Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Wczoraj czytałem o "Loli". To oprogramowanie, które poprawia urodę na ekranie. Artykuł zilustrowano filmami z Brandem Pittem, któremu raz dodano mięśni (Troja!), a innym razem zmarszczek (to ostatnie to wyjątek, zwykle się odmładza) :-P Oczywiście, aktorki też się poprawia -- podobno można cyfrowo odmłodzić z 40 na 20 lat! Po takiej obróbce nawet sąsiadki Mike'a wyglądałyby jak Liv Tyler ![]()
Och zdecydowanie Rupercik tylko dla niego oglądałam ten durny film aż 4 razy...
Właśnie oglądałam fotki Ruperta a moje małe córy na to: "Mama ale przystojniak.". No skoro tak moje prawie 3 letnie córy mówią...
Chociaż jako miłośniczki "Dumy..." za ciacho zdecydowanie uważają pana Darcy (zarówno wersja '95 jak i '05).
Co do ról kobiecych... Moja Zosia uważa zdecydowanie, że jest Lizzy natomiast Marysia, ze jest Jane. Obie są bliźniaczkami jednojajowymi, więc trochę sie śmieję z tego ale cóż... Z charakterów nawet by pasowały
.
pak4 napisał:
Wczoraj czytałem o "Loli". To oprogramowanie, które poprawia urodę na ekranie. Artykuł zilustrowano filmami z Brandem Pittem, któremu raz dodano mięśni (Troja!), a innym razem zmarszczek (to ostatnie to wyjątek, zwykle się odmładza) :-P Oczywiście, aktorki też się poprawia -- podobno można cyfrowo odmłodzić z 40 na 20 lat! Po takiej obróbce nawet sąsiadki Mike'a wyglądałyby jak Liv Tyler
kurcze, szkoda, że tylko na ekranie ![]()
Zdecydowanie Rupert, ma to coÅ› w oczach ![]()
witam po przerwie ![]()
dołączam do głosowania, ale niestety nie będę oryginalna : Rupert... ![]()
z ekranizacji BBC widzialam tylko Perswazje wiec moj typ to Rupert, ze zdjec tez wyglada najkorzystniej, ale kto wie moze zmienie zdanie jak obejrze inne:)
Ostatnio edytowany przez maddy (2008-03-28 13:56:32)
Ja widziałam Perswazje i MP - jak na razie dołączam się do głosów za Rupertem, chociaż muszę przyznać, że Blake też jest niczego sobie ![]()
Henryś zyskuje przez mimike, ktorej zadne zdjecie nie odda. Rupert ma martwa gebe i jak na zdjeciach, tak i przez cały film...
Dokładnie - Rupert na zdjęciach może i fajny, ale co z tego, skoro takie drewno? Tym bardziej, że Wentworth był zupełnie inny, a ja nie potrafię lubić aktora, który kiepsko gra
.
To fakt, ale w temacie jest najprzystojniejszy aktor, dlatego mój "ranking" wygląda jak wygląda
Przed chwilą obejrzałam "Opactwo..." - JJ jako Henry fajny, ale to nie moja kategoria przystojności ![]()
A co ma piernik do rowera? Chodzilo o najprzystojniejszego aktora ekranizacji, a nie modela.
Na atrakcyjnosc sklada sie przeciez całokształt - sposób chodzenia, gest, mimika, głos - to czego zdjecie nie moze oddać.
A dziś Rupercik był w jedynce w filmie: "Książe na uniwersytecie" z 1997 roku, 10 lat przed perswazjami. Wolę go teraz w sile wieku, w księciu jest jeszcze taki nieopierzony; )
I dopiero teraz o tym piszesz??!!
łooo jej przegapiłam go <beczy>
Nic nie straciłaś - film średni, a Rupert niemożliwie drewniany
. Z tego co pamiętam, to już w filmie "Wirtualna miłość" wypadł lepiej (choć oglądałam niecały i baardzo dawno temu).
Emmanuello jakbym wiedziała, że ty nie wiesz to bym ci powiedziała : ) A teraz to już płacz po wylanym mleku ; )
Rzeczywiście nie popisał się w tym księciu, wirtualną miłość oglądałam-jakie on tam miał rozjaśnione włosy i jakoś tak nago latał bez przerwy albo w przyciasnym za krótkim podkoszulku(fuj bardzo niemęskie)-nie chcę pamiętać, że grał w takim filmie; P
ja troche ogladalam wirlualnej milosci i wcale uwagi na film nie zwracalam. to bylo tylko dodatkiem do Ruperta:P
a ja z przyjemnością oglądam naszych ulubionych dżentelmenów w wersji współczesnej, czyli w serialu Spooks, niestety niedostępnym w naszym ojczystym języku ... ale ja cierpliwa jestem, w końcu któraś stacja i to ściągnie
http://pl.youtube.com/watch?v=6jWoz8WVQ … re=related
a tu Rupercik sam jeden ... ![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=cY_XRmsQ5 … re=related
oraz wzruszające i wcale nie drewniane oblicze naszego ulubieńca
http://pl.youtube.com/watch?v=cCWMYbraY … re=related
a właśnie że spooksy są na polskim kanale
BBC Entertainment
mam gdzies spooksow, ale od ok.2 lat jakos nie chce mi sie tego ogladac...
Z pewnością Blake Ritson jako Mr. Edmund Bertram. Jego oczy są po prostu nieziemskie
Jest absolutnie piękny ![]()
Nie można też oczywiście pominąć Wentwortha, który jest też niezwykle przystojny, ale jeśli trzeba wybrać jednego, to będzie nim Blake ![]()
Z tych 3 z urody najbardziej pasuje mi Blake. Aktorsko wypadali wszyscy z grubsza podobnie - bez zachwytów, bez katastrof.
emmanuella napisał:
a właśnie że spooksy są na polskim kanale
BBC Entertainment
W mojej vectrowskiej kablówce nie ma tego kanału...
ani bbc prime
bo narazie bbc jest tylko w cyfrowym polsacie ake ma byc rowniez w innych sieciach telewizji kablowej tylko nie wiem kiedy
O to dobrze by było-oby jak najszybciej, i koniecznie z polskimi napisami ![]()