Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Witam!
Nie znalazlam podobnego tematu, wiec zakladam Mozemy sobie tu po prostu pogadac. Co Wy na to??
No i wracajac do pogaduch, to musze napisac, ze wlasnie odkrylam Wasze fotki, to strasznie milo wiedziec (widziec ), z kim sie rozmawia, pokombinuje jak wstawic swoje zdjecie
1. A to juz chyba do Szefa trza sie zglosic
2. Co do mojej fotki - wyglądam teraz zupełnie inaczej. Kierując się fotką - nie rozpoznałabyś mnie
Aine, wklej koniecznie aktualna, a ta ktora widzialam jest taka... hmmmmmm kurczaki, ciezko opisac... romantyczna?? fajna w kazdym razie
a ja prawie wszystkie mam takie ... romantyczne.
ale aktualnych nie mam wcale. No tak sie składa, że zawsze stoję po drugiej stronie aparatu.
Żeby uzupełnic informacje dodam, ze po tamtej fotce sciełam włosy (na zapałkę) teraz odrastają i wróciłam do mojego naturalnego koloru (jasny blond )
Mnie może byście poznali, ale to nie byłoby takie przyjemne wrażenie estetyczne niestety
A jeśli chodzi o pogaduszki coraz mniej czasu bedzie od jutra studjujemy znów i czas się wziąć do roboty po okresie nieróbstwa.
Aine... tej zapalkowej fryzurki Twojej jestem ciekawa, u mnie tez by sie przydal taki porzadek na glowie...
Z moim zdjeciem pokombinowalam i nawet wyslalam, ale chyba zostalo usuniete, albo nie spelniam oczekiwan bo go tam nie ma
Hmm, nie ma żadnego zdjęcia w oczekujących... Dodaj proszę jeszcze raz i daj tutaj znać, ok?
Vasco, wlasnie probowalam dodac kolejny raz, ale dostaje info, ze plik ktory probuje zaladowac juz istnieje
Aine ja z tych niecierpliwych, na poczatku nie moglam sie tu dostac, a teraz nie moge sie pokazac
No za to wejdziesz z szumem i hukiem
Przejrzałem jeszcze raz. Nie ma. Szukałem nawet w plikach, czy ew. w innym dziale nie jest przypadkowo nie umieściłaś. Też nie widzę. Podeślij mi proszę ten plik na maila [vasco@...] to go wrzucę, ok? A, nie zmieniaj nazwy tego pliku - jeszcze go po poszukam gdzie się ukrył.
Uff, udało się. Mam wrażenie, że plik był za duży. Nie załadował się w całości i ta część (niedokończona) przeszkadzała.
A Aine juz pędzi i leci, szybciutko aż jej kapcie lecą...
ojejuśku!!! Widać każdą zmarszczkę na twarzy i każdy detal!!!