Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A co powiesz na Alana w troch? "nieformalnym stroju"?
Tak mi sie trafi?o w necie, ale nie pami?tam co to za strona. Wiem tylko, ?e by?o ich wi?cej...
Jak znajd? znowu, co? w tym stylu to zamieszcz?
A co s?dzicie o tym?
A dla wiernych fanek - tapetka:
a czy macie jakie? filmy z alankiem na cd??
najlepiej takie starsze.....??
mo?e która? by sie ze mna wymieni?a??
by?abym niezmiernie ,,d?wi?czna"
pozdro
Tapetka cudna, tylko czemu taka ma?a? Raczej na avatarek pasuje. A tak bym chcia?a da? sobie Alana na moim dziewiczym pulpicie
W?a?nie zafundowa?am sobie uderzaj?c? dawk? podziel? si? z Wami
Wa?panna miarkuj chcesz mnie zabi??
Ach, nie, bynajmniej! Pozbawia? kogokolwiek mo?liwo?ci dalszego podziwiania Alanka? Nigdy nie b?d? tak okrutna
Rewelacyjne zdj?cia:D
A? mi si? gor?co zrobi?o
och jejku ja nie wytrzymam chyba d?u?ej... no co pomy?l? o Pu?kowniku i o Alanie który zrobi? z tej roli co? co si? ju? sta?o cz??ci? mnie, to mnie dopada czarna rozpacz! Przecie? takiego faceta nigdy nie znajd?!Nawet zaczynam si? sk?ania? ku pogl?dom AineNiRigani na facetów z odzysku, chocia? do jak wy to mówicie "dojrza?o?ci" to mi raczej daleko... co dziwne Brandon zaczyna przebija? na mojej li?cie samego pana Darcyego... hehh...staropanie?stwo murowane, nikt nie wytrzyma porównania...
Czekaj Kasiu..Ty gdzie? napisa?a?, ?e masz 17 lat?Nie poddawaj si?, Dziewcz? Drogie Jeszcze nie musisz my?le? o odzyskach, jeszcze masz kup?(za przeproszeniem) czasu...A do pogl?dów o odzyskach to chyba Aine mnie prawie przekona?a.......... :cry:
Marianna mia?a 17 lat ale ja chyba w?a?nie odkry?am u siebie niepodejrzewane dot?d do Marianny podobie?stwo, bo ju? mi nawet przesz?o i ciesz? si? ?e jest do kogo porównywa?
dziw nad dziwy, jak mi?e s?owo mo?e zmieni? patrzenie na ?wiat... a my?la?am ?e czas hu?tawek nastroju mi ju? min??
dzi?ki:)
Jak ja Cie rozumiem. Ale mam prawie tyle co MArianna gdy z Brandona wychodzi?a.
Ale powiedzcie gdzie ja znajde faceta co zaakceptuje mnie(jak sama siebie nie akceptuje) zaakceptuje moja mani? historyczn?, pi?karks? Austenowsk? i wiele innych wad?
Nigdzie;/
nawet recycling nie pomo?e
No nie wiem
O jak si? ciesz? ?e nie jestem w tych rozmy?laniech osamotniona Przynajmniej wiemy, ?e jak si? jakim? cudem natkniemy na dwa klony Brandona-Alana to b?dzie si? z kim podzieli?
O widzisz ja mam kilka innych wypadków-klonowych w odwrocie.
Klon Casillasa
klon Raula
klon Morientesa(ujdzie)
klonKaki
klon Alanka
Klon Alesfordasandro-Craw
Klon Mateuszka(mo?e by?)
klonek takiego jednego
klonek takiego drugiego:)
no i bym musia?? jeszcze pomy?le?.
Pewnie ?e nie jeste? osamotniona
Musimy si? kiedy? tak zgada? ?eby nas nie wywalili z forum i ponarzeka? na ?wiat iv brak klonów
Dajcie spokój z klonami Znajdzie si? dla ka?dej jaki? orygina?
A co do wieku, to ja niestety nie jestem blisko Marianny, mam tyle lat, co Jane z "P&P", kiedy wychodzi?a za Bingleya.....A Bingleya czy Darcy'ego, czy Brandona-Alana czy cho?by pana Collinsa ni ma
Od czasu do czasu tylko jaki? Whickham
Od czasu do czasu tylko jaki? Whickham
![]()
![]()
Lubi? Wickhamów
Kiedy? Prus napisa? co? takiego:
Nie go?, ch?opaku, mary po mo?cie,
Kiedy masz pann? z cia?a, krwi i ko?cie.
Mara wprawdzie jest pon?tna,
Ale panna fundamentna.
Jakby to przerobi? na Wasz przypadek? Hm... mo?e tak:
Nie go?, dziewczyno, za aktorem w necie,
Skoro ci ch?opak o mi?o?ci plecie.
Aktor wprawdzie przystojniejszy,
Ale ch?opak jest pewniejszy.
PS. Krytporeklama niezamierzona. A poza tym ?wietnie rozumiem, ?e fanklubów Kate Beckinsale, czy Keiry nie ma tylko dlatego, ?e nas jest tu tak ma?o