Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj czyta?em o "Loli". To oprogramowanie, które poprawia urod? na ekranie. Artyku? zilustrowano filmami z Brandem Pittem, któremu raz dodano mi??ni (Troja!), a innym razem zmarszczek (to ostatnie to wyj?tek, zwykle si? odm?adza) :-P Oczywi?cie, aktorki te? si? poprawia -- podobno mo?na cyfrowo odm?odzi? z 40 na 20 lat! Po takiej obróbce nawet s?siadki Mike'a wygl?da?yby jak Liv Tyler
Och zdecydowanie Rupercik tylko dla niego ogl?da?am ten durny film a? 4 razy...
W?a?nie ogl?da?am fotki Ruperta a moje ma?e córy na to: "Mama ale przystojniak.". No skoro tak moje prawie 3 letnie córy mówi?...
Chocia? jako mi?o?niczki "Dumy..." za ciacho zdecydowanie uwa?aj? pana Darcy (zarówno wersja '95 jak i '05).
Co do ról kobiecych... Moja Zosia uwa?a zdecydowanie, ?e jest Lizzy natomiast Marysia, ze jest Jane. Obie s? bli?niaczkami jednojajowymi, wi?c troch? sie ?miej? z tego ale có?... Z charakterów nawet by pasowa?y .
pak4 napisał:
Wczoraj czyta?em o "Loli". To oprogramowanie, które poprawia urod? na ekranie. Artyku? zilustrowano filmami z Brandem Pittem, któremu raz dodano mi??ni (Troja!), a innym razem zmarszczek (to ostatnie to wyj?tek, zwykle si? odm?adza) :-P Oczywi?cie, aktorki te? si? poprawia -- podobno mo?na cyfrowo odm?odzi? z 40 na 20 lat! Po takiej obróbce nawet s?siadki Mike'a wygl?da?yby jak Liv Tyler
kurcze, szkoda, ?e tylko na ekranie
Zdecydowanie Rupert, ma to co? w oczach
witam po przerwie
do??czam do g?osowania, ale niestety nie b?d? oryginalna : Rupert...
z ekranizacji BBC widzialam tylko Perswazje wiec moj typ to Rupert, ze zdjec tez wyglada najkorzystniej, ale kto wie moze zmienie zdanie jak obejrze inne:)
Ostatnio edytowany przez maddy (2008-03-28 13:56:32)
Ja widzia?am Perswazje i MP - jak na razie do??czam si? do g?osów za Rupertem, chocia? musz? przyzna?, ?e Blake te? jest niczego sobie
Henry? zyskuje przez mimike, ktorej zadne zdjecie nie odda. Rupert ma martwa gebe i jak na zdjeciach, tak i przez ca?y film...
Dok?adnie - Rupert na zdj?ciach mo?e i fajny, ale co z tego, skoro takie drewno? Tym bardziej, ?e Wentworth by? zupe?nie inny, a ja nie potrafi? lubi? aktora, który kiepsko gra .
To fakt, ale w temacie jest najprzystojniejszy aktor, dlatego mój "ranking" wygl?da jak wygl?da Przed chwil? obejrza?am "Opactwo..." - JJ jako Henry fajny, ale to nie moja kategoria przystojno?ci
A co ma piernik do rowera? Chodzilo o najprzystojniejszego aktora ekranizacji, a nie modela.
Na atrakcyjnosc sklada sie przeciez ca?okszta?t - sposób chodzenia, gest, mimika, g?os - to czego zdjecie nie moze odda?.
A dzi? Rupercik by? w jedynce w filmie: "Ksi??e na uniwersytecie" z 1997 roku, 10 lat przed perswazjami. Wol? go teraz w sile wieku, w ksi?ciu jest jeszcze taki nieopierzony; )
I dopiero teraz o tym piszesz??!!
?ooo jej przegapi?am go <beczy>
Nic nie straci?a? - film ?redni, a Rupert niemo?liwie drewniany . Z tego co pami?tam, to ju? w filmie "Wirtualna mi?o??" wypad? lepiej (cho? ogl?da?am nieca?y i baardzo dawno temu).
Emmanuello jakbym wiedzia?a, ?e ty nie wiesz to bym ci powiedzia?a : ) A teraz to ju? p?acz po wylanym mleku ; )
Rzeczywi?cie nie popisa? si? w tym ksi?ciu, wirtualn? mi?o?? ogl?da?am-jakie on tam mia? rozja?nione w?osy i jako? tak nago lata? bez przerwy albo w przyciasnym za krótkim podkoszulku(fuj bardzo niem?skie)-nie chc? pami?ta?, ?e gra? w takim filmie; P
ja troche ogladalam wirlualnej milosci i wcale uwagi na film nie zwracalam. to bylo tylko dodatkiem do Ruperta:P
a ja z przyjemno?ci? ogl?dam naszych ulubionych d?entelmenów w wersji wspó?czesnej, czyli w serialu Spooks, niestety niedost?pnym w naszym ojczystym j?zyku ... ale ja cierpliwa jestem, w ko?cu która? stacja i to ?ci?gnie
http://pl.youtube.com/watch?v=6jWoz8WVQ … re=related
a tu Rupercik sam jeden ...
http://pl.youtube.com/watch?v=cY_XRmsQ5 … re=related
oraz wzruszaj?ce i wcale nie drewniane oblicze naszego ulubie?ca
http://pl.youtube.com/watch?v=cCWMYbraY … re=related
a w?a?nie ?e spooksy s? na polskim kanale
BBC Entertainment
mam gdzies spooksow, ale od ok.2 lat jakos nie chce mi sie tego ogladac...
Z pewno?ci? Blake Ritson jako Mr. Edmund Bertram. Jego oczy s? po prostu nieziemskie Jest absolutnie pi?kny
Nie mo?na te? oczywi?cie pomin?? Wentwortha, który jest te? niezwykle przystojny, ale je?li trzeba wybra? jednego, to b?dzie nim Blake
Z tych 3 z urody najbardziej pasuje mi Blake. Aktorsko wypadali wszyscy z grubsza podobnie - bez zachwytów, bez katastrof.
emmanuella napisał:
a w?a?nie ?e spooksy s? na polskim kanale
BBC Entertainment
W mojej vectrowskiej kablówce nie ma tego kana?u... ani bbc prime
bo narazie bbc jest tylko w cyfrowym polsacie ake ma byc rowniez w innych sieciach telewizji kablowej tylko nie wiem kiedy
O to dobrze by by?o-oby jak najszybciej, i koniecznie z polskimi napisami