Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Przepraszam bardzo, za to, że zaśmiecam forum, ale bardzo lubię "Dziennik B. Jones" ale nie miałam możliwości oglądania 2 częsci ("W pogoni za rozumem"). W związku z tym mam pytanie: jaki jest ten film, czy fajny i co NAJWAŻNIEJSZE : Czy Bridget zostaje na końcu z Markiem??
Z góry dziękuję
orchideo czekasz na spoiler?
napisz do mnie na maila, to ci wszystko opowiem, scenariusz nawet przesle
orchideo czekasz na spoiler?
napisz do mnie na maila, to ci wszystko opowiem, scenariusz nawet przesle
Aine! Masz scenariusz?!
*szczerzy zÄ…bki*
Przepraszam bardzo, za to, że zaśmiecam forum, ale bardzo lubię "Dziennik B. Jones" ale nie miałam możliwości oglądania 2 częsci ("W pogoni za rozumem"). W związku z tym mam pytanie: jaki jest ten film, czy fajny i co NAJWAŻNIEJSZE : Czy Bridget zostaje na końcu z Markiem??
Z góry dziękuję
Koniecznie musisz to nadrobić. II cz. jest dobra, ale nie tak jak I.
Mimo to gorąco polecam, jest dużo Marka, nawet bardzo i co NAJWAŻNIEJSZE: Mark prosi Bridget o rękę i mamy HAPPY END.
Obejrzyj!
Ja oglądałam każdą częśc po razie i wolałam II
Koniecznie musisz to nadrobić. II cz. jest dobra, ale nie tak jak I.
Mimo to gorąco polecam, jest dużo Marka, nawet bardzo i co NAJWAŻNIEJSZE: Mark prosi Bridget o rękę i mamy HAPPY END.
Obejrzyj!
Oj Lizzy Lizzy, taki wielgachny spoiler!!!
Pomimo, że ta dyskusja trwała ponad pół roku temu to muszę się wtrącić.
Bridget Jones 2 jest beznadziejny. O ile w pierwszej cześci Bridget była zabawna, bo np. ugotowała "blue soup", to w drugiej jest po prostu głupia.
Ten wątek z wiezieniem nie przypadł mi do gustu. I gdyby nie rola Collina Firth, to uznałabym ten film za najgorszy.
I cześć mi się podobała.
Ja oglądałam ostatnio na wieczorku damskim obie części na raz i szczerze powiedziawszy druga wydała mi się może delikatnie słabsza ( ale nie na tyle żeby to jakoś podkreślać). Pamiętam za to, że kiedy oglądałam BJ wcześniej, jedynka mi się nie podobała...miałam chyba traumę po widoku Bridget z ogonkiem W dwójce nie mogę nie kochać bójki w fontannie
Tak czy inaczej, oglądać!
Mnie sie w II cz. nie podoba, ze ja tak zapsaśli. Bridget, która tak fajnie wyglądała w I cz. tutaj jest zapsiona i różowa. Skojarzenia z prosiaczkiem są natychmiastowe.
A mi się nie podoba, że ma mało wspólnego z książką . Pierwszy też nie był przesadnie wierny, ale ogólnie w zarysach było jak trzeba, lecz drugi to już całkowicie inna historia, tylko Darcy i więzienie się zgadza
.
i dobrze - wyrzucili wszykie śmieci.
Na mnie ksiązka nie zrobiła powalającego wrażenia - w obu czesciach. Raptem raz się uśmiechnelam na samym poczatku przy porownaniu do WW. A potem? Ot pewnie inne poczucie humoru mam. Film ma rewelacyjne dialogi, wlal zycie w tresc ksiazkowa. jedyne co by mi brakowalo w II cz. to scena po klotni, kiedy BJ dzwoni do Marka, ktory jest zalamany. Dopiero pod koniec wychodzi, ze ona myslala o ich zwiazku, a on - o meczu
AineNiRigani napisa³:
Mnie sie w II cz. nie podoba, ze ja tak zapsaśli. Bridget, która tak fajnie wyglądała w I cz. tutaj jest zapsiona i różowa. Skojarzenia z prosiaczkiem są natychmiastowe.
A wiecie co mnie wkurza? Że choćby zapaśli ją jeszcze bardziej, on ma zawsze chude nogi! <wrraughr>