Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Hej mam ma?y problem a nie wiem jak skontaktowa? sie z administratorem strony. Nie mog? za?adowa? sobie avatarka po prostu wyskakuje po angielsku napis ?e jaki? b??d próbowa?am parokrotnie i ca?y czas wyskakuje. ?e jaki? b??d jest. Prosz? o pomoc.
Ja te? mia?am taki k?opot. Vasco da si? co? z tym zrobi??
Powinno by? ju? ok. Nie przenios?em uprawnie? z poprzedniego serwera.
W razie wy?wietlania b??dów koniecznie wklejajcie wy?wietlany tekst. 'Jaki? b??d' to troch? za ogólne
Mi tez si? nie ?aduje...oto zatem komunikat, ktory mi sie ukaza?
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 194
File : /srv/www/htdocs/web36/html/~www/~janeausten.pl/includes/usercp_avatar.php
Hmm, dziwne. Poprawi?em to przed poprzednim moim postem. Teraz jeszcze raz sprawdzi?em - zadzia?a?o. Zmieni?em jeszcze drobiazg. Sprawd?cie, prosz?, teraz. Je?eli si? nie uda, to nie dobrze...
Rozumiem, ?e u?ywacie opcji "Wy?lij Emblemat z twojego komputera:"
Vasco! dlaczego nie mog?em zaladowac w galerii swojego pyska?
wyskoczy?o mi cos takiego :
Skrypt nie móg? zapisa? pliku w katalogu docelowym. Sprawd? uprawnienia.
porad? co?!
Vasco! please o pomoc!
W?a?nie sprawdzi?em jeszcze raz uprawnienia. Wszystko jest raczej dobrze. Nawet sobie avatara zmieni?em dla pewno?ci.
Je?eli nadal nie bedzie dzia?a?, to prze?lij mi obrazek na maila (vasco@janeausten.pl) - podmieni? Ci.
Vasco! avatarka sie uda?o za?adowa?..
Nie mog?em za?adowa? swojego zdj?cia w galerii -foto album -wasze zdj?cia ...
jak ?adowa?em to wyskoczy? mi nast?puj?cy komunikat :
"Skrypt nie móg? zapisa? pliku w katalogu docelowym. Sprawd? uprawnienia."
Umkn??a mi ta 'galeria'. Powinno ju? by? dobrze
Nic z tego..nadal ten sam komunikat - " Skrypt nie móg? zapisa? pliku w katalogu docelowym. Sprawd? uprawnienia."
p.s zdj?cie ?aduje ze swojego komputera oczywi?cie
Ok. Przetestuje to dok?adniej pod wieczór, bo za moment musze ju? wyje?d?a?.
Jakiegokolwiek sposobu u?y?e? Robercie efekt jest ?wietny!
Fajny avatarek
dzi?kuj? caroline..niemniej Vasco mnie chyba nie zrozumia?...w galerii pt.wasze zdjecia..chcialem zamie?ci? swoja fotk?, nie..zebym by? jaki? pi?kny w stylu Darcego..moze raczej Pan Colins lub Pan Bennet ale tak sobie..i tego w?asnie nie mog? zrobi? bo po ka?dej próbie za?adowania zdj?cia pojawia si? taki smieszny komunikat
"" Skrypt nie móg? zapisa? pliku w katalogu docelowym. Sprawd? uprawnienia."
Kiedy? by?o tak, ?e zdj?cie wysy?a?o si? do admina na mail, a on je potem umieszcza?. Ale Vasco chyba nie udost?pnia maila, wi?c nie wiem, jak to teraz jest 8)
Zatem czekam a? si? Vasco wypowie.
Chyba poprawiono. "Chyba" w znaczeniu posprawdza?em co trzeba zmieni?, zmieni?em i wrzuci?em grafik?, która si? nawet wy?wietli?a. By?o z tym troch? kombinacji, ale modu? do galerii jest moim zdaniem troch? dziwnie zrobiony i zaj??o mi troch? czasu zrozumienie "co autor mia? na my?li"
Je?eli pojawi si? napis, ?e plik za?adowany, poczekaj na akceptacj? administratora, to znaczy, ?e si? uda?o.
Wybaczcie opiesza?o?? w poprawkach, ale pracuj? nad zupe?nie nowym "silnikiem" do strony i troch? mi szkoda czasu na zg??bianie kodu, który wcze?niej czy pó?niej zostanie wymieniony Ale b?d? poprawia?, b?d?!
Poza tym obejrza?em sobie po raz pierwszy Emm? z KB i dlatego zabra?em si? za to tak pó?no. Sorki.
Caroline: Mój email jest podany nawet w tym w?tku!
Caroline: Mój email jest podany nawet w tym w?tku!
Gdzie???
A je?li chodzi o galeri?, to chcia?am doda? kilka obrazków do indeksu R&R i D&U, pokaza? mi si? komunikat, ?e przyj?te i ?e do sprawdzenia przez administratora itd. I czekam i czekam, a ich ci?gle w galerii nie ma :evil:
vasco@janeausten.pl
Kasia i Robert dodali zdj?cia, s? ju? widoczne, wi?c wygl?da na to, ?e dzia?a.
Co do Twoich zdj??, to owszem, mia?em je wpisane jako 'do akceptacji' ale niestety, tych plików na serwerze nie ma! Je?li mo?esz, bardzo prosz?, za?aduj je jeszcze raz.
Ok, ale nie wiem, czy dzi? zd??? 8)
Vasco! Wybacz, kiedy? klikn??am na opcj? email i pojawi? mi si? komunikat "U?ytkownik nie zyczy sobie dostawa? prywatnych wiadomo?ci" czy jako? tak, poza tym intuicyjnie napisa?am kiedy? na vasco@janeausten.pl i ten-teges nie dosta?am odpowiedzi, wi?c my?la?am, ?e nie u?ywasz tego adresu.
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie w b??d.
vasco@janeausten.pl
![]()
Co do Twoich zdj??, to owszem, mia?em je wpisane jako 'do akceptacji' ale niestety, tych plików na serwerze nie ma! Je?li mo?esz, bardzo prosz?, za?aduj je jeszcze raz.
Doda?am te fotki i znowu czekam, czekam.... i czekam.
Mam ju? kolejne, ale jak mam tyle czeka?.....
Ja ju? nie wiem :evil: . Niektóre zdj?cia, które doda?am dzia?aj?, a inne pokazuj? tylko podpis. Mo?e s? w z?ym formacie pliku? Albo co? ?le za?adowa?am? Co s?dzisz Vasco?
Vasco jest na wakacjach i nie ma czasu zagl?da? na forum :twisted: Ale pewnie zajmie si? wszystkim po powrocie, jak obieca? Radz? uzbroi? si? w cierpliwo??, bo kiedy ten powrót nast?pi, Bóg jeden raczy wiedzie? :twisted: