Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
wroc?awianek jest sporo
Vasco, straszysz Loan? , a ona i tak sie mnie nie boi
Zreszt? kto si? mnie boi reka w góre!
Naprawd? sporo? Dziewczyny, wyj?? z ukrycia!!!
Czemu nie ma spisu u?ytkowników wg miejsca zamieszkania? Znalaz?abym szybciej .
Nie boj? si? Aine - w ko?cu to stara znajoma na tym forum . Teraz tyle tu nowych osób, czuj? si?, jakbym trafi?a w obce miejsce, a przecie? jak to forum si? rozkr?ca?o, to zagl?da?am tu codziennie i zna?am wi?kszo??.
AineNiRigani napisał:
wroc?awianek jest sporo
Vasco, straszysz Loan? , a ona i tak sie mnie nie boi
Zreszt? kto si? mnie boi reka w góre!
Ja, ja, ja...!!!
najlepiej wejsc do watku "taniec dworski" tam sie okazuje ?e wroc?awianki dominuj?
Loana napisał:
Nie boj? si? Aine - w ko?cu to stara znajoma na tym forum
. Teraz tyle tu nowych osób, czuj? si?, jakbym trafi?a w obce miejsce, a przecie? jak to forum si? rozkr?ca?o, to zagl?da?am tu codziennie i zna?am wi?kszo??.
Te? mam takie odczucia. Mo?e za rzadko bywam?
Nie tylko Wy macie takie odczucia..Ja równie? rzadko bywam..nie mam zbytnio czasu, wi?c nikogo az tak dobrze nie znam....podziwian Aine za to ?e ma na wszystko czas..jej doba ma chyba 48 godzin...
ona ma po prostu czasopodwajacz :wink:
Aine nie usiedzi przed kompem d?u?ej ni? 10 minut, to i forma forumowa jej sprzyja
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-04-03 17:09:13)
Nie by?o mnie tu bardzo d?ugo, a wcze?niej by?am na bardzo krótko, wi?c wiatam si? ciep?o... jakby po raz pierwszy :-)
Robert_Benett napisał:
Nie tylko Wy macie takie odczucia..Ja równie? rzadko bywam..nie mam zbytnio czasu, wi?c nikogo az tak dobrze nie znam....podziwian Aine za to ?e ma na wszystko czas..jej doba ma chyba 48 godzin...
To prawda, zw?aszcza, ?e Aine sdziela sie jeszcze na tamtym drugim forum, które ja szybko opu?ci?am, bo tempo, w jakim przybywa?y nowe posty by?o dla mnie zabójcze, a nie lubi? uczestniczyc w dyskusji jedynie czesciowo.
Z tego najstarszego sk?adu to chyba pozosta?ysmy juz tylko we dwie z Loana, na szcz?scie Aine do?aczy?a nied?ugo pó?niej, wi?c wprowadza swojsk? atmosfer? - wci?z nieprzerwanie
Ostatnio mign??a mi Gotka na forum.
Aine nieprzerwanie na posterunku/postronku
Nom, ale co z Dorotk?, Moniczkiem, Ul?? Gdzie stare wyjadaczki? ?yso jako? bez nich .
Strasznie ?a?uj?, ?e by? ten incydent z forum, pewnie du?o osób pozosta?oby na miejscu... ale dobrze, ?e jest Aine .
Nie b?d? komentowa? tego incydentu tutaj, poniewa? nie do ko?ca rozumiem przyczyn? odej?cia dziewcz?t. Ale to s? moje kole?anki, niektóre bardzo bliskie. Niezaleznie od ich decyzji - bardzo je lubi?
Witajcie!
Dzisiaj do??czy?am do szacownego grona pe?noprawnych bywalców . Do tej pory od ponad pó?tora roku by?am tylko go?ciem i z ogromn? przyjemno?ci? czyta?am i ogl?da?am to wszystko co na tej stronie do przeczytania i obejrzenia by?o. I chocia? dopiero od dzisiaj b?d? dla Was widoczna, to ja mam wra?enie, ?e przynajmniej niektóre i niektórych
z Was ju? dobrze znam.
Teraz tylko dodam, ?e mi?o?niczk? Jane jestem od wielu (naprawd? od wielu) lat.
Ciesz? si?, ?e tu jestem
Pozdrawiam serdecznie.
Witaj! Zaimponowa?a? mi - pó?tora roku czyta? i ani pisn?? polemicznie
hihi - szczerze mówi?c, to ze dwa razy próbowa?am si? pod??czy?, ale jako? nie bardzo mi wysz?o
Witaj!
Ale ostatnio ruch w Powitalni!
Super, ?e taki ruch Witam wszystkich nowych bywalców
Witajcie!
Jestem fank? panny Austen ju? od dziesi?ciu lat z górk?. Moja przygoda zacz??a si? od ekranizacji Emmy z G. Paltrow, bardzo mi si? spodoba?a i postanowi?am si?gn?? po ksi??k? (po tym jak mnie mama u?wiadomi?a ?e takowa istnieje), a potem to ju? posz?o z górki. Mo?e jeszcze nadmieni? ?e prywatnie jestem studentk? historii i chocia? epoka regencji nie ma nic wspólnego z moj? specjalizacj? to jest to mój konik.
Witamy, witamy!!
O, ciekawe studia . Witamy, witamy, mam nadzieje, ze poznamy sie lepiej
. Z jakiego miasta jestes?
Witam!
Jak Wy wszyscy jestem mi?o?niczk? twórczo?ci Jane. Mimo, ?e jestem ?cis?owiec (od pa?dziernika zaczynam studiowa? matematyk? na Politechnice ?l?skiej) i raczej nie le?y mi czytanie, to po ksi??ki J.A. zawsze si?gam ch?tnie To by by?o na tyle na pocz?tek
Witaj, witaj!
No wiesz, matematyka na pocz?tku nie jest gro?na, ale po latach wchodzi w krew... Ja tu nie chc? straszy?
Loana napisał:
O, ciekawe studia
. Witamy, witamy, mam nadzieje, ze poznamy sie lepiej
. Z jakiego miasta jestes?
Z bardzo pi?knego i s?onecznego Sopotu
A studia s? ciekawe, nawet bardzo...z ma?ymi wyj?tkami oczywi?cie