Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
czy mo?e wie ktos czy b?d? dalsze filmy w przyjació?ce? ostatnim filmem by?a rozwa?na i romantyczna a co z reszt? :?:
nasz Admin gdzie? na pierwszej stronie napisa?, ?e ju? nie b?dzie reszty ekranizacji i maj? si? teraz pojawi? "Wichrowe Wzgórza".
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...tylko tyle
A tak reklamowali "Kolekcj? Jane Austen" :evil: K?amczuchy w tej "Przyjació?ce"
kto jedzie ze mna do warszawy spikietowa? redakcj? :?: jak oni mogli to zrobi? nam fanom Jane Austen :?: No jak :?: :?: :?: :cry:a tak sie nastawi?am ?e b?d? mia?a wszystkie filmy. nie lubie ju? ich
Wyznacz tylko dat? :twisted: :twisted: :twisted:
Uwielbiam takie akcje :twisted:
najpierw chyba napisz? meila do gazety z pytaniem czy b?d? dalsze filmy jak odpisz? ?e nie to marny ich los :twisted:
hm...ja te? takie akcje lubi?
Dziewcz?ta Drogie....ja mam te wszystkie filmy z Epelpolu, ale nie posiadam nagrywarki i w ogóle je?li chodzi o rzeczy zwi?zane z kompem na wy?szym poziomie ni? wej?cie na net to jestem niestety g?upiutka...nie wiem, jak mog? Wam pomóc.......?
dzi?ki ?e chocia? próbowa?a? nam pomóc
Nie martw si? megg, jeszcze kiedy? wykorzystamy Twoje pragnienie niesienia pomocy....
hm....wiecie co? mam "Perswazje" (bez polskich napiosów i lektora ) na tzw. "zbyciu"....bo kupi?am sobie epelpol, a "Perswazje" kiedy? dosta?am ?ci?gni?te od kole?anki i teraz mog? ewentualnie ten egzempla? odst?pi?...tylko pojawia si? pytanie, jak go rozmno?y?, coby?cie mia?y obie....wi?c pytanie: która z Was ma mo?liwo?? przegrania i wys?ania dalej?
Je?li to DVD to niestety nie przegram. A przynajmniej nie przed pa?dziernikiem, bo wtedy wraca kolega, który móg?by co? nieco? pomóc.
no to je?li do pa?dziernika nie zdob?dziesz, wtedy s?u?? swoj? p?yt?. A w mi?dzy czasie mo?e znajdzie si? kto? ch?tny i mog?cy rozmno?y? p?yt? a jak tylko j? znajd? (có?, za porz?dna to ja nie jestem :oops: :oops: :oops: ) sprawdz?, czy to DVD, bo na 100% pewna nie jestem...
rozmnozyc to moge np ja bo opanowa?am ju? sztuk? mno?enia DVD na takowej nagrywarce. Tylko ja do mno?enia to Emme tylko mam
A wracaj?c do pierwszych postów, to mo?e po "Wichrowych Wzgórzach" b?d? nast?pne filmy na podstawie ksi??ek JA?
Mo?e chc? w ten sposób zaostrzy? apetyt albo bo ja wem skoro to filmy BBC zach?ci?do kupienia sze?ciopaku
Z pikiet? ?wietny pomys?!!! :twisted: Jestem jak najbardziej ch?tna!!! :twisted:
Tymczasem ja równie? bardzo, bardzo prosz? o pomoc, bo tak?e czuj? si? zostawiona na lodzie przez "Przyjació?k?". :cry: Je?li kto? posiada jakie? ekranizacje, by?abym wdzi?czna za kontakt. Jak tylko uda mi si? zdoby? te filmy na VCD, DVD, czymkolwiek :!: to mog? je przegra? i wys?a? innym ch?tnym...
wys?a?am wczoraj meila do gazety z pytaniem czy beda dalsze czesci ale nic na razie nie odpisali i pewnie nie odpisza a tak liczy?am ?e b?d? mia?a jeszcze opactwo i perswazje a tu d... :cry:
Tymczasem ja równie? bardzo, bardzo prosz? o pomoc, bo tak?e czuj? si? zostawiona na lodzie przez "Przyjació?k?". :cry: Je?li kto? posiada jakie? ekranizacje, by?abym wdzi?czna za kontakt. Jak tylko uda mi si? zdoby? te filmy na VCD, DVD, czymkolwiek :!: to mog? je przegra? i wys?a? innym ch?tnym...
Elbereth! gdzie Ty mieszkasz na tym Dolnym ?l?sku? Wroc?aw mo?e? Albo okolice?
No nie wiem, czy okolice. :-) Jakie? 60 km na po?udniowy zachód od Wroc?awia.
uhm, to szkoda, bo ja mieszkam we Wroc?awiu, gdyby? mieszka?a bli?ej, mog?abym Ci po?yczy? co? do przegrania:( ja nie mam mo?liwo?ci rozmno?enia p?yt:(
60 km na po?udniowy zachód od Wroc?awia jest tylko jedno miasto, te? na W
Zdaje si?, ?e jutro jad? w te rejony na tydzie? wakacji!
Przecie? napisa?am "jakie? 60" :-) i nie chodzi?o mi o Wa?brzych, ale do?? blisko :-) Mi?ych wakacji Vasco!!!
Megg, nic straconego! Najprawdopodobniej w przysz?ym tygodniu zjawi? si? we Wroc?awiau, ale to jeszcze nic pewnego... Jak tylko si? czego? dowiem to dam zna? :-) Pozdrawiam serdecznie!!!
Elbereth.jakich filmów poszukujesz?