Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
znalaz?am:)))
znalaz?am sobie styl ktory ma linie a jest podobny do poprzedniego tak wiec na razie jestem usatysfakcjonowana:)
choc ciagle do wygladu musze sie przyzwyczajac...ale zmiany s? nieuniknione...
Jejciu, a? mnie zmrozi?o!
Co? mi si? przed chwil? z t? stronk? zrobi?o i wszystko nagle zmala?o. Ale wysz?am z tego. Ja jestem za wra?liwa na takie przygody...
Ja te?. Ale nawet fajnie jest.
Przepraszam, je?eli to pytanie ju? si? tu pojawia?o, ale nie przegl?dn??am ca?ego dzia?u dot. strony:
Dlaczego wszyscy jeste?my zarejestrowani 01.01.1970?
E.
Skrypt konwertuj?cy forum nie poradzi? sobie z dat?. Pisa?em o tym wy?ej. B?dzie to poprawione jak tylko b?d? mia? troszk? czasu
Przepraszam wszystkich, którym doda?em latek
ja nie chce poprawek. Mnie si? 1970 podoba. Jeste?my jedn? noga w przesz?o?ci, bez pomocy Pronce Polo :
Wg mnie mo?e tak zosta?. Teraz przynajmniej wszyscy mamy taki sam sta? na forum
E.
Mam pewne pytanie Vasco mo?e troch? pó?no, ale ostatnio nie pojawia?am si? na forum. Dlaczego kiedy przeczytam nowe wiadomo?ci nie s? „odznakowane” jako przeczytane. Troch? mi to przeszkadza bo kiedy mam du?o wiadomo?ci to czasami potrafi? si? myli?, które ju? przeczyta?am a które jeszcze nie.
Ale ogólnie to forum bardzo mi si? podoba. wynik
Kolejny drobiazg poprawiony. Ma?y, ale jak nie ma porz?dnych powodów, aby si? chwali?, to wykorzystam cho? tak? okazj?
Poprawi?em przekierowania do poszczególnych postów/w?tków. Je?eli kto? w dyskusji (lub na innej stronie) u?y? np. "zobacz tu: http://www.janeausten.pl/modules.php?na … xxx", to po zmianie forum, przekierowanie nast?powa?o na g?ówne menu, co troch? by?o "nieteges"... Teraz "w locie" zostanie to przet?umaczone na "http://www.janeausten.pl/forum/viewtopic.php?pid=xxx#pxxx", a wi?c w miejsce, w które mia?o. Sorki, ?e tak pó?no.
Katarzyno: Umkn??o mi Twoje pytanie, nie zauwa?y?em go. Ja nie jestem do ko?ca pewien jak wygl?daj? wiadomo?ci przeczytane i nieprzeczytane, bo... raczej z tego nie korzysta?em. Po zalogowaniu klikam "Poka? nowe posty od ostatniej wizyty" i otwieram po kolei w innych zak?adkach. Nie patrz? na symbole...
Hej! Musz? jednak przyzna?, ?e Katarzyna ma racj? z tymi wiadomo?ciami nieprzeczytanymi. Ja równie? kieruj? si? cz?sto znaczkiem i bardzo mi to pomaga w nawigacji po postach. Dlatego zawsze zaliczam zonka, jak np. napisz? wiadomo??, wyjd? z tematu, przeczytam inne tematy i nagle na forum widz?, ?e s? nowe wiadomo?ci w temacie, w którym si? ostatnio wypowiada?am. Szcz??liwa id? przeczyta? odpowiedzi i co widz?? ?e te nowe wiadomo?ci to nic innego jak moja wypowied?! Czemu w takim razie widz? to jako "nowa wiadomo?? od ostatniej wizyty"?
ja po przeczytaniu i odpisaniu - wrzucam sobie "odznacz nowe posty jako przeczytane"
Mam propozycj? "ulepszenia". Je?li to mozliwe i ma?o-k?opotliwe.
Czy linki mog?yby otwiera? si? w nowych oknach?
Tak jest wygodniej.
Ctrl-klik - nowa zak?adka
Shift-klik - nowe okienko
Na sta?e nie b?dzie, bo:
1. Jest to niezgodne z xHTML
2. Chyba wi?kszo?ci by to przeszkadza?o.
Ja sie nie czepiam, tak tylko pyta?am ) klik
Vasco mam ogromniasta pro?b?...
Nie da?oby si? zrobi? na forum okienka z emotkami, ?eby tylko sobie wybranego klikn?? i juz si? pojawia w tek?cie posta? Bo jak zagl?dam na ?ci?g? jak si? który? pisze, to gubi? my?l przewodni? postu. I w ?ci?dze troszk? ich ma?o...
Ja tylko tak proponuj?, jakby? si? którego? dnia nudzi?...
Ja mam pytanie - czy mo?na wci?? zg?asza? pomys?y na temat wygl?du strony, czy który? z projektów, o których si? mówi?o, jest ju? zatwierdzony i si? robi? Bo mam pomys? - projekt nag?ówka w dwóch wersjach i nie wiem, czy jest sens wrzuca? .
Wi?c ja wysz?am od pomys?u, by w nag?ówku by?y wizerunki Jane Austen, i zanim przebrn??am przez ca?y temat i zanim doczyta?am, ?e pad?o na kolor zielony, mia?am pomys? taki:
Pó?niej dopasowa?am to pod kolor zielony w dwóch wersjach, oliwkowej:
i w odcieniu zieleni, który w jednym projekcie mia?a Elbereth:
Je?eli chodzi o czcionk? w nag?ówku, to jest to czcionka imituj?ca charakter pisma Jane Austen .
Bardzo ?adny projekt, mi si? bardziej podoba oliwkowy
Akaterine, ten pierwszy (czyli nie zielony) mnie podoba si? najbardziej
Dzi?ki .
Jedno mnie zastanawia. Mam ustawion? stron? forum w kolorze czarnym i tak j? widz?. Kiedy czytam posty te? jest w kolorze czarnym. Natomiast kiedy chc? co? napisa? to przeskakuje mi na kolor niebieski. Czemu tak jest?
No i ju? wiem czemu tak jest, co wi??e si? z moim nast?pnym pytaniem. Po napisaniu i wys?aniu posta automatycznie jestem wylogowywana. Swojego posta widz? wi?c na niebieskim tle. Tylko dlaczego mnie wylogowywuje?
Wcze?niej tego nie zauwa?y?am, bo zawsze u?ywam przycisku "wstecz" i jestem wci?? zalogowana.
Ostatnio edytowany przez Dorfi (2007-11-29 13:05:36)
Hmm, prze??czy?em si? na takie wy?wietlanie, jakie masz ustawione. Dopisa?em post i... nadal mam wszystko na czarno, czyli tak jak by? powinno.
Pode?lij mi prosz? jakiej u?ywasz przegl?darki i czy masz w??czone ciasteczka/cookies (opcje/prywatno??/ciasteczka w Firefoxie). I koniecznie napisz, czy ten b??d pojawia si? od 2-3 dni czy by? tak?e wcze?niej, ok?
Ja te? mam na czarno i o ile mnie ten wredny net bezprzewodowy nie wywala mam wszystko w porz?dku.