Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
szukam tego filmu jak kto? by?by w stanie pomóc by?abym wdzi?czna
Ogólnie jak ktos ma jakie? fajne romansiki to ja sie zg?aszam. Pare filmów mam jak cos jestem w stanie poprzegrywa?(ach ta technika )
Za ekranizacje Austen by?abym szczególnie zobowi?zana.
A niby sciagam ale jakby ktos mia? To w?a?nie jest mi?o?? i inne filmiki z Kochanym Allankiem to juz wam stawiam o?tarzyk
Z góry dziekuj?
Czy przypadkiem chodzi ci o ,,A Walk to Remember'' który u nas przet?umaczona inaczej jako Szko?a uczu??? je?li to to to mam ten film :-)
O w?asnie o to mi chodzi:)
<usmiecha si? przymilnie>
Próbuj? ?ci?gn?c oba te filmy ale mój misiek dzia?a jak chce i ?rednio lubi filmy ?ciaga?.
Bo w?a?nie si? zastanawia?am czy to aby ten :-) Je?li chcesz moge ci zgrac :-)No problem :-)
B?dziesz anio?em
To mój mail kasiaM203@interia.pl
z góry dziekuj?
Jak si? mam odwdzi?czy??
pamietam jak z kumpela ogladalysmy go jeszcze w czasach licealnych w internacie i p?aka?ysmy jak bobry :-)
a mo?e masz przypadkiem Middlemarch,dodatki z Dumy i uprzedzenia 2005 lub Opactwo nothanger abby?? bo wlasnie na to ostatnio poluj? .A mo?e masz jakis fajny iny filmik który fajnie si? ogl?da :-)?
Oj filmy kostiumowe to u mnie wysiadaja raczej :cry: . a Mo?e jakie? inne propozycje?
dzi?ki niezawodnej uczynnej wspania?ej Lizzy ogl?dn??am szko?? uczu?.
Dziewczynki kochne powy?am si? tak ?e pó? domu zlecia?o si? zapyta? dlaczego o pó? do jedenastej szlocham w pokoju.
Lizzy dzi?ki Ci wielkie.