Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Gdzie? nam si? zapodzia?a "Powitalnia", miejsce, w którym nowi u?ytkownicy mog? si? przedstawi?, powiedzie? co? o sobie i da? si? zala? powitaniami przez "weteranów". A nowych u?ytkowników przybywa...
Serdecznie Witamy!
Hej jestem Katarzyna. Cho? wasz? stron? odkry?am ju? dawno to dopiero od kilku dni pisz? na forum. Mieszkam w Jarocinie i niestety nie znam nikogo z mojego otoczenia kto tak bardzo jak ja fascynuje si? Jane Austen. Nie wiem czy si? myl?, ale czasami wydaje mi si?, ?e jestem najm?odsza z ludzi którzy tu pisz?. Poniewaz chodz? do klasy pierwszej liceum.
witamy serdecznie nie martw sie ze jestes mloda, ja jestem starsza od ciebie o jedyna 2 lata. Poza tym nie wazny jest wiek tylko fakt ze fascynujesz sie tworczoscia JA.
Cze?? Katarzyno! Na pewno nie jeste? najm?odsza
Witamy!
Z pewno?ci? nie jeste? najm?odsza. Ja jestem w Twoim wieku.
Niewa?ne ile mamy lat ( ja na przyk?ad mam syna w Twoim wieku Katarzyno). Wa?ne jest to co nas wszystkie ??czy jak napisa?a Beju- fascynacja JA.
Pozdrawiam
Dziekuje serdecznie za tak mi?e powitanie ja te? odwazylam sie napisac male co nieco niedawno chociaz podczytuje sobie i ogladam stronke od jakiegos czasu
W styczniu odkrylam , ze nie tylko ja sie podkochuje w P. Darcym i zachwycam DiU i innymi powiesciami JA
I bardzo sie z tego powodu ciesze! Jestem niesmiala osoba i tak jakos brakowalo mi odwagi wejsc do grupy bardzo dobrych przyjaciolek! :oops: :oops:
Bardzo mi milo Was poznac!!
klania sie aniolek z takimi malymi rozkami :twisted: oczywiscie!!!
jeszcze raz bardzo mi milo
Witam , Kikita sie k?ania.Odnosze wrazenie,?e z niektórymi dziewczynami znam sie ju? z innej strony N&S. Na tej tu oto stronie"ogl?daczem"by?am od dawna lecz zarejestrowa?am sie dopiero dzis.Jestem chyba najstarsza z Was ( 40 l ) ale J.Austem i Colina F. kocham jak ma?olata.Pozdrawiam i witam
wspaniale, ?e do??czaj? tu nowe osóbki, mo?e forum sie o?ywi, bo ostatnio co? tu cicho...
Hej Kikita. Ja niedawno przejmowa?am si? ?e jestem najm?odsza. Ale jak napisa?a beju nie wa?ny jest wiek tylko fakt ?e fascynujesz si? twórczo??i? JA.
Witajcie Wielkie Aloha dla naszych forumowych szczypiorków
Parker, chyba w?a?nie zako?czy?a? dyskusj? o najm?odszej osobie na forum
Cze?? jaestem Parker mam 11 lat .
No i foch. A tak ja by?am Juniorkiem... :evil: (Spokojnie, ?artuj?... )
Zwróci?y?cie uwag? gdzie mieszkaj? Katarzyna i Parker?
A ja dzisiaj rano jad? przez stolic?,a przede mn? ci??arówka z napisem na plandece -Opalenica
Zwróci?y?cie uwag? gdzie mieszkaj? Katarzyna i Parker?
Rockowe dziewczyny
Hej Parker, Katarzyna znacie si??
A ja dzisiaj rano jad? przez stolic?, a przede mn? ci??arówka z napisem na plandece - Opalenica
Zaczynacie kojarzy?
Niech zgadn?. Mia?a te? napis: Remes? [/url]
Tak znamy si?. I chociaz czasami sie do niej nie przyznaje (jest strasznie denerwuj?ca) to teraz zrobie wyj?tek. Parker to moja siostra i to ja sprawi?am, ?e tak jak ja kocha JA. Mam nadzieje, ?e nie macie pretensji, ?e wprowadzam na forum tak m?od? osob?.
Tak znamy si?. I chociaz czasami sie do niej nie przyznaje (jest strasznie denerwuj?ca) to teraz zrobie wyj?tek. Parker to moja siostra i to ja sprawi?am, ?e tak jak ja kocha JA. Mam nadzieje, ?e nie macie pretensji, ?e wprowadzam na forum tak m?od? osob?.
No. Gratulacje! Wirusa trzeba przekazywa?!
A im wcze?niej zacznie, tym lepiej, byleby nie uciek?a z ?adnym Wickhamem...