Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
cześć
bardzo prosze o pomoc! kto wie jak ściagnąć tą wersje dumy z 1995??? bardzo prosze o odpowiedź!!!
z góry dzięki!
D:![]()
cześć
bardzo prosze o pomoc! kto wie jak ściagnąć tą wersje dumy z 1995??? bardzo prosze o odpowiedź!!!
z góry dzięki!D:
divix
a masz to w całości czy w 5 cześciach???![]()
![]()
![]()
bo udało mi sie zdobyć tylko dwie ostatnie tylko:P
mogłabys do mnie zagadac na gg bo ja ide do pracy teraz?
mój nr: 696769
bardzo prosze....
Dziewczyny!
Która z Was zrobiła mi miłą niespodziankę?
Od miesiąca poszukuję Agnieszki z Katowic, która przesłała mi list z czymś bardzo cennym.
Chciałabym podziękować , a nie wiem której z Was...
Agnieszko odezwij siÄ™ proszÄ™!
Beata
Hej, hej! Kupię 3 pierwsze części Dumy (nie załapałam się na Przyjaciółkę :cry: ). Proszę pisać na gg: 5910992 lub na maila: kasiunia89@tenbit.pl
![]()
Niech ktoś będzie taki dobry
ja równiez bardzo chętnie obejrzałabym serial "Duma i Uprzedzenie" z 1995r. PLIISSS mój nr. gg 8532907 okażcie serce osobie,która nigdy tego nie oglądała!!
kikita! wysłałam ci maila ale nie wiem czy doszedł...mam nadzieje ze tak
pozdrowienia ![]()
![]()
Doszedł.doszedł , w tygodniu gadu mam niedostępne ,dzis jestem w domu
![]()
Niech ktoś będzie taki dobry
ja równiez bardzo chętnie obejrzałabym serial "Duma i Uprzedzenie" z 1995r. PLIISSS mój nr. gg 8532907 okażcie serce osobie,która nigdy tego nie oglądała!!
:twisted: :twisted: :twisted:
StosujÄ™ siÄ™ do Twojej rady Aine
Kikitka jesteÅ› cudowna!!!!
dziękuję Ci bardzo!!!!
:*:*
już zabieram sie do oglądania:D![]()
![]()
Jeżeli ktoÅ› szuka, to może zajrzeć tutaj: http://allegro.pl/item113958953_duma_i_ … irth_.html
Żeby było jasne. Wystawiam ja, ale egzemplarz koleżanki z pracy (robimy zrzutkę na kolekcję na DVD).
Oj ja się dołaczam do prośby jak by była możliwośc tez bym słynny serial oglądnęła. Nie odwracajcie się od potrzebujących :oops:
Ja posiadam DiU z gazety jeśli chcesz mogę ci ją skopiować i wysłać. Ale (i tu jest mały haczyk) będzie mnie to troche kosztowało i płytki i wysłanie ich listem wartościowym. Więc mogę ci je wysłać jeśli ty odwdzięczysz mi się jakimś innym filmem ja posiadam tylko Emme z 1996 i w/w DiU
Mh ja się narazie wzbogacam w filmidła mam Emme z ta niewiastą z Pearl Harbour mam najnowszą Dume i tą hinduską ![]()
Najnowsza Duma to super ja widziałam ja tylko raz i codziennie sie modle żeby ją zdobyć. Jeśli chcesz to mogę ci wysłać moją a ty (jeśli to nie problem), możesz mi wysłać swoją i obydwie będziemy zadowolone. Ja poprostu marzę żeby mieć na własność nową DiU. Chyba,że nie chcesz :cry:
No tak, ale przecież mogą być trudności że skopiowaniem na płytę. :cry:
Z nowa nie ma problemu oczywiście jest ona średnio z prawego źródła
A własnie jakie śa dostępne filmy Austen jak coś wysyłam Ci płyty i zero problem
Bo mi się fascynacja rozwija neibezpiecznie i musze ciekawości zaspokoic jak nakręcone kto gdzie keidy no po prostu charakter wiejskiej plotkary ![]()
![]()
Ok w takim razie robie dzisiaj kopie i jutro idę to wysłać na pocztę. Wiem, że pewnie nie chcesz pokazywac swoich danych wszystkim więc wyślij mi je emailem. A ja będę bardzo wdzięczna za DiU 2005 ![]()
To co lady kasiek mogę liczyć na przesłanie Dumy?
Matko jaki ja mam glupi nic
pewnie że możesz jutro musze po dobrą płytę skoczyć bo ten shit z Tesco to ryzykowny jest wyśle tak środa-czwartek może być?
pewnie na lady(omamo) Kasiek można liczyć zawsze ![]()
Ok świetnie, to ty możesz liczyć na mnie. Ja idę to wysłać jutro, wyślę to priorytetem więc będziesz miała następnego dnia. ![]()