Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
to powinno być "czy to nie Raul"...
Powinnaś zacząć oglądać programy o zwierzętach na jedynce/dwójce i namiętnie czytać encyklopedie zamiast zwykłych książek, może wtedy przekonają się do kablówki (żeby tylko nie za bardzo wzięli do siebie tego, że interesujesz się nauką, bo wykupią pakiet w którym jest Discovery i National Geografic, a zero programów bardziej odpowiadających Tobie...) ![]()
rodzice nie wierzą że zamaist meczy oglądałabym kanały edukacyjne.
Ja też bym nie wierzyła
Powinnaś zacząć oglądać programy o zwierzętach (...) może wtedy przekonają się do kablówki
Czasami się zastanawiam, dlaczego dzieci uważają, że ich rodzice to idioci ![]()
Czasami się zastanawiam, dlaczego dzieci uważają, że ich rodzice to idioci
a tak jakoś się skąłda. U mnie to jednak nie przejdzie, mama mogłaby zmotywować tatę, ale ona doskonale wie że jakbyśmy mieli kablówkę to TV byłby zajęty na mecze , których moja mama nie znosi
Tak tak w podpisie mam zdjęcie Raula jak cieszy się w czasie meczu Real-barca
![]()
Czasami się zastanawiam, dlaczego dzieci uważają, że ich rodzice to idiocia tak jakoś się skąłda. U mnie to jednak nie przejdzie,
i właśnie dajesz dowód na to, że to nie o Tobie była mowa ![]()
Z góry przepraszam, że zakłócam temat i rozmowę aktualnie prowadzoną
ale z radością mam zamiar zakomunikować, że w sobotę na TVN o tradycyjnej sobotniej porze, zostanie wyemitowany film pt. "Lepiej późno niż później"
To tyla, narazie tylko tyle udało mi się wyczytać z programu TV...
Wichrowe wzgórza teraz na TVP 2- jeśli ktoś właśnie nie ogląda
Zamiast "Dziewczyny z Alabamy", w związku z żałobą. A tak się złożyło, że przełączyłam na gołą klatkę Haretona... Mrrrr
(w przerwie między jednym odcinkiem "Zagubionych" a drugim)
w sumie repertual telewizyjny - jak zawsze - nie powala.
ja chyba sobie przypilnuje Bibliotekarza ![]()
No cóż, właśnie wypatrzyłam, że w środę 31.01 na TVN7 o 20.10 ma być "Opętanie" min z Jennifer Ehle, Jeremym Northamem, Gwyneth Paltrow. Ja tego jeszcze nie oglądałam, ale mnie kusi ![]()
28 stycznia, Niedziela HBO2
01:00 Król rzeki (2005) thriller kanadyjsko-angielski
m.in. z Jennifer Ehle
Jeśli już o tym wiecie to z góry przepraszam. Na Blogu Marianny jest link do strony gdzie można obejrzeć wszystkie trzy filmy nakręcone przez telewizje ITV czyli Opactwo Northanger, Perswazje, Mansfield Park. Miłego oglądania ![]()
Dziś Wichrowe Wzgórza na TVP2 ok. 22:30, a jutro ok. 13 Mansfield Park (2007).
Jeśli dobrze zrozumiałam zajawkę, to na ITV3 pokazano również dokument z planu filmu "Lost in Austen". Czy ktoś to widział?
Ja widziałam, na youtube:
http://pl.youtube.com/watch?v=ve1bAQZqa … re=related (pierwsza część, resztÄ™ Å‚atwo znaleźć)
W piątek o 20 na TVN Style będzie drugi odcinek serialu "rozważna i romantyczna".
Charlene napisał:
W piątek o 20 na TVN Style będzie drugi odcinek serialu "rozważna i romantyczna".
Serdeczne dzięki za przypomnienie
A już wkrótce TVN Style wyemituje serial "Dziwne losy Jane Eyre", będący najnowszą adaptacją powieści.
Czytelniczko, jak miło, że ktoś mnie docenia
To jeszcze dopiszę - bo sprawdziłam w gazecie z programem - że pierwszy odcinek "Jane Eyre" będzie w czwartek, 23 października, o 22:30.
Wielkie dzięki za informacje!
Teraz tylko trzeba zadbać, by w ostatniej chwili nie zapomnieć o oglądaniu, jak to ostatnio stało się z Rozważną i Romantyczną ![]()
Mam DVD, to chyba sobie odpuszcze wersje z lektorem ![]()