Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
P.S. Prosze o podpowiedz gdzie zglaszac takie cytaty.
Sorki, jesli robie cos nie tak.
Do artykułów, jak sądzę
Ale moge sama dodac artykul?
P.S. Ok. Poslalam wszystkie jakie znalazlam
Ale moge sama dodac artykul?
P.S. Ok. Poslalam wszystkie jakie znalazlam
Artykuły zatwierdza Książę Pan, więc wysyłasz do Niego.
Znowu nożyce pójdą w ruch, dobrze, że nie pojawiły się żadne botaniczne porównania
Yyyy, czy mam coś ze wzrokiem, czy rzeczywiście lista użytkowników gdzieś się zapodziała :?:
Tak, na razie jest nieaktywna. Ale bez obawy, wróci.
Tylko dlaczego zdjęcia w galerii nie są podpisane?
Nie wiadomo kto jest kto!
A miło byłoby połączyć buzie z komentarzami (to taka luźna uwaga początkującej forumowiczki)Hmmm. Są podpisane. Musisz tylko kliknąć na powiekszenie.
Faktycznie podpisane (Aine twoje hmmm jest bardzo wymowne :oops: )
a ja poprostu nie chciałam "macać" Waszych buziek "łapką"
dobra, przyznaje się - nie poyślałam o powiększeniu, tylko obejrzałam galerię jako całość :oops:
Aine twoje hmmm jest bardzo wymowne :oops:
To znaczy?
czyję dezaprobatę i nutę wątpliwości co do mojej inteligencji
oczywiście miało być "czuję" ale na cenzurowanym moje literówki pojawiają się w postępie geometrycznym :oops:
jak przy badaniu obcego gatunku???
Nie, zwykła ciekawość, co miałaś na myśli
...
A miło byłoby połączyć buzie z komentarzami (to taka luźna uwaga początkującej forumowiczki)
Co to znaczy połączyć buzie z komentarzami?
(Takie głupie pytanie mało zaawansowanego admina bo jakoś nie rozumiem.
Drogi adminie chciałam przypisać twarze komentarzom pojawiającym sie na forum....
podoba mi sie styl wypowiedzi kilku osób- (myślę podobnie, tylko nie zawsze potrafie to tak opisać) i wolałabym je kojarzyć z faktycznym wyglądem a nie ikonkami z boku
Hmm avatarki wybieramy sobie same
Dobrze że istnieje ta stronka tyle sie moge dowiedzie c o Jane Austen i jej ksiażkach...NAPRAWDE DOSKONAłE "MIEJSCE" DLA KAŻDEJ FANKI Jane..a pomysleć że trafiałm tu przez przypadek
Dzień dobry po raz pierwszy na stronie Austengarden!
Jane Austen to moja ulubiona pisarka. Przeczytałam wszystkie jej powieści. A niedawno dostałam książkę pt Klub miłośników Jane Austen Karen Joy Fowler. O istnieniu strony dowiedziałam się od ofiarodawcy książki, dzięki uprzejmości którego mogę korzystać z internetu. Jak tylko znajdę czas i będę miała możliwości będę tu zaglądać. Na razie serdecznie Wszystkich pozdrawiam Enaj.