj czytałem o "Loli". To oprogramowanie, które poprawia urodę na ekranie. Artykuł zilustrowano filmami z Brandem Pittem, któremu raz dodano mięśni (Troja!), a innym razem zmarszczek (to ostatnie to wyjątek, zwykle się odmładza) :-P Oczywiście, aktorki też się poprawia -- podobno można cyfrowo odmłodzić z 40 na 20 lat! Po takiej obróbce nawet sąsiadki Mike'a wyglądałyby jak Liv Tyler
kurcze, szkoda, że tylko na ekranie
Zdecydowanie Rupert, ma to coÅ› w oczach
witam po przerwie
dołączam do głosowania, ale niestety nie będę oryginalna : Rupert...
z ekranizacji BBC widzialam tylko Perswazje wiec moj typ to Rupert, ze zdjec tez wyglada najkorzystniej, ale kto wie moze zmienie zdanie jak obejrze inne:)
Ostatnio edytowany przez maddy (2008-03-28 13:56:32)
Ja widziałam Perswazje i MP - jak na razie dołączam się do głosów za Rupertem, chociaż muszę przyznać, że Blake też jest niczego sobie
Henryś zyskuje przez mimike, ktorej zadne zdjecie nie odda. Rupert ma martwa gebe i jak na zdjeciach, tak i przez cały film...
Dokładnie - Rupert na zdjęciach może i fajny, ale co z tego, skoro takie drewno? Tym bardziej, że Wentworth był zupełnie inny, a ja nie potrafię lubić aktora, który kiepsko gra .
To fakt, ale w temacie jest najprzystojniejszy aktor, dlatego mój "ranking" wygląda jak wygląda Przed chwilą obejrzałam "Opactwo..." - JJ jako Henry fajny, ale to nie moja kategoria przystojności
A co ma piernik do rowera? Chodzilo o najprzystojniejszego aktora ekranizacji, a nie modela.
Na atrakcyjnosc sklada sie przeciez całokształt - sposób chodzenia, gest, mimika, głos - to czego zdjecie nie moze oddać.
A dziś Rupercik był w jedynce w filmie: "Książe na uniwersytecie" z 1997 roku, 10 lat przed perswazjami. Wolę go teraz w sile wieku, w księciu jest jeszcze taki nieopierzony; )
I dopiero teraz o tym piszesz??!!
łooo jej przegapiłam go <beczy>
Nic nie straciłaś - film średni, a Rupert niemożliwie drewniany . Z tego co pamiętam, to już w filmie "Wirtualna miłość" wypadł lepiej (choć oglądałam niecały i baardzo dawno temu).
Emmanuello jakbym wiedziała, że ty nie wiesz to bym ci powiedziała : ) A teraz to już płacz po wylanym mleku ; )
Rzeczywiście nie popisał się w tym księciu, wirtualną miłość oglądałam-jakie on tam miał rozjaśnione włosy i jakoś tak nago latał bez przerwy albo w przyciasnym za krótkim podkoszulku(fuj bardzo niemęskie)-nie chcę pamiętać, że grał w takim filmie; P
ja troche ogladalam wirlualnej milosci i wcale uwagi na film nie zwracalam. to bylo tylko dodatkiem do Ruperta:P
a ja z przyjemnością oglądam naszych ulubionych dżentelmenów w wersji współczesnej, czyli w serialu Spooks, niestety niedostępnym w naszym ojczystym języku ... ale ja cierpliwa jestem, w końcu któraś stacja i to ściągnie
http://pl.youtube.com/watch?v=6jWoz8WVQ … re=related
a tu Rupercik sam jeden ...
http://pl.youtube.com/watch?v=cY_XRmsQ5 … re=related
oraz wzruszające i wcale nie drewniane oblicze naszego ulubieńca
http://pl.youtube.com/watch?v=cCWMYbraY … re=related
a właśnie że spooksy są na polskim kanale
BBC Entertainment
mam gdzies spooksow, ale od ok.2 lat jakos nie chce mi sie tego ogladac...
Z pewnością Blake Ritson jako Mr. Edmund Bertram. Jego oczy są po prostu nieziemskie Jest absolutnie piękny
Nie można też oczywiście pominąć Wentwortha, który jest też niezwykle przystojny, ale jeśli trzeba wybrać jednego, to będzie nim Blake
Z tych 3 z urody najbardziej pasuje mi Blake. Aktorsko wypadali wszyscy z grubsza podobnie - bez zachwytów, bez katastrof.
emmanuella napisa³:
a właśnie że spooksy są na polskim kanale
BBC Entertainment
W mojej vectrowskiej kablówce nie ma tego kanału... ani bbc prime
bo narazie bbc jest tylko w cyfrowym polsacie ake ma byc rowniez w innych sieciach telewizji kablowej tylko nie wiem kiedy
O to dobrze by było-oby jak najszybciej, i koniecznie z polskimi napisami