Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Hej, s?uchajcie, wiem, ze to w sumie nie na temat, ale nie wiedzia?am, gdzie indziej mog?abym to napisa?. Czy "Rozwa?na i romantyczna", która b?dzie w "Przyjació?ce" to... To znaczy...to b?dzie wersja z którego roku? Bo ja kuuj? pakiet z Epelpolu i nie chcia?abym dwa razy kupi? tej samej wersji.
Elizabeth, to Ty? :-)
B?dzie to wersja z 1981 r. z Irene Richard i Tracey Childs.
Pozdrawiam!
Wszystkie filmy w "Przyjació?ce" to te z Epelpolu.
Elbereth, Twój avatar to mistrzostwo ?wiata! Oczywi?cie to uwaga nie na temat, ale nie mog?am si? powstrzyma?, nie uszcz??liwi?a? nim ?adnego innego w?tku
Dzi?kuj? Caroline. Je?li to nie by?a ironia :-)
Dzi?kuj? Caroline. Je?li to nie by?a ironia :-)
Ale? oczywi?cie, ?e nie! Audrey jest pi?kna.
Jeszcze raz dzi?kuj? za mi?e s?owa. :-) Tak, Audrey jest bardzo pi?kna, szkoda tylko, ?e ja nawet w nik?ym stopniu jej nie przypominam... :-)
Ale ?eby znów nie by?o zupe?nie nie na temat... Orientujecie si? mo?e, czy na tych dwóch p?ytach w czwartkowej "Przyjació?ce" b?dzie ca?y film? Czy znów trzeba b?dzie czeka? tydzie? na drug? po?ow??
Elbereth! To ja! Fajnie, ?e tutaj jeste? :-) I ja jestem :-) Ale jestem g?upia...
Mo?e która? z was wie, czy "Przyjació?ka" zamierza do??czy? ekranizacje wszystkich ksi??ek JA, czy po R&R b?dzie co? z innej beczki?
Wydaje mi si?, ?e b?dzie co? jeszcze. Mo?e wszystkie filmy z pakietu Epelpolu? W ko?cu reklamuj? to jako "Kolekcj? Jane Austen", a co to za kolekcja z?o?ona z dwóch filmów...
PS. Elizabeth, znów popadasz w nadmierny samokrytycyzm. :-)
Wszystkie filmy w "Przyjació?ce" to te z Epelpolu.