Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Mia??m napisa? przy upiorze, ale stwierdzam, ze to ju? na nowy w?tek si? zapowiada i zagorza?? dyskusj?.
Tak mi si? pomy?la?o, ?e aktorzy przypominaj? zwierz?ta
Geralt kojarzy mi si? z panter?. Milusi, aczkolwiek niebezpieczny.
Armitage z lisem - szczwana bestia, przebieg?a i chytra.
Colin - pies. Poczciwy Azorek.
Ragazzo Italiano (nie pami?tam jak si? zowie) - przypomina mi pawia. Szczególnie z t? kryzk?, co to nosi w Elisie
Johny Depp - kot. Zawsze chodzi w?asnymi ?cie?kami. Niezale?ny a? do bólu.
Jak sobie przypomn? o kim jeszcze mówili?my, to dopisz?
Sean Bean – przypomina mi warana z Komodo (to za poczciwego Azorka ;-) )
Ale ju? Sean Connery to mi przypomina nied?wiedzia brunatnego – pi?kny, du?y i silny :-)
Alison, masz racj? z tym nied?wiedziem; ale chyba Sean C. b?dzie mi si? kojarzy? ju? zawsze ze smokiem.
Racja, Sean to smok celtycki
Ali, nie musisz si? m?ci? jeno uzasadnij dlaczego
Tak lekko zbaczaj?c z tematu podrzucam filmik, który dosta?am bodaj?e od Izka naszego
kochantrjruyhjSXFDhttp://www.metacafe.com/watch/77460/talking_cats/
Ten ostatni mnie powali? ?piewaj?c! Tygryskowi mojemu jeszcze si? nie uda?o nic powiedzie? A? tak wyra?nie.
Ech Diano, mój Felu? to straszliwa gadu?a. Klnie jak szewc (co swoj? drog? jest komiczne u kota ), mia?czy na rózne sposoby. Ale ja uwielbiam jego skargi na Bellunie (ju? teraz na szcz??cie ich nie ma. od razu rzuca fiksy) i na pust? miske. Takie "Miauauauaua". Ci?g?e i d?ugie. Jak prosi ?eby go wpu?ci? do domu, do pokoju, to takie f?uga?ne "Miauuuuuuuu" (to "U" wy?ej - co przypomina wycie Pluta z kreskówki Disney'a )
Dla równowagi Belka prawie wcale nie miauczy, a je?li ju?, to któciótkie, cieniutkie i cichutkie "Miau"
Bo Bella to prawdziwa dama.
Tygrys te? raczej nie wyje zbyt przeci?gle; mo?e dlatego, ?e Norweg- to taki bardziej wyciszony i opanowany.
Dodam tylko, ?e te bonusiki literowe w po?cie z linkiem to jej sprawka (przyszla abym ja podrapa?a po g?ówce. I raczej mia?a gdzie?, ?e chodzi po klawiaturze ). Nie maza?am, bo to jej slad bytnosci na naszym forum
Dodam tylko, ?e te bonusiki literowe w po?cie z linkiem to jej sprawka (przyszla abym ja podrapa?a po g?ówce. I raczej mia?a gdzie?, ?e chodzi po klawiaturze
). Nie maza?am, bo to jej slad bytnosci na naszym forum
Cudowne! Moje kochanie w?a?nie dobija si? do drzwi. Pewnie te? chcia?by doda? co? od siebie?
Trzykrotka - czy te oczy kogo? przypominaj??
jak to by?o - rano nas liza?? (ten spaniel) :oops:
Prze?liczny spanielek! Mój kuzyn mia? kiedy? takiego, nazywa? si? Kango; wiecznie nos mu si? suszy?.
A ten na zdj?ciu mo?e i troch? przypomina Mateuszka? Kto wie?
Ale ju? Sean Connery to mi przypomina nied?wiedzia brunatnego – pi?kny, du?y i silny :-)
Mo?e to nie na temat w tym w?tku ale Seana Connery zawsze porównuje do dobrego wina
Im starsze tym ..............mniam
Mi?osz, Spaniel jak ?ywy!
Tamten mój liza? rano po w?osach i by? czarny jak smo?a. Ale ten z?ociutki bardziej przypomina Mateuszka - te oczy!
Depp jest kotem zdecydowanie, a Rupert Everett drugim - leniwym czarnym kociskiem. Do spó?ki z Gerardem - panter? tworz? ?adne trio
och tak... Mattew MacFadyen od poczatku kojarzyl mi sie ze spanielem. To przez te smutne oczy hehe.