Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Hej, słuchajcie, wiem, ze to w sumie nie na temat, ale nie wiedziałam, gdzie indziej mogłabym to napisać. Czy "Rozważna i romantyczna", która będzie w "Przyjaciółce" to... To znaczy...to będzie wersja z którego roku? Bo ja kuuję pakiet z Epelpolu i nie chciałabym dwa razy kupić tej samej wersji.
Elizabeth, to Ty? :-)
Będzie to wersja z 1981 r. z Irene Richard i Tracey Childs.
Pozdrawiam!
Wszystkie filmy w "Przyjaciółce" to te z Epelpolu.
Elbereth, Twój avatar to mistrzostwo świata! Oczywiście to uwaga nie na temat, ale nie mogłam się powstrzymać, nie uszczęśliwiłaś nim żadnego innego wątku
Dziękuję Caroline. Jeśli to nie była ironia :-)
Dziękuję Caroline. Jeśli to nie była ironia :-)
Ależ oczywiście, że nie! Audrey jest piękna.
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. :-) Tak, Audrey jest bardzo piękna, szkoda tylko, że ja nawet w nikłym stopniu jej nie przypominam... :-)
Ale żeby znów nie było zupełnie nie na temat... Orientujecie się może, czy na tych dwóch płytach w czwartkowej "Przyjaciółce" będzie cały film? Czy znów trzeba będzie czekać tydzień na drugą połowę?
Elbereth! To ja! Fajnie, że tutaj jesteś :-) I ja jestem :-) Ale jestem głupia...
Może któraś z was wie, czy "Przyjaciółka" zamierza dołączyć ekranizacje wszystkich książek JA, czy po R&R będzie coś z innej beczki?
Wydaje mi się, że będzie coś jeszcze. Może wszystkie filmy z pakietu Epelpolu? W końcu reklamują to jako "Kolekcję Jane Austen", a co to za kolekcja złożona z dwóch filmów...
PS. Elizabeth, znów popadasz w nadmierny samokrytycyzm. :-)
Wszystkie filmy w "Przyjaciółce" to te z Epelpolu.