Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
cześć bardzo prosze o pomoc! kto wie jak ściagnąć tą wersje dumy z 1995??? bardzo prosze o odpowiedź!!!
z góry dzięki! D:
cześć bardzo prosze o pomoc! kto wie jak ściagnąć tą wersje dumy z 1995??? bardzo prosze o odpowiedź!!!
z góry dzięki! D:
divix
a masz to w całości czy w 5 cześciach???
bo udało mi sie zdobyć tylko dwie ostatnie tylko:P
mogłabys do mnie zagadac na gg bo ja ide do pracy teraz?
mój nr: 696769
bardzo prosze....
Dziewczyny!
Która z Was zrobiła mi miłą niespodziankę?
Od miesiąca poszukuję Agnieszki z Katowic, która przesłała mi list z czymś bardzo cennym.
Chciałabym podziękować , a nie wiem której z Was...
Agnieszko odezwij siÄ™ proszÄ™!
Beata
Hej, hej! Kupię 3 pierwsze części Dumy (nie załapałam się na Przyjaciółkę :cry: ). Proszę pisać na gg: 5910992 lub na maila: kasiunia89@tenbit.pl
Niech ktoś będzie taki dobry ja równiez bardzo chętnie obejrzałabym serial "Duma i Uprzedzenie" z 1995r. PLIISSS mój nr. gg 8532907 okażcie serce osobie,która nigdy tego nie oglądała!!
kikita! wysłałam ci maila ale nie wiem czy doszedł...mam nadzieje ze tak
pozdrowienia
Doszedł.doszedł , w tygodniu gadu mam niedostępne ,dzis jestem w domu
Niech ktoś będzie taki dobry ja równiez bardzo chętnie obejrzałabym serial "Duma i Uprzedzenie" z 1995r. PLIISSS mój nr. gg 8532907 okażcie serce osobie,która nigdy tego nie oglądała!!
:twisted: :twisted: :twisted:
StosujÄ™ siÄ™ do Twojej rady Aine
Kikitka jesteÅ› cudowna!!!!
dziękuję Ci bardzo!!!!
:*:*
już zabieram sie do oglądania:D
Jeżeli ktoÅ› szuka, to może zajrzeć tutaj: http://allegro.pl/item113958953_duma_i_ … irth_.html
Żeby było jasne. Wystawiam ja, ale egzemplarz koleżanki z pracy (robimy zrzutkę na kolekcję na DVD).
Oj ja się dołaczam do prośby jak by była możliwośc tez bym słynny serial oglądnęła. Nie odwracajcie się od potrzebujących :oops:
Ja posiadam DiU z gazety jeśli chcesz mogę ci ją skopiować i wysłać. Ale (i tu jest mały haczyk) będzie mnie to troche kosztowało i płytki i wysłanie ich listem wartościowym. Więc mogę ci je wysłać jeśli ty odwdzięczysz mi się jakimś innym filmem ja posiadam tylko Emme z 1996 i w/w DiU
Mh ja się narazie wzbogacam w filmidła mam Emme z ta niewiastą z Pearl Harbour mam najnowszą Dume i tą hinduską
Najnowsza Duma to super ja widziałam ja tylko raz i codziennie sie modle żeby ją zdobyć. Jeśli chcesz to mogę ci wysłać moją a ty (jeśli to nie problem), możesz mi wysłać swoją i obydwie będziemy zadowolone. Ja poprostu marzę żeby mieć na własność nową DiU. Chyba,że nie chcesz :cry:
No tak, ale przecież mogą być trudności że skopiowaniem na płytę. :cry:
Z nowa nie ma problemu oczywiście jest ona średnio z prawego źródła
A własnie jakie śa dostępne filmy Austen jak coś wysyłam Ci płyty i zero problem
Bo mi się fascynacja rozwija neibezpiecznie i musze ciekawości zaspokoic jak nakręcone kto gdzie keidy no po prostu charakter wiejskiej plotkary
Ok w takim razie robie dzisiaj kopie i jutro idę to wysłać na pocztę. Wiem, że pewnie nie chcesz pokazywac swoich danych wszystkim więc wyślij mi je emailem. A ja będę bardzo wdzięczna za DiU 2005
To co lady kasiek mogę liczyć na przesłanie Dumy?
Matko jaki ja mam glupi nic
pewnie że możesz jutro musze po dobrą płytę skoczyć bo ten shit z Tesco to ryzykowny jest wyśle tak środa-czwartek może być?
pewnie na lady(omamo) Kasiek można liczyć zawsze
Ok świetnie, to ty możesz liczyć na mnie. Ja idę to wysłać jutro, wyślę to priorytetem więc będziesz miała następnego dnia.