Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Chcia?am tylko jeszcze doda?, ?e jak si? w ko?cu zdecydowa?am i wys?alam to zdj?cie - to kicha. Ni ma go
![]()
Pewnie moja wredna, z?o?liwa g?ba nie przypadla do gustu naszemu Ksi?ciuniowi
No i jak z tym zdj?ciem? Cisza? Fotka Bonduelle ju? "wisi", a Twojej, rzekomo wys?anej ju? dawno, jak nie ma tak nie ma.
Fotki... :?: :?: :?:
No i jak z tym zdj?ciem? Cisza? Fotka Bonduelle ju? "wisi", a Twojej, rzekomo wys?anej ju? dawno, jak nie ma tak nie ma.
?adne rzekomo, z?o?liwy Panie nasz. Tyle ?e potem zapomnia?am
Si? robi. Tylko musze sobie przypomnie? które to by?o.
A mo?e da?oby si? zrobic na stronie co? takiego jak albumik fanek? Nie ?eby du?y, ale cos malutkiego, z ograniczona iloscia bajtów. Mo?naby tam wklei? zdj?cia z sabacików, je?li do nich dojdzie
wejdz do galerii, tam sa nasze fotki
Tzn moja jeszcze nie, ale wkrotce ...
No nie wiem, nie wiem... Pomy?l?.... Zobacz? najpierw czy mo?e jednak wbrew zapowiedziom uda si? Wam zapomnie? o Ksi?ciu, Ksi?ciuniu, Panie....
No nie wiem, nie wiem... Pomy?l?.... Zobacz? najpierw czy mo?e jednak wbrew zapowiedziom uda si? Wam zapomnie? o Ksi?ciu, Ksi?ciuniu, Panie....
Hmm awans ju? si? odby? Królu Nasz i Panie ?wi?tobliwy acz Z?o?liwy. Wy?ej to jeszcze cesarz, a potem...???
Brak koncepcji. Moze jednak te awanse nie tak od razu, co???
wejdz do galerii, tam sa nasze fotki
Tzn moja jeszcze nie, ale wkrotce ...
No faktycznie... Gapa jestem :oops: :oops: :oops:
Hmm awans ju? si? odby? Królu Nasz i Panie ?wi?tobliwy acz Z?o?liwy. Wy?ej to jeszcze cesarz, a potem...???
Brak koncepcji. Moze jednak te awanse nie tak od razu, co???
Te awanse to ju? Wasz pomys?, ja ju? dawno wróci?em do szarego, zgrzebnego admina.
Szary zgrzebny admin nie wchodzi w gr? :twisted:
Takie stado kobit potrzebuje silnej, w?adczej r?ki. W?adyka, ksi???, król, cesarz - owszem. Szary admin - nie da rady. jako? z eremit? mi si? kojarzy
No w?a?nie - tyle kobitek doko?a ?e musi udawa? eremit?. Ca?kiem dobre skojarzenie Prawie abba, Ojciec Pustyni
Ja mam na Was wp?ywa? si?? umys?u a nie or??em
A wszystkim tym, dla których admin to taki zwyk?y cie? od czarnej roboty polecam strony http://www.greybrow.iq.pl/POPR/ oraz http://www.bofh.org.pl/ - i zamieszczone tam teksty
Tylko teksty, czy obrazki te?
A tak w ogóle, to czemu ch?op za?o?y? babsk? stron?? I jaki jest stosunek ks... tfu, admina do JA. Prosz? bardzo, prosz? si? ujawni?, komisja ?ledcza pyta?!
(by? taki jeden Ksi?ciunio w gumisiach...)
Po przeczytaniu fragmentów tego dzie?a zaczynam si? zastanawia? nad wykasowaniem poprzedniego posta, mo?e jutro ju? nie b?dzie caroline... buuuu.
[ciach]
Aine Tobie to chyba lepiej wychodzi
?!?!?!?!?! Wielki A. u?y? no?yczek! Buuuuu
Ale dlaczego na twórczo?ci oko?obotanicznej? Aine widzia?a??
?!?!?!?!?! Wielki A. u?y? no?yczek! Buuuuu
Ale dlaczego na twórczo?ci oko?obotanicznej? Aine widzia?a??
cenzura?
Teraz narzuca sie pytanie, czy na powa?nie czy na serio.
Twój Wielki Bia?y Kwiat zmar? w kwiecie wieku
A ja tak sie stara?am, tak sili?am na szczyty elkowencji :cry: :cry: :cry:
A tu takie brutalne [ciach] :cry: :cry: :cry:
S? zdj?cia przy artyku?ach. Super! Strona g?ówna si? o?ywi?a.
Mo?e powtarzam obiegow? opini?, ale to mnie nie powstrzyma - STRONA SUPER!!!
Tematyka bliska memu sercu i pocieszaj?cy fakt, ?e nie tylko ja kocham
JA.
Tylko dlaczego zdj?cia w galerii nie s? podpisane?
Nie wiadomo kto jest kto!
A mi?o by?oby po??czy? buzie z komentarzami (to taka lu?na uwaga pocz?tkuj?cej forumowiczki)
Tylko dlaczego zdj?cia w galerii nie s? podpisane?
Nie wiadomo kto jest kto!
A mi?o by?oby po??czy? buzie z komentarzami(to taka lu?na uwaga pocz?tkuj?cej forumowiczki)
Hmmm. S? podpisane. Musisz tylko klikn?? na powiekszenie.
Nie wiem czy gdzies to tu zostalo zamieszczone, pewnie znacie: "Czasy, gdy ma??e?stwo by?o towarem" artykul z Gazety Krakowskiej
Oto link:
http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,31235,wiadomosc.html
lub
http://wiadomosci.wp.pl/kat,12611,wid,8 … omosc.html
Prosze o podpowiedz gdzie zglaszac takie cytaty.
Sorki, jesli robie cos nie tak.