Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
a wiecie, ?e kr?c? teraz nowy odciunek? Ma sie dzia? w Indiach. Mam nadziej?, ?e zostawi? w spokoju powstanie Sipajów
Tez mam taka nadzieje, bo powstanie sipajow bylo w 1857 r., czyli jakies 45 lat po tym, jak Sharpe awansowal na oficera (a nie awansowal jako mlodzieniaszek). ;-P Chyba, ze jego wnuczek by dzialal? ;-)
To prawda, ze jest tylko 14 odcinkow? ;-)
Chyba prawda, ale odcinek w Indiach juz nakrecony od dawna. Ma ktos moze ...?
Niby w?tek zacz?ty przez lizzy w 2006 roku, ale by? mo?e nadal jeszcze rozdaje tego Sharpa; )? A gra go Sean Bean prawda?? bo na poprzedneij stronie pojawia?y si? jakies w?tpliwo?ci co do tego; ) Lizzy jak mnie s?yszysz to daj zna? co do swojej oferty; ) bior? wszystlo co kostiumowe, no mo?e nie wszystko; )
Aine co te chrz?kni?cie ma niby znaczy??; ); ); )Chyba nie pope?ni?am ?adnej gafy; )
To chrz?kni?cie chyba znaczy?o: ja tu stoj?, nie zwracam na siebie uwagi
To znaczy?o: To kto w ko?cu ma Sharpa w Indiach?
W zasadzie wszystkie odpowiedzi sa prawid?owe
Nagrod? jest z?oty sedes z podpisami zlotowiczek (z przyleg?o?ciami)
To ja popros?....
Nagrode otrzymuje ja, poniewaz jako jedyna znalam wszystkie prawidlowe odpowiedzi
to si? nazywa kumoterstwo
Wy tu gadu gadu, i tak naprawd? ginie w tym nat?oku czu?ostek; ) moja sprawa a propos sharpa; ) Koniec tej kokieterii; )
toz przeciez rzucilam znaczace ekhm...
To chyba znaczy: maaaam i si? pooodziel????
Raczej - KASUJCIE TE POSTY! ;P
A jest chociaz jakis romans w tym serialu? Czy tylko brudni i spoceni faceci w szale walki?
Loano - ja nic nie pisze, niczego nie mowie, tylko chrzakam.
Romansow jest nawet kilka, a major Sharp sliczniutki, spocony, czesto niedogolony i brudny az mi?o.
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-11-14 11:52:02)
Sharp ma kilka romansów? Ojej, to ja tak nie lubie, wole, jak facet jest wierny i nie lata z kwiatka na kwiatek .
Chill out. ;-) Sharpie ma romanse, bo mu zony gina na polu chwaly, a nie dlatego, ze jest niewierny.
Traktuje zony jak mieso armatnie??? No nie wiem, co lepsze...
Loana napisał:
Traktuje zony jak mieso armatnie??? No nie wiem, co lepsze...
(le?? na glebie i wsta? nie mog?...)
Jeste?cie okropne; ) wzbudzacie tylko coraz wi?ksz? ochot? innych na ten film, b?d? p?aka?; ) a ma ka?da ?za to czysty kryszta?; )
Loano, Slonce, dla Ciebie to wszystko albo biale albo czarne.
Pierwsza zona zginela na polu chwaly, druga puscila go w trabe zabierajac caly uciulany przez lata majateczek, na trzeciej - poki co zakonczyl (z racji zakonczenia serialu )
Karotko, no ilez mozna znaczaco chrzakac? Przecie zaraz pluca wypluje...