Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Nie znalazlam podobnego tematu, wiec zakladam Mozemy sobie tu po prostu pogadac. Co Wy na to??
No i wracajac do pogaduch, to musze napisac, ze wlasnie odkrylam Wasze fotki, to strasznie milo wiedziec (widziec ), z kim sie rozmawia, pokombinuje jak wstawic swoje zdjecie
1. A to juz chyba do Szefa trza sie zglosic
2. Co do mojej fotki - wygl?dam teraz zupe?nie inaczej. Kieruj?c si? fotk? - nie rozpozna?aby? mnie
Aine, wklej koniecznie aktualna, a ta ktora widzialam jest taka... hmmmmmm kurczaki, ciezko opisac... romantyczna?? fajna w kazdym razie
a ja prawie wszystkie mam takie ... romantyczne.
ale aktualnych nie mam wcale. No tak sie sk?ada, ?e zawsze stoj? po drugiej stronie aparatu.
?eby uzupe?nic informacje dodam, ze po tamtej fotce scie?am w?osy (na zapa?k?) teraz odrastaj? i wróci?am do mojego naturalnego koloru (jasny blond )
Mnie mo?e by?cie poznali, ale to nie by?oby takie przyjemne wra?enie estetyczne niestety
A je?li chodzi o pogaduszki coraz mniej czasu bedzie od jutra studjujemy znów i czas si? wzi?? do roboty po okresie nieróbstwa.
Aine... tej zapalkowej fryzurki Twojej jestem ciekawa, u mnie tez by sie przydal taki porzadek na glowie...
Z moim zdjeciem pokombinowalam i nawet wyslalam, ale chyba zostalo usuniete, albo nie spelniam oczekiwan
bo go tam nie ma
Hmm, nie ma ?adnego zdj?cia w oczekuj?cych... Dodaj prosz? jeszcze raz i daj tutaj zna?, ok?
Vasco, wlasnie probowalam dodac kolejny raz, ale dostaje info, ze plik ktory probuje zaladowac juz istnieje
Aine ja z tych niecierpliwych, na poczatku nie moglam sie tu dostac, a teraz nie moge sie pokazac
No za to wejdziesz z szumem i hukiem
Przejrza?em jeszcze raz. Nie ma. Szuka?em nawet w plikach, czy ew. w innym dziale nie jest przypadkowo nie umie?ci?a?. Te? nie widz?. Pode?lij mi prosz? ten plik na maila [vasco@...] to go wrzuc?, ok? A, nie zmieniaj nazwy tego pliku - jeszcze go po poszukam gdzie si? ukry?.
Uff, uda?o si?. Mam wra?enie, ?e plik by? za du?y. Nie za?adowa? si? w ca?o?ci i ta cz??? (niedoko?czona) przeszkadza?a.
A Aine juz p?dzi i leci, szybciutko a? jej kapcie lec?...
ojeju?ku!!! Wida? ka?d? zmarszczk? na twarzy i ka?dy detal!!!