Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
To dobrze, bo mi sie juz oczy kleja, a nie ma Moniki, zeby avatarkiem swoim mnie przebudzila
(juz sie ucieszylam, ze mail przyszedl z fanfikiem, a to tylko reklama Skoku Stefczyka )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To dobrze, bo mi sie juz oczy kleja, a nie ma Moniki, zeby avatarkiem swoim mnie przebudzila![]()
(juz sie ucieszylam, ze mail przyszedl z fanfikiem, a to tylko reklama Skoku Stefczyka)
Przepraszam, ?e pó?no - ale w ko?cu dotar? :-) ?ycz? mi?ych wra?e? przed snem :oops:
Qurcze, no nawet na dzie? dobry nie da si? ukry?, ?e wstrz?saj?co urodziwy jest ten nasz aktor brytyjski, lat 35 ;-)
zwala z nóg po prostu.... jak dobrze, ?e pan Bóczeg czasem si? zapomni i nie wszystkie p?ci brzydkie - brzydkimi uczynia..... 8)
Ciekawe czy tak dobrze b?dzie wygl?da? powiedzmy za 10 lat, mam nadziej?, ?e nale?y do tych m??czyzn co to im starsi tym lepsi
Na dzie? dobry
Giteczko, dzi?ki temu zdj?ciu mój dzie? faktycznie fajnnie si? zacz??
Jako lekarz ujdzie
Ale ten Monet, zupe?nie mi nie le?y, jakos taki nie fotogeniczny
Ciekawe czy tak dobrze b?dzie wygl?da? powiedzmy za 10 lat, mam nadziej?, ?e nale?y do tych m??czyzn co to im starsi tym lepsi
![]()
wygl?da na to, ?e tak.... w ko?cu pó?no rozpocz?? swoja karier? amanta....
Gitka, skad Ty te zdjecia tak pieknie obramowane bierzesz?
Wczesniej Mr Thornton, teraz Pan doktor ..
Podaj mi zaraz adres!
No ten Dr. Alec to faktycznie nieczego sobie
Moneta to ja mam lepszego
Ja w sprawie aktora brytyjskiego, lat 35. Chcia?am rzec tylko, ?e na zdj?ciu "lekarskim" wygl?da rewelacyjnie :-) A jeszcze mi si? przypomnia?o, ?e w tym klipie z Kylie w tle jest taka scenka... [autocenzura ;-)] patrzy w bok i TAK si? u?miecha, ?e ojej! :oops:
Ten fragment to powyzej 18 lat
Ale usmiecha sie ....hmm...... i w ogole ... :oops:
Gosiu te zdj?cia to z jakiego? forum niemieckiego, by?am tam kiedy? doda?am zdj?cia do ulubionych, ale strony nie zapisa?am.
Jak znajd? to dam zna?.
Gosiu, Ty masz wszystko ?adniejsze
Gosiu te zdj?cia to z jakiego? forum niemieckiego, by?am tam kiedy? doda?am zdj?cia do ulubionych, ale strony nie zapisa?am.
Jak znajd? to dam zna?.
OKi. Dzieki
Gosiu, Ty masz wszystko ?adniejsze
![]()
No, teraz to przesadzilas!
Ten co teraz zamiescilas jest miodzio, to wlasnie z mojej kolekcji
Pracuje wlasnie nad screensaverem z Monetem i musze sie przyzna?,
ze on wyglada tam powalajaco ........ sama sie rozczulam
A ten masz?
Mo?e te? si? nada
Ja te? czekam na ten wygaszacz
Ja w ogole musze podziekowac Alison, ze wpadla na pomysl z tym monetowym wygaszaczem, bo siedze, slucham i zachwycam sie Monetem. Nie sadzilam, ze tyle jest jego ladnych zdjec z tej roli i naprawde robia wrazenie ....
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ja w ogole musze podziekowac Alison, ze wpadla na pomysl z tym monetowym wygaszaczem, bo siedze, slucham i zachwycam sie Monetem. Nie sadzilam, ze tyle jest jego ladnych zdjec z tej roli i naprawde robia wrazenie ....
Och Gosiu, a? mi si? oczy zaszkli?y ze fsruszenia, a tak mi nó?yny zacz??y przebiera? pod foletelem za tym skreenkiem z ochoty na jego obejrzenie, ?e nie imaginujesz sobie!
I am WAITING!!!
Wiesz Ali, wlasnie sie zastanawiam czy czekac z publikacja scrinka na 3 odcinek Impresjonistow,
ze moze dojda jakies nowe zdjecia, ale z drugiej strony
tam Monet nie jest juz taki mlody ...
A to co mam i tak robi wrazenie
To ja czekam z niecierpliow?ci?...
Gosiu wreszcie znalaz?am to niemieckie forum
http://www.bboard.de/board/index.php?nx … af3d60f373
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ja te? czekam niecierpliwie na Monetowy wygaszacz :-) Gosiu, widz?, ?e ikonk? podebra?a? z forum, t?, której u nas tak brakuje :-)
Gitko, jakie pi?kne zdj?cia! Jaki u?miech! Jakie oczy! Jakie cudowne zmarszczki wokó? oczu!
No to wszystkie czekamy na nowy wygaszacz Gosi