Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dzi? (a w?a?ciwie jutro) o godz. 01:15 :? w TVP 3 emisja filmu na podstawie powie?ci Charlotte Bronte. B?dzie to wersja z 1997 roku z Samanth? Morton w roli g?ównej. Wi?cej o filmie tutaj: http://www.filmweb.pl/Film?id=127590
Jezu, dla kogo ta emisja? Dla lunatyków? Ale paskudny ten Ciaran, feeeee :?
Ostatecznie mo?na nagra?... Cho? ja miewam czasem napady bezsenno?ci, wi?c jak mi si? dzisiaj taki trafi to obejrz?
Pan Rochester faktycznie nienajlepiej dobrany, ale mo?e obroni sie dobr? gr? aktorsk??
ano tak to przecie? Hrriet z serialu! wiedzia?am ze mi kogo? przypomina... Moim zdaniem fatalna, w tym filmie warto chyba jedynie pos?ucha? pi?knego angielskiego akcentu, bo popatrze? za bardzo nie ma na co, ale w telewizji i tak b?dzie lektor :twisted:
Ja na szczescie nie jestem skazana w przypadku tego filmu na telewizorni?
Rochester w tej wersji jest du?o lepszy. Mo?e troszk? za bardzo krzyczy na t? biedn? Jane, mo?e nie jest najprzystojniejszy (ale Rocheste nie ma by? przystojny), mo?e i ma wad? zgrysu (na szcze?cie zamaskowan? w?sami )
Ale za to jak patrzy!!!
Ten wzrok hipnotyzuje. Uwielbiam ten film w?a?nie ze wzgl?du na Ciarana. Samantha te? mi bardziej odpowiada jako Jane. Ogólnie bardzo lubi? ten zestaw aktorski i z przyjemno?ci? ogl?dam filmy z nimi
Ju? zapomnia?am, jak si? nagrywa na wideokaset?, a DVD nie mam z taka funkcj? (mam prostackie tylko do odtwarzania :? ). Z góry zapowiadam wszystkim, ?e ja do 00.15 nie wysiedz?. Robota czeka!!!
No to rzuc mi maila
Dzi?ki, ale musz? pomysle?, czyjego (z przyczyn techniczno-prawnych, rzek?abym) :oops:
super, kolejny film ktory chce obejrzec o nienormalnej porze.... :cry: