Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Robert_Benett napisał:
krajank? z rodzinnego miasta..
Mmm... Te? Ino?
Ca?e ?ycie Ino..a od 10 lat równie? Opole...obecnie jestem dwumiasteczkowy , poniewa? 3 -4 razy w roku bywam w Inie.
Hej!
To tylko ja.
Chcia?am powiedzie?, ?e wróci?am. A Garfield za wami t?sni? i miaucza? po nocach...
pog?askaj go od nas
i witaj
Same go g?askajcie. Na mnie si? za t? nieobecno?? obrazi? i wystawia pazury
Chyba dobrze. Szefostwo oceni?o mnie na 60% zaawansowania. Czekam na powo?anie komisji, a potem b?dzie z górki. Ale ostatnie tygodnie by?y m?cz?ce. Dzi? a? sobie zrobi?am skryte wagary: czyli zamkn??am si? w pokoju i udaj?, ?e pracuj?
Witajcie, dawno tu nie zagl?da?am . By?am zarejestrowana za czasów Ksi?ciula, a potem okoliczno?ci si? nie sk?ada?y.
Teraz spróbuj? cz??ciej si? udziela?- nie tylko czyta? Wasze wypowiedzi.
Pozdrowienia dla Vasco- dobra robota
Witam wszystkich!
Szuka?am informacji o Jane Austen i tak tu trafi?am. Poczyta?am co nieco i spodoba?o mi si? tutaj, wi?c si? zarejestrowa?am.
Mam nadziej? podopisywa? swoje uwagi w niektórych tematach i licz?, ?e przyjmiecie mnie do swego forumowego grona.
Pozdrawiam!
Witaj czuj si? jak u siebie. Przy okazji - masz w avatarku jeden z moich ulubionych obrazów
cead mile failte
Liczymy na wzmozona aktywnosc
Ostatnio ansze forum spi z lekka
To pewnie sen zimowy. Jeszcze. Trzeba odtr?bi? przywitanie wiosny
Wiosna, wiosn?, ale za oknem ?nieg Zupe?nie mi buty przemok?y
A jeszcze przedwczoraj by?o tak:
Przy okazji: kwiatki na powitanie Abigail
A dzisiaj tak deszczowo ...D?d?y i d?d?y, ca?a nadzieja, ?e od jutra ma by? znowu ciepe?ko.
U nas wiatry przera?liwe. Wczoraj zerwa?o druty i pr?du nie by?o. Dzisiaj zreszt? te? dopiero kilka godzin temu wróci?.
A w rynku le?y powalona sosna...
To ciekawe, kto ma to zapowiadane ciepe?ko? B?dzi i b?dzi, i wieje te? - ma?o mi drzwi od balkonu nie wyrwa?o z r?k przy otwieraniu
A u mnie dzisiaj by?o cudnie! No dobra- troch? za mocno wia?o. Ale s?oneczko tak ?licznie ?wieci?o...
A mo?e zrobimy nowy w?tek o pogodzie
U mnie te? by?o przepi?knie, s?onecznie, ale taki wiatr,?e hej. Wia?o okropnie, a w pewnych miejscach mi?dzy blokami normalne przeci?gi
Ale? u mnie te? by?o uroczo. odczu?am nawet nieodpart? ochot? na prace w ogródku - uporz?dkowa?am ogródek rózany, wsadzi?am nowe "dziecko". Tak na marginesie - to cud, ?e moje ró?e prze?y?y tegoroczn? zim?...
Hejka!
To znowu ja . Melduj? si?, ?e postanowi?am znowu nawiedza? to forum
. Przez ostatni okres przeprowadzi?am si? na nowe mieszkanko, dalej pracuj? tam gdzie pracowa?am, pisz? magisterk? (a raczej próbuj?
), ale nie widz?, kiedy mog? si? spodziewa? normalnego dost?pu do sieci w domu. Na szcz??cie mam jaki? tam dost?p do neta w pracy. A ?e bardzo si? st?skni?am za fankami JA, postanowi?am znowu tu zagl?da?
. Witajcie!
Loana, no wszelki duch ...
Jak Ci? zobaczy?am pomy?la?am, ?e mo?e kto? si? perfidnie i z?o?liwie podszy? ...
Cead Mile Failte ponownie!!!
Oj jak sie ciesze, ze Ci? widze
Witaj! Ja równie? si? ciesz?, ?e z powrotem wróci?am - mi?o b?dzie z Wami pogada? na jakie? babskie tematy, a nie tylko zombi/korea?skie horrory/ma?o pozytywne filmy (taki zestaw mam serwowany od d?u?szego czasu ). St?skni?am si? za Wami.
Aine, widz?, ?e opis ci?gle taki sam - pozytywnie, co? starego i znajomego na nowym forum . Widz?, ?e forum dalej ogromne, na pewno wszystkiego nie dam rady ?ledzi?, za du?o tematów
. Co jeszcze powinnam wiedzie? po tak d?ugiej przerwie? Kazik jeszcze funkcjonuje, czy wszystkie jego zadania przej?? Vasco? Kto tu jest teraz szefem, kogo si? ba? ;P? Mam nadziej?, ?e ze starej ekipy mo?na jeszcze spotka? jakie? osoby.
Tak w ogóle - zapisa?o si? w ko?cu troch? wi?cej dziewczyn z Wroc?awia? Bo planuje zrobi? dalej spotkanie z ogl?daniem sze?ciopaku z JA, ale chcia?abym z kim? obejrze?, a nie sama .
Pozdrawiam!
Przej??em ja. Kazik z tego co wiem, nie zagl?da. Ba? to si? mo?e i kogo? mo?na, ale na pewno nie mnie. Ju? raczej ripost Aine