Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy kto? z was to zauwa?y? ale Kolekcj? Jane Austen z ekranizacjami 6 powie?ci mo?na równie? dosta? w EMPiKu za 199,99.
Zamowi?am wysy?kowo w podanej na naszej stonie firmie i dosta?am oprócz pude?eczka z 6 p?ytami dodatkowo Emme. Ciekawe czy b??d w produkcji pude?eczka czy taka promocja?
Owszem, jest w Empiku i równie? dodana jest "Emma".
Bardzo prosz? nabywczynie sze?ciopaku JA o ocen? jako?ci otrzymanych
filmów, jaki obraz? jakie napisy? dodatki?
Filmy s? w wersji telewizyjnej - jako?? do?? dobra, ale nie da si? za bardzo powi?kszy? obrazu (np do du?ego ekranu). Wersja z napisami polskimi - wg. mnie dobre t?umaczenie, z lektorem i wersja orginalna czyli dla ka?dego co? mi?ego. Dodatków nie ma - puki co trafi?am tylko na króciutkie opisy bohaterów Perswazji. Standardowo wybór scen.
Ale oglada si? doskonale 8O
ekhm.........da si? powi?kszy? obraz .......ja nie mia?am z tym problemu....a z dodatków jest jeszcze materia? z kr?cenia "Dumy i uprzedzenia"
Faktycznie jest bonus! Problem z max powi?kszeniem wyst?pi? na ekranie panoramicznym. Ale moze to problem programu.
Ca?a kolekca dostepna jest te? w ksi?garni internetowej merlin.pl. Kosztuje tam 195 z? wi?c troszk? taniej ni? w EMPIK-u.