Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ohhh musze przyznać że jestem świeżutką miłośniczką ksiązek JA i ich ekranizacji... i musze powiedzieć żem zupełnie zbzikowała na tym punkcie... Ale nie o tym mowa. Chciałabym się dowiedziec czy ktoś z was wie może jak zdobyć melodie wstępną o Dumy i uprzedzenia z 95., bo chodzi mi ona ostatnio po głowie i nie mogę jej nigdzie znaleźć.
Pozdrawiam
Ach moja kochana! Nie chwaląc się to ja posiadam tę przepiękną melodię! Wysłać na maila?
Jak tak to dawaj adresik!
ohhh cudownie ... z nieba mi spadlaś ( tak w sumie wiedziałam że ktoś z was mosi posiadać tą melodie ;p) Mój mail to dubish@o2.pl
Z całego serca dziękuje
To sobie sprawdź skrzynkę!
A tak na marginesie to mam jeszcze kilka piosnek z tego filmu np. utwór "Thinking about Lizzy" (to kiedy Darcy tak myśli o swojej ukochanej) po prostu przepiękna melodia!
kasiaM203@interia.pl
jak jakieÅ› fajne melodie z DiU 95 to tutaj prosze
z góry dziekuję
To przesylaj nie obraże się ;p.. póki co jestem pod wielkim wrażeniem soundtracku z najnowszej wersji DiU . dopiero go ściągnełam i musze powiedziec że cudownie się przy nim zasypia a co dopiero relaksuje w wannie ...
Ja również bardzo proszę o prezysłanie tej melodi. W chwilach trudnych będzie mi łatwiej. Dziękuję.
to tylko podaj mail ... to ci prześle .. a i dziekuje HerMio .. gdybym mogla się kiedyś jakoś odwdzięczyć to proszę bardzo ...
Ach nie ma za co! Anikę proszę o maila. Powysyłam jak tylko przyjdę ze szkoły!
Moje kochane! Dziś maila dostała tylko lady Kasiek. W kolejce są jeszcze Anika, Balbina i Maria.
Dziś się nie wyrobię, bo trawię "Iliadę" (w całości!!!)
Ale cierpliwości, jutro postaram się wysłać
zawsze również ja mogę skro już mam tą melodię ... więc również ja mogę przesylać ... jeśli bedziecie potrzebowali też sound tracku z nowej wersji rownież służe uprzejmie
Dziękuję, czekam cierpliwie.
Miłego dnia dla wszystkich forumowiczów.
Dziękuje bardzo czekam cierpliwie
Gdyby ktoś z posiadaczy soundtracka DiU '95 bardzo się nudził to ja również proszę o przesłanie. Z góry dziekuję.
brandy18@interia.pl
jak wyżęj
tzn. jakby ktoś miał soundtrack z DiU'95 i mi wysłał w swojej wielkiej łaskawości byłabym wdzieczna
mój mail: justa-justa1@o2.pl
To ja też byłabym chętna: elbereth@wp.pl
W zamian mogę się podzielić soundtrackiem z P&P 2005
To co miałam to wysłalam. Drugim rzutem idzie "Thinking about Lizzy" (ten moment filmu gdy Darcy tak mysli o Lizzy).
Kto chce niech zgłasza się do mnie wyłącznie na maila. MissDubish też ma już tę melidię, więc myślę, że można się zgłaszać także do niej. Jak wyślę wszystkim zainteresowanym drugą melodię, to będzie trzeci rzut itd. Może być taki układ?
elbereth, NieVe, June! Macie pierwszą melodię, bo się pogubiłam...
ekhm ekhm jestem za ... jakby co to mam już intro i "thinking..." więc żeby już się nie gubić piszcie do mnie na maila ktora kto chce bo się z Hermią pogubimy ;p
A ja jeśli można soundtrack z P&P 2005 :oops: katarzyna1845@wp.pl
wysłałam wszystkim panią ktore podaly mail dwie piosenki co dostalam od HerMi ... milego użytkowania jakby coś nie działalo czy coś to piszcie
przepraszam najmoćniej ale mam zamieszanie z mailem... i napisałam ze dostałam... ale nie dostałam.... mogłabym prosić o wysłanie tego co macie jeszcze raz... i przepraszam serdeczniście za kłopot :cry:
Mogę dopisać się do kolejki po melodie z P&P'95??
Z góry dziękuję, za pomyślne rozpatrzenie podania
pakowalski@poczta.onet.pl
Myślę, że można już rozpocząc trzeci rzut. Piosenki wysyłam tym osobom, które zgłosiły się do mnie na maila po "Main theme" lub/i "Thinking about Lizzy".
Oczywiście pierwsza dostaje MissDubish
Być może denerwuje Was to rozsyłanie na raty, ale przy takiej ilości zgłoszeń chcę sobie tak poukładać, żeby wszyscy mnieli wszystko
Nie jestem też w stanie wysłać w jednym e-mailu 10 piosenek
Cierpliowści