Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ciut ?mieszny by? w tym filmie... chocia? teksty mia? niez?e
Hmm... Nie czyta?am Waszych wypowiedzi. Nie mam jako? nastroju. Wybaczcie, prosz?...
Uwa?am, ?e Rickman jest... boski! Naprawd?.. ?wietnie zagra? pu?kownika. Taki melancholijny, ponury, ale zarazem czu?y i kochaj?cy. Jestem w nim szalenie zakochana! i
có? Kumo, te 7 stron tp same peany, wiec chyba niewiele stracilas :d
Rickman pojawiaj?cy si? na karym koniu przed domem (pa?acem?) Sir Johna - mrau. Jedna z moich ulubionych scen. Cho? teoretycznie nie gustuj? w panach w starszym wieku.
Ale, ale - nie na darmo gra? g?os Boga w Dogmie: s?ysza?y?cie, jak czyta sonet Shakespeare'a (przepraszam, je?li co? powtarzam, ale wyszukiwarka forum nic nie wyplu?a)?
http://www.youtube.com/watch?v=cw6Swr-ME40
A? ciarki po plecach chodz?
W sumie Alan jako pulkownik fajnie wyszedl, ale nadal mam wrazenie, ze jest jakis taki sliski...
no, no ... ale g?os, a? tchu w piersiach zbrak?o ...
A ja Rickmana po prostu uwielbiam. Ja nie wiem jak on to robi, ale mimo, ?e nie strzela min a'la Jim Carry to potrafi twarz? pokaza? ka?de emocje.
Oooo tak! P?k Brandon w wykonaniu Alan'a Rickan'a, dla mnie przynajmniej, by? absolutnie cudowny i powalaj?cy;) taki tajemiczy, seksi no i po prostu wspania?y
Tyna napisał:
Oooo tak! P?k Brandon w wykonaniu Alan'a Rickan'a, dla mnie przynajmniej, by? absolutnie cudowny i powalaj?cy;) taki tajemiczy, seksi no i po prostu wspania?y
Zgadzam si? w 100 %