Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Hejka!
Ostatnio dowiedziałam się od Dorotki, że po sieci krąży dobra wersja filmu Persuasion. I dlatego robię "maślane oczka" do wszystkich dziewczyn (tudzież chłopaków), które obsługują Emule, żeby poszukały i ściągnęły ten film. Będę bardzo wdzięczna .
A ja się dołączam do prośby i też robię maślane oczka - powiedzcie, że mam dar przekonywania i znajdźcie ten film prooooszę!
A konkretnie to o jaką wersję Persuasion chodzi?? Bo ja znalazłam 2 - ale niestety nie wiem jakiej jakości zanim nie ściągnę 25% (co najmniej!)
:?:
Kazda bedzie dobra Uwielbiam zbierac filmy w roznych kopiach, zeby sobie potem najlepsze wybierac
Jeżeli któraś będzie miała już ten filmik to prosiłabym o powiadoniemie chętnie bym go nabyła. Loana zapomniałam Ci jeszcze podziękowac za przesłanie Mi płytek z P&P. Wielkie dzięki kochana jesteś!!
Please please weźcie i mnie pod uwagę!!! :mrgreen:
JA TEŻ PROSZĘ O TEN FILM, PROSZĘ ,PROSZĘ........ :cry:
BEATA
I jak ci idzie ściąganie Monika? Bo widzę, że popyt rośnie
Dorotko, nie nadążam za Twoim logo
ciągle myślę, że to ktoś nowy
Dorotko, fajne te logasy
JA TEŻ POPROSZĘ TEN FILM!!!!
pisałam w innym poście, że ja w ogóle nie mam innych ekranizacji niż serial P&P i to, co ukazało się w gazetach, więc gdyby któraś z Was mogła mi pomóc w tej materii, to błagam o kontakt jbujnowska@wp.pl
Z tym ściąganiem niestety nienajlepiej - idzie jak krew z nosa - i nie mam na mysli krwotoku
Pewnie zacznie dobrze zasysać dopiero w marcu, kiedy znów będę mieć "normalny " transfer - jeśli 128 kabepeesów można nazwać normalnym.
P.S. Dla wyjaśnienia - mam tą najgorszą (i najtańszą ) wersję neostrady, i spada mi transfer, jak ściągnę 7 giga, a to następuje zawsze w pierwszej dekadzie niesiąca, bo ja uwielbiam ściągać i filmy i muzę... :oops: Dlatego - cierpliwości :!:
hihihi, ja też mam tą neostradę od niedawna. miałam fajne stałe łącze lokalnej sieci blokowej, ale koleś był jakiś nieodpowiedzialny i często mi padał internet, więc zmieniłam. Ale ja w sumie nic nie ściągam, bo nie umiem, więc mi wystarcza
A tak sobie eksperymentowałam z tymi obrazkami, na razie robię przerwę.
Tez mam te neostradę, ale jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło przekroczyc limitu, moze nie ściagam aż tak dużo jak marudzi mój tata.
Mam Perswazje ale ustawiam dziek bo ta wersja ,,osiolkowa'' ma przesuniecie w dzieku w stosunku do obrazu o parenascie minut.jak ustawie to dam cynk
pozdrawiam
no właśnie mi się tez udało zdobyć tylko i wyłącznie ta wersję która ma paskudnie przesunięty dzwięk, w dodatku w różnych miejscach filmu są rózne wartości tego rpzesunięcia
i dlatego dołączam się do listy oczekujących na normalna wersję bo mam nadzieję że takowa się ukaza keidyś, może jakas gazetka zrobi nam miłą niespodziankę
jak byście miały dobra wersję to dajcie znać
Jak da radę, to ja też chętnie dopiszę się do tej listy. Marzę by obejrzec "Perswazje" - wczoraj przeczytałam książkę i mam wielką chrapkę na ten film. Jak komuś uda się zdobyc tą ekranizację, to niech nie zapomni też o mnie. Będę baaarrrdzoo wdzięczna
Z ktorego roku polecacie ekranizacje
Wiecie, że ja cały czas to ściągam... Spojrzałam właśnie na datę - od LUTEGO!!! Nie ma co, neostrada niezła jest... (co prawda z przerwami ściągam, ale naprawdę baaaaaardzo wolno idzie). Mam nadzieję, że jest to chociaż dobra kopia (jest dwupłytowa), bez przesuniętego dźwięku, bo jak nie to się załamię...
Tu nawet nie chodzi o neostradę, bo ona jak chce to potrafi Po prostu jest niesamowicie mało źródeł. Też ściągałam, ale dałam sobie spokój, bo na mojej wersji dźwięk był kilku minut w tyle za obrazem. Mam dosyć - jak ktoś wreszcie dorwie normalną wersję, to niech da znać - zacznę skamleć