Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2006-08-14 09:44:53

joana
Użytkownik

Lato z Bollywood "?ona dla zuchwa?ych"

Dla mi?o?niczek Bollywoodu film z Sharhrukh Khanem w ALE KINO w czwartek 24 sierpnia , godz. 20. 00

#2 2006-08-14 13:40:52

AineNiRigani
Użytkownik

Re: Lato z Bollywood "?ona dla zuchwa?ych"

to ogloszenie bardziej pasuje mi do tematu o tym co bedzie w telewizji. big_smile

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

#3 2006-08-14 14:05:40

joana
Użytkownik

?le si? wstrzeli?am? 8)

#4 2006-08-14 14:15:57

AineNiRigani
Użytkownik

czy ?le? To chyba nie o t? kategori? chodzi big_smile
W sumie ten w?tek nie b?dzie kontunuowany, bo nie ma raczej do tego podstaw, wi?c bardziej mi pasuje do zapowiedzi telewizyjnych. Tam wystarczy krótka informacja.
Nowy temat to zapowied? na jak?? dyskusje. Mo?e nie wypali?, ale jednak jest to zapowied?. W tym przypadku temat jest wyczerpany sam w sobie, a to chyba troche zatraca jasno?? forum.
Tak mi si? przynajmniej wydaje big_smile

#5 2006-08-14 15:55:56

elbereth
Użytkownik

Aine, zauwa? ?e ju? od jakiego? czasu posty w tym dziale maj? w?a?nie tak? konstrukcj?: na takim a takim kanale, wtedy i wtedy b?dzie film... Joana napisa?a swój zgodnie ze schematem smile Dyskusja mo?e si? wywi?za? (lub nie) kiedy kto? obejrzy wspomniany film smile

Niemniej rozumiem, o co Ci chodzi: wszystkie informacje o wy?wietlanych w TV filmach powinny by? w jednym w?tku, tak jak to jest w SPD. Tylko nie kojarz?, czy my na tutejszym forum wogóle mamy taki w?tek smile Dlatego ju? od pewnego czasu wszystko jest wrzucane tutaj. Sama doda?am temat o "Jane Eyre" :oops:

?ona: Dlaczego zostawi?e? mnie sam?? Wida? kochasz swojego przyjaciela bardziej ode mnie...
M??: Ale? sk?d! Gdyby?cie oboje ton?li w rzece, ratowa?bym Ciebie!
?ona: Naprawd??
M??: Oczywi?cie! Jeste? dwa razy l?ejsza! big_smile

#6 2006-08-14 16:26:04

AineNiRigani
Użytkownik

Niemniej rozumiem, o co Ci chodzi: wszystkie informacje o wy?wietlanych w TV filmach powinny by? w jednym w?tku, tak jak to jest w SPD.

Niedok?adnie o to mi chodzi?o. S? czasem takie filmy, które mog? zainspirowa? dyskusj? - tak jak jest w przypadku Jane Eyre (chocia? o ile pami?tam taki w?tek chyba by?). Dlatego te? nie napisa?am nic w kwestii Przemin??o z wiatrem, bo i w tym przypadku wra?enia to temat - rzeka.
Natomiast rzucanie wszystkimi nowo?ciami w nowym w?tku - to jest moim zdaniem za?miecanie. W ich nat?oku moga zgin?? jakie? ciekawe i wa?ne tematy.
Na pewno by? w?tek dotycz?cy nowo?ci telewizyjnych, a nawet je?li go nie ma, to warto by stworzy? big_smile

#7 2006-08-14 16:43:03

elbereth
Użytkownik

Hmm, przejrza?am ca?y dzia? i z tematów "zbiorczych", ?e si? tak wyra??, jest tylko: "Filmy z Colinem Firthem" (i to co najmniej ze trzy razy) smile Ale pomys? umieszczenia takiego w?a?nie "zbiorczego w?tku" jest dobry, wi?c przy najbli?szej okazji si? go stworzy, ja my?l? big_smile

?ona: Dlaczego zostawi?e? mnie sam?? Wida? kochasz swojego przyjaciela bardziej ode mnie...
M??: Ale? sk?d! Gdyby?cie oboje ton?li w rzece, ratowa?bym Ciebie!
?ona: Naprawd??
M??: Oczywi?cie! Jeste? dwa razy l?ejsza! big_smile

#8 2006-08-14 17:19:26

AineNiRigani
Użytkownik

kurcze, tez nie widze, ale pami?tam, ?e takie co? by?o, bo cz?sto tam zagl?da?am (nie chcia?o mi si? czyta? telewizyjnego rozk?adu jazdy, a tutaj zawsze by?o wy?uskane co? ciekawego)

Stopka forum