Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
A co powiesz na Alana w trochÄ™ "nieformalnym stroju"?
Tak mi sie trafiło w necie, ale nie pamiętam co to za strona. Wiem tylko, że było ich więcej...
Jak znajdÄ™ znowu, coÅ› w tym stylu to zamieszczÄ™
A co sÄ…dzicie o tym?
A dla wiernych fanek - tapetka:
a czy macie jakieÅ› filmy z alankiem na cd??
najlepiej takie starsze.....??
może któraś by sie ze mna wymieniła??
byłabym niezmiernie ,,dźwięczna"
pozdro
Tapetka cudna, tylko czemu taka mała? Raczej na avatarek pasuje. A tak bym chciała dać sobie Alana na moim dziewiczym pulpicie
Właśnie zafundowałam sobie uderzającą dawkę podzielę się z Wami
Waćpanna miarkuj chcesz mnie zabić?
Ach, nie, bynajmniej! Pozbawiać kogokolwiek możliwości dalszego podziwiania Alanka? Nigdy nie będę tak okrutna
Rewelacyjne zdjęcia:D Aż mi się gorąco zrobiło
och jejku ja nie wytrzymam chyba dłużej... no co pomyślę o Pułkowniku i o Alanie który zrobił z tej roli coś co się już stało częścią mnie, to mnie dopada czarna rozpacz! Przecież takiego faceta nigdy nie znajdę!Nawet zaczynam się skłaniać ku poglądom AineNiRigani na facetów z odzysku, chociaż do jak wy to mówicie "dojrzałości" to mi raczej daleko... co dziwne Brandon zaczyna przebijać na mojej liście samego pana Darcyego... hehh...staropanieństwo murowane, nikt nie wytrzyma porównania...
Czekaj Kasiu..Ty gdzieś napisałaś, że masz 17 lat?Nie poddawaj się, Dziewczę Drogie Jeszcze nie musisz myśleć o odzyskach, jeszcze masz kupę(za przeproszeniem) czasu...A do poglądów o odzyskach to chyba Aine mnie prawie przekonała.......... :cry:
Marianna miała 17 lat ale ja chyba właśnie odkryłam u siebie niepodejrzewane dotąd do Marianny podobieństwo, bo już mi nawet przeszło i cieszę się że jest do kogo porównywać dziw nad dziwy, jak miłe słowo może zmienić patrzenie na świat... a myślałam że czas huśtawek nastroju mi już minął dzięki:)
Jak ja Cie rozumiem. Ale mam prawie tyle co MArianna gdy z Brandona wychodziła.
Ale powiedzcie gdzie ja znajde faceta co zaakceptuje mnie(jak sama siebie nie akceptuje) zaakceptuje moja manię historyczną, piłkarksą Austenowską i wiele innych wad?
Nigdzie;/
nawet recycling nie pomoże
No nie wiem
O jak się cieszę że nie jestem w tych rozmyślaniech osamotniona Przynajmniej wiemy, że jak się jakimś cudem natkniemy na dwa klony Brandona-Alana to będzie się z kim podzielić
O widzisz ja mam kilka innych wypadków-klonowych w odwrocie.
Klon Casillasa
klon Raula
klon Morientesa(ujdzie)
klonKaki
klon Alanka
Klon Alesfordasandro-Craw
Klon Mateuszka(może być)
klonek takiego jednego
klonek takiego drugiego:)
no i bym musiałą jeszcze pomyśleć.
Pewnie że nie jesteś osamotniona
Musimy się kiedyś tak zgadać żeby nas nie wywalili z forum i ponarzekać na świat iv brak klonów
Dajcie spokój z klonami Znajdzie się dla każdej jakiś oryginał A co do wieku, to ja niestety nie jestem blisko Marianny, mam tyle lat, co Jane z "P&P", kiedy wychodziła za Bingleya.....A Bingleya czy Darcy'ego, czy Brandona-Alana czy choćby pana Collinsa ni ma Od czasu do czasu tylko jakiś Whickham
Od czasu do czasu tylko jakiÅ› Whickham
Lubię Wickhamów
Kiedyś Prus napisał coś takiego:
Nie goń, chłopaku, mary po moście,
Kiedy masz pannę z ciała, krwi i koście.
Mara wprawdzie jest ponętna,
Ale panna fundamentna.
Jakby to przerobić na Wasz przypadek? Hm... może tak:
Nie goń, dziewczyno, za aktorem w necie,
Skoro ci chłopak o miłości plecie.
Aktor wprawdzie przystojniejszy,
Ale chłopak jest pewniejszy.
PS. Krytporeklama niezamierzona. A poza tym świetnie rozumiem, że fanklubów Kate Beckinsale, czy Keiry nie ma tylko dlatego, że nas jest tu tak mało