Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Jak zapowiada "Przyjaciółka", wyda ona z nr25, serial P&P w formacie VCD,
otóż jestem ciekawa, czy ten format posiada w ogóle napisy polskie?
Nie mogłam znaleźć żadnych bliższych informacji, może któraś z Was wie
coś więcej?
Może będzie lektor?
W lektora wątpię, ale napisy na pewno będą. Postaram się znleźć jakieś informacje.
Wydaje mi się, że skoro to VCD, to raczej będzie niewyłączalny lektor bez napisów.
cieszę się że "przyjaciółka" wpadła na pomysł wydania serialu na płytce w końcu się doczekałam a teraz czekam niecierpliwie na Przyjaciółkę w kioskach!! I jest mi obojętne czy będzie lektor czy napisy ważne że będzie film
Właśnie kupiłem. Informacje zamieściłem na stronie głównej.
mam pytanie czy dzisiaj jest cały serial. Czy może trzeba będzie jeszcze kupić przyjaciółkę za tydzień.
no dobra jutro lece do kiosku, moze jeszcze uda mi sie zdobyc "przyjaciolke"
mam pytanie czy dzisiaj jest cały serial. Czy może trzeba będzie jeszcze kupić przyjaciółkę za tydzień.
Trzeba kupić
w nast przyjaciolce bedzie 4 i 5 czesc DiU, w kioskach od 28 czerwca
ha, dlugo szukalam alle udalo mi sie kupic przyjaciolke z 3 pierwszymi plytami, czekam na reszte i zrobie sobie nocny maraton... ciekawe ktory to juz raz obejrze DiU
byłam dziś już w 2 kioskach i 2 sklepach i wszedzie juz podobno wyprzedano DiU z 4, 5 odcinkiem!!!! i co ja teraz zrobie?!
też się nabiegałam za Przyjaciółką ale kupiłam co mnie bardzo cieszy
Właśnie zobaczyłam w gazecie, że w następnym tygodniu będzie Rozważna i romantyczna. Mam pytanie ile jeszcze będzie tych ekranizacji. to naprawde super, ale nie jestem tak bogata jak Darcy! :cry:
no to nie tylko twoj problem... ja tez nie mam pojecia co zrobie bo z kasa u mnie krucho...
ale "Przyjaciółke" już mam
No to ja chociaż nie mam tego problemu...
Moja mam też lubi książki JA i chce mie te ekranizacje, więc "funduje" - zostawia wieczorem pieniądze (jakieś 15 minu temu słyszałam "Zostawiam ci na stole pieniądze na gazetę!"), a ja rano, po śniadanku myk do kiosku.
Mama z pracy to ma raczej ograniczone mozliwości kupna...
na allegro własnie ktos wystawil sporo dumy i uprzedzenia za 20 zł za komplet..cena taka jak w przyjaciólce..zatem oplacalne..spieszcie się..zostało tylko 8 kompletów!!
O właśnie! I już mniej opłacalne niż z Przyjaciółki Ale dla zdesperowanych...
ale doliczając 6 zł za przesyłkę to i tak mniej niz ostnio licytowana Duma za 60 zł..to dopiero desperacja!
O... No fakt... Ale czegóż to ludzie nie zrobią dla DiU
60 zł to sporo. Sam wystawiłem taki zestaw i właśnie za tyle został sprzedany. Niestety, pieniazki otrzymała koleżanka...
Z drugiej strony, wczujcie się w osobę, która to przegapiła w kiosku, nie kupi sobie całej kolekcji... Połowa z nas by pewnie tyle dała!
Pewnie tak... Ale póki co, to wściekła jestem, że nie ma kontynuacji w Przyjaciółce... :x