Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
W niedziel? o 20.05 fajny film podoba mi si? rola Nicolasa Cage film jest genialny do poplakania choc oglada?am go ju? tyle razy ?e nie wiem czy te? si? poraz setny wzrusz?. Ale polecam
uwielbiam Cage'a (napewno nie przegapie )
poza tym ten film jest naprawde przejmuj?cy i wzruszaj?cy....
I w pewnym sensie dobrze ?e si? tak konczy bo inaczej bylby kiczowaty i nie by?oby w nim nic szczególnego
ja tam nie lubie smutnych zako?cze?(nie ma to jak zako?czenie dumy
) ale faktycznie co? jest w tym zako?czeniu
No jak by si? skonczy?o Happy to to by by?a kiczowata historyjka nierealna bajka a tak ... :cry:
Skoro tak lubicie "Miasto anio?ów", to polec? Wam stary niemiecki film, który jest jego pierwowzorem. Nosi tytu?: "Niebo nad Berlinem". Jest ?wietny. Troch? bardziej spokojny i poetycki ni? wersja hollywoodzka.
szuka?am tego filmu ale nie mog?am znale??
szuka?am tego filmu ale nie mog?am znale??
Troszk? to staro?. Mo?e w jakiej? wypo?yczalni video? Na p?ytach chyba tego nie ma. Gdybym sama go mia?a, to bym Ci wys?a?a, ale niestety..... :?
Jaki staro? jaki staroc to mój rocznik chyba :twisted: <morrd w oczach>
Wydaje mi si?, ze jednak bli?ej mojego
Sprawdzi?am To mój rocznik :twisted:
Jezusicku, to ja nie powiem, na jakim etapie by?am w roku wy?ej wspomnianym Czuj? post?puj?ce zgrzybienie
A ja nie lubi? Nikosia niestety, i jego miny jakby go wiecznie co? bola?o. Jedyny film z jego udzia?em który widzia?am i o dziwo bardzo polubi?am to Kapitan Corelli, z pi?kn? muzyk? i pi?kn? Pelagi? 8)
Sprawdzi?am To mój rocznik :twisted:
Ok masz racj?: to by? "dobry rocznik"
?mia?e zalo?enie
Ale roczik nie tragiczny