Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dla mi?o?niczek Bollywoodu film z Sharhrukh Khanem w ALE KINO w czwartek 24 sierpnia , godz. 20. 00
to ogloszenie bardziej pasuje mi do tematu o tym co bedzie w telewizji.
czy ?le? To chyba nie o t? kategori? chodzi
W sumie ten w?tek nie b?dzie kontunuowany, bo nie ma raczej do tego podstaw, wi?c bardziej mi pasuje do zapowiedzi telewizyjnych. Tam wystarczy krótka informacja.
Nowy temat to zapowied? na jak?? dyskusje. Mo?e nie wypali?, ale jednak jest to zapowied?. W tym przypadku temat jest wyczerpany sam w sobie, a to chyba troche zatraca jasno?? forum.
Tak mi si? przynajmniej wydaje
Aine, zauwa? ?e ju? od jakiego? czasu posty w tym dziale maj? w?a?nie tak? konstrukcj?: na takim a takim kanale, wtedy i wtedy b?dzie film... Joana napisa?a swój zgodnie ze schematem Dyskusja mo?e si? wywi?za? (lub nie) kiedy kto? obejrzy wspomniany film
Niemniej rozumiem, o co Ci chodzi: wszystkie informacje o wy?wietlanych w TV filmach powinny by? w jednym w?tku, tak jak to jest w SPD. Tylko nie kojarz?, czy my na tutejszym forum wogóle mamy taki w?tek Dlatego ju? od pewnego czasu wszystko jest wrzucane tutaj. Sama doda?am temat o "Jane Eyre" :oops:
Niemniej rozumiem, o co Ci chodzi: wszystkie informacje o wy?wietlanych w TV filmach powinny by? w jednym w?tku, tak jak to jest w SPD.
Niedok?adnie o to mi chodzi?o. S? czasem takie filmy, które mog? zainspirowa? dyskusj? - tak jak jest w przypadku Jane Eyre (chocia? o ile pami?tam taki w?tek chyba by?). Dlatego te? nie napisa?am nic w kwestii Przemin??o z wiatrem, bo i w tym przypadku wra?enia to temat - rzeka.
Natomiast rzucanie wszystkimi nowo?ciami w nowym w?tku - to jest moim zdaniem za?miecanie. W ich nat?oku moga zgin?? jakie? ciekawe i wa?ne tematy.
Na pewno by? w?tek dotycz?cy nowo?ci telewizyjnych, a nawet je?li go nie ma, to warto by stworzy?
Hmm, przejrza?am ca?y dzia? i z tematów "zbiorczych", ?e si? tak wyra??, jest tylko: "Filmy z Colinem Firthem" (i to co najmniej ze trzy razy) Ale pomys? umieszczenia takiego w?a?nie "zbiorczego w?tku" jest dobry, wi?c przy najbli?szej okazji si? go stworzy, ja my?l?
kurcze, tez nie widze, ale pami?tam, ?e takie co? by?o, bo cz?sto tam zagl?da?am (nie chcia?o mi si? czyta? telewizyjnego rozk?adu jazdy, a tutaj zawsze by?o wy?uskane co? ciekawego)