Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
lady_kasiek napisał:
A Elelonorka i ten jej Edward
/
Dione mia?a fanfik pope?ni? na temat Marianki i brabndonka ale tou ani widu ani s?ychu
Pisz?, ale troszk? powoli. Na razie zacz??am o Katarzynce Morland i panu Tilney. Brandonka musz? przemy?le?.... Nie wiem, czy on ma by? ?agodny czy gwa?towny? Czy ma ple?? bzdury, ?eby zadowoli? romantyczne nastawienie Marianny? Czy w ko?cu ona ma by? bardziej bierna, czy bardziej aktywna? Co my?licie?
Raczej bierna. Nami?tna, ale bez przesady - dziewcz? niewinne przecie?.
Ok, postaram si? co? wyklika? jak najszybciej.
niewinne do?? obojetne raczej
AineNiRigani napisał:
niewinne do?? obojetne raczej
Tylko, ?e ta oboj?tno?c troch? mi si? k?óci z jej ?ywio?owo?ci?. Ale co tam, zobaczymy co mi wyjdzie.
Na razie mam opowiastk? o Katarzynie Morland. Fragment jest na N&S. Zastanawiam si?, czy i na tym forum nie wklei?.
Zgadzam si? z Aine przecie? Marianna zaczyna czu? do Brandonka co? dopiero po slubie. No chyba, ?e si? sprawdzi? Brandon w noc po?lubn? i sie zacz??a p?omienna mi?o?? Rozwa?nej Marianne
Marianna jest tak nieprzewidywalna, ze mozna z nia zrobic wszystko - zawsze wyjdzie wiarygodnie.
Mam ju? ma?y planik fanfika. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dione kusisz kusisz.
Bo to wszystko przez S?owackiego. Taki wierszyk napisa? "Na drzewie zawis? w??..." I si? kurcz? zacz??am z tym pe?zaj?cym szatankiem uto?samia?