Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Przepraszam bardzo, za to, ?e za?miecam forum, ale bardzo lubi? "Dziennik B. Jones" ale nie mia?am mo?liwo?ci ogl?dania 2 cz?sci ("W pogoni za rozumem"). W zwi?zku z tym mam pytanie: jaki jest ten film, czy fajny i co NAJWA?NIEJSZE : Czy Bridget zostaje na ko?cu z Markiem??
Z góry dzi?kuj?
orchideo czekasz na spoiler?
napisz do mnie na maila, to ci wszystko opowiem, scenariusz nawet przesle
orchideo czekasz na spoiler?
napisz do mnie na maila, to ci wszystko opowiem, scenariusz nawet przesle
Aine! Masz scenariusz?!
*szczerzy z?bki*
Przepraszam bardzo, za to, ?e za?miecam forum, ale bardzo lubi? "Dziennik B. Jones" ale nie mia?am mo?liwo?ci ogl?dania 2 cz?sci ("W pogoni za rozumem"). W zwi?zku z tym mam pytanie: jaki jest ten film, czy fajny i co NAJWA?NIEJSZE : Czy Bridget zostaje na ko?cu z Markiem??
Z góry dzi?kuj?
Koniecznie musisz to nadrobi?. II cz. jest dobra, ale nie tak jak I.
Mimo to gor?co polecam, jest du?o Marka, nawet bardzo i co NAJWA?NIEJSZE: Mark prosi Bridget o r?k? i mamy HAPPY END.
Obejrzyj!
Ja ogl?da?am ka?d? cz??c po razie i wola?am II
Koniecznie musisz to nadrobi?. II cz. jest dobra, ale nie tak jak I.
Mimo to gor?co polecam, jest du?o Marka, nawet bardzo i co NAJWA?NIEJSZE: Mark prosi Bridget o r?k? i mamy HAPPY END.
Obejrzyj!
Oj Lizzy Lizzy, taki wielgachny spoiler!!!
Pomimo, ?e ta dyskusja trwa?a ponad pó? roku temu to musz? si? wtr?ci?.
Bridget Jones 2 jest beznadziejny. O ile w pierwszej cze?ci Bridget by?a zabawna, bo np. ugotowa?a "blue soup", to w drugiej jest po prostu g?upia.
Ten w?tek z wiezieniem nie przypad? mi do gustu. I gdyby nie rola Collina Firth, to uzna?abym ten film za najgorszy.
I cze?? mi si? podoba?a.
Ja ogl?da?am ostatnio na wieczorku damskim obie cz??ci na raz i szczerze powiedziawszy druga wyda?a mi si? mo?e delikatnie s?absza ( ale nie na tyle ?eby to jako? podkre?la?). Pami?tam za to, ?e kiedy ogl?da?am BJ wcze?niej, jedynka mi si? nie podoba?a...mia?am chyba traum? po widoku Bridget z ogonkiem W dwójce nie mog? nie kocha? bójki w fontannie
Tak czy inaczej, ogl?da?!
Mnie sie w II cz. nie podoba, ze ja tak zapsa?li. Bridget, która tak fajnie wygl?da?a w I cz. tutaj jest zapsiona i ró?owa. Skojarzenia z prosiaczkiem s? natychmiastowe.
A mi si? nie podoba, ?e ma ma?o wspólnego z ksi??k? . Pierwszy te? nie by? przesadnie wierny, ale ogólnie w zarysach by?o jak trzeba, lecz drugi to ju? ca?kowicie inna historia, tylko Darcy i wi?zienie si? zgadza
.
i dobrze - wyrzucili wszykie ?mieci.
Na mnie ksi?zka nie zrobi?a powalaj?cego wra?enia - w obu czesciach. Raptem raz si? u?miechnelam na samym poczatku przy porownaniu do WW. A potem? Ot pewnie inne poczucie humoru mam. Film ma rewelacyjne dialogi, wlal zycie w tresc ksiazkowa. jedyne co by mi brakowalo w II cz. to scena po klotni, kiedy BJ dzwoni do Marka, ktory jest zalamany. Dopiero pod koniec wychodzi, ze ona myslala o ich zwiazku, a on - o meczu
AineNiRigani napisał:
Mnie sie w II cz. nie podoba, ze ja tak zapsa?li. Bridget, która tak fajnie wygl?da?a w I cz. tutaj jest zapsiona i ró?owa. Skojarzenia z prosiaczkiem s? natychmiastowe.
A wiecie co mnie wkurza? ?e cho?by zapa?li j? jeszcze bardziej, on ma zawsze chude nogi! <wrraughr>