Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
na allegro mozna dostac za gosze ekranizacje JA,gdybym wiedziała wczesniej nie bawila bym sie w sciaganie z eMule.szkoda tylko ze nie mozna dostac wszystkiego.
Od tego jesteśmy my - żeby się dzielić tymi nieosiągalnymi
Ile ja bym dała, żeby u mnie działał normalnie ten stuknięty osioł. A tak to czuję niedosyt, bo mam tylko kaaze i shareaze...
u mnie dziala tylko osial na kazee nie ma co liczyc .Na eMule sciagam czwarty dzien i na 699mb sciagnol sie dopiero 1mb takze poczekam jeszcze troche zanim obejrze.Nie mam zadnego filmu i zadnego chyba nie ogladala moze kiedy zanim zaczelam czytac ksiazki JA. Ciesze sie ze mam duzo ksiazek i mam co czytac.
Ale chyba widziałaś P&P, ten serial???
Można powiedzieć, że to obowiązek
Co prawda nie wszystkie ekranizacje są dobre (patrz Mansfield Park) ale sporo z nich świetnie sie ogląda i choć nie są tak fajne jak książki, to naprawdę polecam.
przyznam Ci sie szczerze Dorotko ze zdaje mi sie ze nic nie widzialam.Jane Austen wciagnela mnie niedawno.Przeczytalam najpierw Mansfield Park i bardzo chcialam przeczytac nastepne wiec zaczelam dume i uprzedzenia. skonczylam bardzo szybko i teraz zblizam sie do konca rozwaznej i romantycznej.Potem przeczytam dalsze losy Marianny i Eleonory.Sama widzisz jak mnie wciagnelo to czytanie,a jeszcze chcialabym obejrzec wszyt=stko co jest powiazane ze soba. A gdzie znajde chociaz ten serial??
O to się nie martw, jak chcesz mieć to tylko się zwróć do której z dziewczyn (ja mam aktualnie problemy z nagrywarką, więc nie obiecuję), bo tu chyba z 3/4 ma ten film
dorotko o jaki wyjazd chodzi na wakacje? zaciekawil mnie,ale nic na jego tamat nie wiem
Próbujemy się spotkać na weekend, prawdopodobnie w pierwszy weekend września.
Zajrzyjna forum Jane Austen, tam jesttemat "Zlot fanów/fanek JA" tam jest więcej informacji.