Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
to powinno by? "czy to nie Raul"...
Powinna? zacz?? ogl?da? programy o zwierz?tach na jedynce/dwójce i nami?tnie czyta? encyklopedie zamiast zwyk?ych ksi??ek, mo?e wtedy przekonaj? si? do kablówki (?eby tylko nie za bardzo wzi?li do siebie tego, ?e interesujesz si? nauk?, bo wykupi? pakiet w którym jest Discovery i National Geografic, a zero programów bardziej odpowiadaj?cych Tobie...)
rodzice nie wierz? ?e zamaist meczy ogl?da?abym kana?y edukacyjne.
Ja te? bym nie wierzy?a
Powinna? zacz?? ogl?da? programy o zwierz?tach (...) mo?e wtedy przekonaj? si? do kablówki
Czasami si? zastanawiam, dlaczego dzieci uwa?aj?, ?e ich rodzice to idioci
Czasami si? zastanawiam, dlaczego dzieci uwa?aj?, ?e ich rodzice to idioci
a tak jako? si? sk??da. U mnie to jednak nie przejdzie, mama mog?aby zmotywowa? tat?, ale ona doskonale wie ?e jakby?my mieli kablówk? to TV by?by zaj?ty na mecze , których moja mama nie znosi
Tak tak w podpisie mam zdj?cie Raula jak cieszy si? w czasie meczu Real-barca
Czasami si? zastanawiam, dlaczego dzieci uwa?aj?, ?e ich rodzice to idiocia tak jako? si? sk??da. U mnie to jednak nie przejdzie,
i w?a?nie dajesz dowód na to, ?e to nie o Tobie by?a mowa
Z góry przepraszam, ?e zak?ócam temat i rozmow? aktualnie prowadzon? ale z rado?ci? mam zamiar zakomunikowa?, ?e w sobot? na TVN o tradycyjnej sobotniej porze, zostanie wyemitowany film pt. "Lepiej pó?no ni? pó?niej"
To tyla, narazie tylko tyle uda?o mi si? wyczyta? z programu TV...
Wichrowe wzgórza teraz na TVP 2- je?li kto? w?a?nie nie ogl?da
Zamiast "Dziewczyny z Alabamy", w zwi?zku z ?a?ob?. A tak si? z?o?y?o, ?e prze??czy?am na go?? klatk? Haretona... Mrrrr (w przerwie mi?dzy jednym odcinkiem "Zagubionych" a drugim)
w sumie repertual telewizyjny - jak zawsze - nie powala.
ja chyba sobie przypilnuje Bibliotekarza
No có?, w?a?nie wypatrzy?am, ?e w ?rod? 31.01 na TVN7 o 20.10 ma by? "Op?tanie" min z Jennifer Ehle, Jeremym Northamem, Gwyneth Paltrow. Ja tego jeszcze nie ogl?da?am, ale mnie kusi
28 stycznia, Niedziela HBO2
01:00 Król rzeki (2005) thriller kanadyjsko-angielski
m.in. z Jennifer Ehle
Je?li ju? o tym wiecie to z góry przepraszam. Na Blogu Marianny jest link do strony gdzie mo?na obejrze? wszystkie trzy filmy nakr?cone przez telewizje ITV czyli Opactwo Northanger, Perswazje, Mansfield Park. Mi?ego ogl?dania
Dzi? Wichrowe Wzgórza na TVP2 ok. 22:30, a jutro ok. 13 Mansfield Park (2007).
Je?li dobrze zrozumia?am zajawk?, to na ITV3 pokazano równie? dokument z planu filmu "Lost in Austen". Czy kto? to widzia??
Ja widzia?am, na youtube:
http://pl.youtube.com/watch?v=ve1bAQZqa … re=related (pierwsza cz???, reszt? ?atwo znale??)
W pi?tek o 20 na TVN Style b?dzie drugi odcinek serialu "rozwa?na i romantyczna".
Charlene napisał:
W pi?tek o 20 na TVN Style b?dzie drugi odcinek serialu "rozwa?na i romantyczna".
Serdeczne dzi?ki za przypomnienie
A ju? wkrótce TVN Style wyemituje serial "Dziwne losy Jane Eyre", b?d?cy najnowsz? adaptacj? powie?ci.
Czytelniczko, jak mi?o, ?e kto? mnie docenia To jeszcze dopisz? - bo sprawdzi?am w gazecie z programem - ?e pierwszy odcinek "Jane Eyre" b?dzie w czwartek, 23 pa?dziernika, o 22:30.
Wielkie dzi?ki za informacje! Teraz tylko trzeba zadba?, by w ostatniej chwili nie zapomnie? o ogl?daniu, jak to ostatnio sta?o si? z Rozwa?n? i Romantyczn?
Mam DVD, to chyba sobie odpuszcze wersje z lektorem