Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
cze?? bardzo prosze o pomoc! kto wie jak ?ciagn?? t? wersje dumy z 1995??? bardzo prosze o odpowied?!!!
z góry dzi?ki! D:
cze??
bardzo prosze o pomoc! kto wie jak ?ciagn?? t? wersje dumy z 1995??? bardzo prosze o odpowied?!!!
z góry dzi?ki!D:
divix
a masz to w ca?o?ci czy w 5 cze?ciach???
bo uda?o mi sie zdoby? tylko dwie ostatnie tylko:P
mog?abys do mnie zagadac na gg bo ja ide do pracy teraz?
mój nr: 696769
bardzo prosze....
Dziewczyny!
Która z Was zrobi?a mi mi?? niespodziank??
Od miesi?ca poszukuj? Agnieszki z Katowic, która przes?a?a mi list z czym? bardzo cennym.
Chcia?abym podzi?kowa? , a nie wiem której z Was...
Agnieszko odezwij si? prosz?!
Beata
Hej, hej! Kupi? 3 pierwsze cz??ci Dumy (nie za?apa?am si? na Przyjació?k? :cry: ). Prosz? pisa? na gg: 5910992 lub na maila: kasiunia89@tenbit.pl
Niech kto? b?dzie taki dobry ja równiez bardzo ch?tnie obejrza?abym serial "Duma i Uprzedzenie" z 1995r. PLIISSS mój nr. gg 8532907 oka?cie serce osobie,która nigdy tego nie ogl?da?a!!
kikita! wys?a?am ci maila ale nie wiem czy doszed?...mam nadzieje ze tak
pozdrowienia
Doszed?.doszed? , w tygodniu gadu mam niedost?pne ,dzis jestem w domu
Niech kto? b?dzie taki dobry
ja równiez bardzo ch?tnie obejrza?abym serial "Duma i Uprzedzenie" z 1995r. PLIISSS mój nr. gg 8532907 oka?cie serce osobie,która nigdy tego nie ogl?da?a!!
:twisted: :twisted: :twisted:
Stosuj? si? do Twojej rady Aine
Kikitka jeste? cudowna!!!!
dzi?kuj? Ci bardzo!!!!
:*:*
ju? zabieram sie do ogl?dania:D
Je?eli kto? szuka, to mo?e zajrze? tutaj: http://allegro.pl/item113958953_duma_i_ … irth_.html
?eby by?o jasne. Wystawiam ja, ale egzemplarz kole?anki z pracy (robimy zrzutk? na kolekcj? na DVD).
Oj ja si? do?aczam do pro?by jak by by?a mo?liwo?c tez bym s?ynny serial ogl?dn??a. Nie odwracajcie si? od potrzebuj?cych :oops:
Ja posiadam DiU z gazety je?li chcesz mog? ci j? skopiowa? i wys?a?. Ale (i tu jest ma?y haczyk) b?dzie mnie to troche kosztowa?o i p?ytki i wys?anie ich listem warto?ciowym. Wi?c mog? ci je wys?a? je?li ty odwdzi?czysz mi si? jakim? innym filmem ja posiadam tylko Emme z 1996 i w/w DiU
Mh ja si? narazie wzbogacam w filmid?a mam Emme z ta niewiast? z Pearl Harbour mam najnowsz? Dume i t? hindusk?
Najnowsza Duma to super ja widzia?am ja tylko raz i codziennie sie modle ?eby j? zdoby?. Je?li chcesz to mog? ci wys?a? moj? a ty (je?li to nie problem), mo?esz mi wys?a? swoj? i obydwie b?dziemy zadowolone. Ja poprostu marz? ?eby mie? na w?asno?? now? DiU. Chyba,?e nie chcesz :cry:
No tak, ale przecie? mog? by? trudno?ci ?e skopiowaniem na p?yt?. :cry:
Z nowa nie ma problemu oczywi?cie jest ona ?rednio z prawego ?ród?a
A w?asnie jakie ?a dost?pne filmy Austen jak co? wysy?am Ci p?yty i zero problem
Bo mi si? fascynacja rozwija neibezpiecznie i musze ciekawo?ci zaspokoic jak nakr?cone kto gdzie keidy no po prostu charakter wiejskiej plotkary
Ok w takim razie robie dzisiaj kopie i jutro id? to wys?a? na poczt?. Wiem, ?e pewnie nie chcesz pokazywac swoich danych wszystkim wi?c wy?lij mi je emailem. A ja b?d? bardzo wdzi?czna za DiU 2005
Matko jaki ja mam glupi nic
pewnie ?e mo?esz jutro musze po dobr? p?yt? skoczy? bo ten shit z Tesco to ryzykowny jest wy?le tak ?roda-czwartek mo?e by??
pewnie na lady(omamo) Kasiek mo?na liczy? zawsze
Ok ?wietnie, to ty mo?esz liczy? na mnie. Ja id? to wys?a? jutro, wy?l? to priorytetem wi?c b?dziesz mia?a nast?pnego dnia.