Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Jak zapowiada "Przyjació?ka", wyda ona z nr25, serial P&P w formacie VCD,
otó? jestem ciekawa, czy ten format posiada w ogóle napisy polskie?
Nie mog?am znale?? ?adnych bli?szych informacji, mo?e która? z Was wie
co? wi?cej?
Mo?e b?dzie lektor?
W lektora w?tpi?, ale napisy na pewno b?d?. Postaram si? znle?? jakie? informacje.
Wydaje mi si?, ?e skoro to VCD, to raczej b?dzie niewy??czalny lektor bez napisów.
ciesz? si? ?e "przyjació?ka" wpad?a na pomys? wydania serialu na p?ytce w ko?cu si? doczeka?am a teraz czekam niecierpliwie na Przyjació?k? w kioskach!!
I jest mi oboj?tne czy b?dzie lektor czy napisy wa?ne ?e b?dzie film
W?a?nie kupi?em. Informacje zamie?ci?em na stronie g?ównej.
mam pytanie czy dzisiaj jest ca?y serial. Czy mo?e trzeba b?dzie jeszcze kupi? przyjació?k? za tydzie?.
no dobra jutro lece do kiosku, moze jeszcze uda mi sie zdobyc "przyjaciolke"
mam pytanie czy dzisiaj jest ca?y serial. Czy mo?e trzeba b?dzie jeszcze kupi? przyjació?k? za tydzie?.
Trzeba kupi?
w nast przyjaciolce bedzie 4 i 5 czesc DiU, w kioskach od 28 czerwca
ha, dlugo szukalam alle udalo mi sie kupic przyjaciolke z 3 pierwszymi plytami, czekam na reszte i zrobie sobie nocny maraton... ciekawe ktory to juz raz obejrze DiU
by?am dzi? ju? w 2 kioskach i 2 sklepach i wszedzie juz podobno wyprzedano DiU z 4, 5 odcinkiem!!!! i co ja teraz zrobie?!
te? si? nabiega?am za Przyjació?k?
ale kupi?am co mnie bardzo cieszy
W?a?nie zobaczy?am w gazecie, ?e w nast?pnym tygodniu b?dzie Rozwa?na i romantyczna. Mam pytanie ile jeszcze b?dzie tych ekranizacji. to naprawde super, ale nie jestem tak bogata jak Darcy! :cry:
no to nie tylko twoj problem... ja tez nie mam pojecia co zrobie bo z kasa u mnie krucho...
ale "Przyjació?ke" ju? mam
No to ja chocia? nie mam tego problemu...
Moja mam te? lubi ksi??ki JA i chce mie te ekranizacje, wi?c "funduje" - zostawia wieczorem pieni?dze (jakie? 15 minu temu s?ysza?am "Zostawiam ci na stole pieni?dze na gazet?!"), a ja rano, po ?niadanku myk do kiosku.
Mama z pracy to ma raczej ograniczone mozliwo?ci kupna...
na allegro w?asnie ktos wystawil sporo dumy i uprzedzenia za 20 z? za komplet..cena taka jak w przyjaciólce..zatem oplacalne..spieszcie si?..zosta?o tylko 8 kompletów!!
O w?a?nie! I ju? mniej op?acalne ni? z Przyjació?ki Ale dla zdesperowanych...
ale doliczaj?c 6 z? za przesy?k? to i tak mniej niz ostnio licytowana Duma za 60 z?..to dopiero desperacja!
O... No fakt... Ale czegó? to ludzie nie zrobi? dla DiU
60 z? to sporo. Sam wystawi?em taki zestaw i w?a?nie za tyle zosta? sprzedany. Niestety, pieniazki otrzyma?a kole?anka...
Z drugiej strony, wczujcie si? w osob?, która to przegapi?a w kiosku, nie kupi sobie ca?ej kolekcji... Po?owa z nas by pewnie tyle da?a!
Pewnie tak... Ale póki co, to w?ciek?a jestem, ?e nie ma kontynuacji w Przyjació?ce... :x